GO motoru - renovace zoxidovaných dílů??

zdokumentovali jste nějaký postup? tady je ten pravý prostor pro zveřejnění
lizzard
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lizzard »

martin.matess píše:
lizzard píše:no a co teplota kolem svodů? nebo třeba krycí plech na svodech? výfukový plyny maj až 1100 stupňů a než se dostanou do svodů tak asi tak o 200 míň ale stejně je to fajrák celkem

svody maj tak max do 500`C takže stačí silikonka třea nakamna, tak nedělej že nevíš :) já ji tam šprejch stříbřenku a svody mam jak nový a na motor ti stačej běžný teplotní silikonky který udržej 300`C 8)
ty nevíš že tvoje učebnice sou jen orientační? já mám přeci mnohem lepší a přesnější informace :biggrin: :biggrin: :biggrin:

jinak teplota explodovanýho benálu je přes tisíc stupňů a kde se stratí ta polovina jak řikáš ty? a aby ti správně fungoval katalizátor musí tam bejt teplota přes 500 stupňů tak mi řekni z čeho máš svody že se ti od začátku svodů až po katalizátor nestratí žádná teplota?

dnes tě budu muset trochu proplesknout a bude :lol: :lol: :lol:
http://lizzzard.rajce.idnes.cz/

Autoskla za skvělé ceny,
montáže u vás,
bezplatné výměny...
www.autoskloroger.cz
martin.matess
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od martin.matess »

lizzard píše:
martin.matess píše:
lizzard píše:no a co teplota kolem svodů? nebo třeba krycí plech na svodech? výfukový plyny maj až 1100 stupňů a než se dostanou do svodů tak asi tak o 200 míň ale stejně je to fajrák celkem

svody maj tak max do 500`C takže stačí silikonka třea nakamna, tak nedělej že nevíš :) já ji tam šprejch stříbřenku a svody mam jak nový a na motor ti stačej běžný teplotní silikonky který udržej 300`C 8)
ty nevíš že tvoje učebnice sou jen orientační? já mám přeci mnohem lepší a přesnější informace :biggrin: :biggrin: :biggrin:

jinak teplota explodovanýho benálu je přes tisíc stupňů a kde se stratí ta polovina jak řikáš ty? a aby ti správně fungoval katalizátor musí tam bejt teplota přes 500 stupňů tak mi řekni z čeho máš svody že se ti od začátku svodů až po katalizátor nestratí žádná teplota?

no ty plyny maj přesně 1200 stupňů :) jinak ve svodech ke katu de opravdu 600 stupňů, to je v té učebnici taky ty filosofe 8)
http://www.martinmatess.estranky.cz/
Celica T20 3sge SSII blue
Corolla e10 swapped 4afe
BMW 318 Is e36 97' M-packet
BMW 320 D combi kůže
BMW 735i 1983' 160Kw
Idaho
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Idaho »

martin.matess píše:
Pavo.B. píše:
martin.matess píše:
hlavne ty levny co sezenes v kazdy prodejne barev - zatim zadna z tech levnejch co jsem kdy koupil se napriklad na viku ventilu neudrzela -. vzdycky se zacne loupat :twisted:
ja jeste zadno jinou nez tu silikonku stribrnou na vufuky nezkousel a ta se normalka vypali, delaj se 2 natery a drzi jak satan, jinak ty barvy na motor sem tam jeste zadny nes.al a kdyz uz to na tu hlavu nanasis musis to mit kloudne odmasteny :)
mužeš neco doporucit? ( značku ) - jak jsi psal dva nátery. předpokládám že ty nátery se mohou delat bez zahřátí motoreu ( prste náter, uschnout a náter.. ) nebo ne ??
martin.matess
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Idaho píše:
martin.matess píše:
Pavo.B. píše: hlavne ty levny co sezenes v kazdy prodejne barev - zatim zadna z tech levnejch co jsem kdy koupil se napriklad na viku ventilu neudrzela -. vzdycky se zacne loupat :twisted:
ja jeste zadno jinou nez tu silikonku stribrnou na vufuky nezkousel a ta se normalka vypali, delaj se 2 natery a drzi jak satan, jinak ty barvy na motor sem tam jeste zadny nes.al a kdyz uz to na tu hlavu nanasis musis to mit kloudne odmasteny :)
mužeš neco doporucit? ( značku ) - jak jsi psal dva nátery. předpokládám že ty nátery se mohou delat bez zahřátí motoreu ( prste náter, uschnout a náter.. ) nebo ne ??

do sklepa koukat na plechovku se mi nechce ale je malinka stribrna a asi za 166Kč sem ji naposled kupoval, a ty natery se musej delat tak ze natres a jedes projet, pekne to smrdi jak se to vypaluje a pak az to vychladne udelas druhej nater a to samy, neni to prvni auto kde sem tu barvu pouzil treba kdysi na skodovce sem to pouzil na svody hned u palice a za rok sem nepoznal zadne zniceni nebo slejzani barvy, svody furt krasny stribrny
Corolla e10 swapped 4afe
BMW 320 D combi kůže
BMW 735i 1983' 160Kw
martin.matess
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

lizzard píše:
martin.matess píše:

Jinak teda jeste zdravim Pepika Zezulkovyho :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Corolla e10 swapped 4afe
BMW 320 D combi kůže
BMW 735i 1983' 160Kw
Odpovědět

Zpět na „Návody, příručky, manuály“