Sháním přední tlumič výfuku (ten s pletencem mezi svody a katem-vlevo) Celica 5g 1990 ST182 2.0GTi 115kW

buď použitý ve slušném stavu tzn ŽÁDNÉ díry ani koroze, nebo nový (kdo má možnost ať nabídne)
a dále sháním snímač polohy škrtící klapky.
presne jak pises, podle nalady, naprosto stejne, takze budu menit ten snimac na 100%...hura do toyotyLeňulka píše:uz jsme se o tom my dva bavili, ale jeste jednou
snimac polohy klapky je velice pravdepodobny
palivove cerpadlo bych taky zkusila jak tlaci
regulator paliva muze propoustet, je to jen ventil ktery se casem muze opotrebovat
kabely ke svickam, palec a vicko by ti delali hlavne cukani, spatne starty, auto by bylo naladove podle pocasi, hlavne v destive dny by to delalo ruzne a jine zajimave veci
snimac teploty nasavaneho vzduchu, kdyz by nefungoval auto by nechtelo absolutne jet
predstih ten sice udela paskudu ale ne takovou jak pises, spis by to slo hure do otacek ale ne az tak ze by se ti rozsvecovala ekonomerka
tezko takto rict, ja prolezla pul auta a vymenila dalsi pulku auta a porad to neni uplne ok, jako vykon se zlepsil, dokonce to ted zase tahne jak das, ale uz mi prijde ze je to zavisle snad na tom jak se to auto vyspi, jako naladova zenska hadr
Na naší stařičkou celicu? To se mi zdá nějak moc, když jsem byl se známým optávat výfuk na 300ZX Z32 tak si řekli 70tis a to je výfuk z V6. Za kat 30tis to je vážně extrém, no pokud je to tak jak řikáš tak je to vážně extrém, výfuk samozřejmě origo nechci, stačí druhovýroba i když radši bych bral použitý kousek v dobrym stavuPetr píše:jestli vás zajímá kolik stojí origo výfuk i katem v toyotě tak je to 50tis.!!!!!!kat 30tis. výfuk 20tis. to je bomba že jo
tak regulátor bych měl mít taky v pohodě, zapomněl jsem že sem ho měnil celý od tebe i s lištouLeňulka píše:regulator tlaku paliva je na liste se vstrikama, je to takovz maly hajzlik, viz fotka v me galerii http://www.toyotaklub.cz/forum/album_pi ... ic_id=1422
jinak vyfuk od Bosalu u ktereho ovsem negarantuju dlouhou zivotnost vyjde komplet na cca 12tis ale verze bez katu, Bosal bohuzel nejak nedela tu prvni cast a kat pro verzi s katem, nevim duvod
jinak origo snimac polohy skrt. klapky vyjde u toyoty na 3200 kacek ceskych, neni to moc ale pokud je toho na aute na vymenu vic, tak ani malo