Chtěl bych Vás požádat o radu. Můj Yarisek 05 už pomalu nemá záruku a já se rozhoduju o novém. A nevím jakou výbavu, jestli Terra Cool a nebo Sol.
 Chtěl bych Vás požádat o radu. Můj Yarisek 05 už pomalu nemá záruku a já se rozhoduju o novém. A nevím jakou výbavu, jestli Terra Cool a nebo Sol.Jde mi o to jestli máte někdo zkušenosti s VSC+TRC a kotoučové brzdy vzadu Jestli je to super a nebo zbytečnost. To bych dokoupil k modelu Terra Cool a nebo raději 7 airbagů ve výbavě Sol. Cenově to pak výjde nastejno. Díky za info.
Ahoj Ivoš

) a na nic nepřišli.Po návratu ze servisu se mi zvýšila spotřeba cca o 0,5l.Jo jinač když byl Yaris v servisu tak jsem jezdil MHD
 ) a na nic nepřišli.Po návratu ze servisu se mi zvýšila spotřeba cca o 0,5l.Jo jinač když byl Yaris v servisu tak jsem jezdil MHD  .Na náhradní auto mám prý nárok až po 15 dnech.Za týden mně čeká výměna řemenu.Už se těším jak budu jezdit busem.JE VÁŽNĚ SUPER VLASTNIT NOVOU SPOLEHLIVOU TOYOTU
 .Na náhradní auto mám prý nárok až po 15 dnech.Za týden mně čeká výměna řemenu.Už se těším jak budu jezdit busem.JE VÁŽNĚ SUPER VLASTNIT NOVOU SPOLEHLIVOU TOYOTU

, stále viac sa prikláňam ku Kii Rio. Ak by mal niekto skúsenosti s oboma autami, bol by som povďačný za porovnanie.
  , stále viac sa prikláňam ku Kii Rio. Ak by mal niekto skúsenosti s oboma autami, bol by som povďačný za porovnanie.
 Nerad bych ho měnil.Spíš mě děsí co budou dělat auta jiných značek, když to nejspolehlivější dělá toto
 Nerad bych ho měnil.Spíš mě děsí co budou dělat auta jiných značek, když to nejspolehlivější dělá toto  Yaris 2008 už bude mít spoustu věcí vychytaných.No ale Kia Ceed a 5 let záruka nezní špatně
 Yaris 2008 už bude mít spoustu věcí vychytaných.No ale Kia Ceed a 5 let záruka nezní špatně