co nám přebejvá a někomu chybí...CELL+

vše ohledně modelové řady Celica
Odpovědět
Marťas
Věčnej rejpal

Příspěvek od Marťas »

3ti ktere schanim, ale 4 ktere zarvalo.. nevim proc praska. Jakmile sezenu okno, tak mi ho tam budou davat odbornici z toyoty v CB. to posledni, ted prasklo i tomu kdo mi lakoval auto. :oops:
Pripad pro AKTA - X
Celica 1,6STi
Obrázek
Petr
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Petr »

nemáte někdo levý trojuhelníček co je z vnitřní strany jak je zpětný zrcadko myslím od kabiny je to takovej plast co kryje konektor od elektriky co vede k zrcátku vyhřívání atd.je to vlastně krytka jak je připevněný zpětný zrcádko na dveřích když stáhnete okno trčí jen ten trojůhelník mám to ulomený
a ještě ostřikovací trysku co je na kapotě mám jednu dírku nefunkční
dík za nabídku
Marťas
Věčnej rejpal

Příspěvek od Marťas »

Jeste hledam pomoc, jelikoz finisuji se skladanim cecilky po laku tak zjistuji ze nekolik veci mi chybi,bud jsem je nemel predtim a nebo se behem delani na aute vyparili do neznama.

potreboval bych:

Krytky sroubu na sterace
Predni podbeh u spolujezdce
Zrcatka

Nemohl by mi nekdo s tim pomoct? Dekuji
Celica 1,6STi
Obrázek
Pavo.B.
Věčnej rejpal

Příspěvek od Pavo.B. »

po krytkach na sterace se ti podivam, ale kde si proboha stratil zrcatka ? :)
Altezza Gita (Lexus IS200 Sportcross)
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
Marťas
Věčnej rejpal

Příspěvek od Marťas »

Zrcatka jako mam, ale jen ty krytky, nemuzu najit zrcatka do zrcatek.. To vis jak to bylo ve dvou dilnach a porad se to stehovalo..
Ale schanim cele zrcatka, protoze se asi nikomu nebude chtit prodat jen ty zrcadelka..
Uz vidim, jak se nakonec najdou, az nebudou treba.
Celica 1,6STi
Obrázek
petiss2.0Gti
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od petiss2.0Gti »

Ptám se znovu, neměl by někdo zástěrky?? Jak přední, tak zadní?? A ještě by se mi hodil motorek do centrálu k řidiči (nebo pasuje tam z nějaké jiné Toyotky??)
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

mam 1

Příspěvek od micron »

petiss> mam jednu PZ zástěru na vaření... kdyby se ti hodila do polívky. :wink:
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
ObrázekObrázekObrázek
Mára GT-i
Navigátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mára GT-i »

2 Petiss: Mam zasterky na 4. gen, ale ty jsou ti asi tak platny jako microna PZ zastera na vareni :sleepy:
Jinak je teda nabizim, kdyby mel nekdo zajem
Toyota Celica T16 2.0 GT-i 16V 103kW r.v.88
Toyota Celica T16 2.0 GT-i 16V 103kW r.v.89 - odstavena
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

hezký

Příspěvek od micron »

ale já mam opravdu 1 PZ navíc... opravdu neke 8) to vaření neznamenalo jako že si dělám srandu... vlastně jo, ale vážnou srandu :lol:
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
ObrázekObrázekObrázek
petiss2.0Gti
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Re: hezký

Příspěvek od petiss2.0Gti »

micron píše:ale já mam opravdu 1 PZ navíc... opravdu neke 8) to vaření neznamenalo jako že si dělám srandu... vlastně jo, ale vážnou srandu :lol:
Tak dík za nabídku, leč já bych potřeboval aspoň ty zadní. A hlavně aby byly obě, kdybych tam dal jednu tak to vypadá divně :? Kdybys náhodou někde vyhrabal i tu druhou tak beru ;)
A že si děláš srandu ze všeho, tak na to si už myslím většina lidí tady na foru už dáááávno zvykla :lol: 8)
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od micron »

jo ale já mam jen 1 PZ(opakování je matka modrosti)... a ta je z tý rozřezaný chudinky UK z vrakárny... dostal sem jí jako bonus k celýmu boku a prahu. ta druhá zadní se válí nejspíš někde tam na hřbitově... ale zadarmo ti jí asi nedaj, si tak pamatuju že sem tam byl pro zadní zástěrku do space wagona... někde upadla... a chtěli snad 500,- nebo 400,- /kus japonská guma je hold momentálně na burze krutě vysoko... :lol: sranda musí bejt... zrovna teď mam super náladu při konstrukci taháku na účetnictví... bez podvodu to nepude a ne a ne a ne :oops: doufám že mě už nic kromě účetnictví nevykolejí... sakra teď sem měl pařit v crossu... shiiiiit noooo :twisted:
ObrázekObrázekObrázek
Marťas
Věčnej rejpal

Příspěvek od Marťas »

Stale schanim OKNO DO DVERI U SPOLUJEZDCE. Jelikoz od lenulky mi prasklo-daval mechanik a to okno od Brunnera mi praskla Ceska Posta wrrrr..

Celica 5.generace

Dekuji
Celica 1,6STi
Obrázek
Oli
Člen Týmu

LP rameno

Příspěvek od Oli »

dobří lidi shaním LP rameno,muže být i s čepem. Celica ST182 rv93 2.0GTI sejmul jsem patník - zatím rameno,vyměním ho na místě a pak se uvidí, musím dojet do dílny na zvedák (nejspíš to schytal i tlumič, tyč řízení vypadá naštěstí v poho)
Marian
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Marian »

zdarec lidi, tak me prebevja,teda spis bych chtel vymenil muj ladak za normalni vyfuk, ja na to nejak nemam usi...je jeste v zaruce fotky poslu mailom takze kdo bude chtit tak bud to vymena nebo mi nabidnete jestli mate nejaky normalni lauf... dikes, a kdo chce tak muj tel 723 577 315
Farock
Navigátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Farock »

Zdary tak jestli je to na 5g tak mi je pošli mrknu na to :D
Toyota Celica 2.0 turbo 4WD
My TOYOTA is fantastic
Odpovědět

Zpět na „Celica“