4 Gongush
já bych v tom neviděl práskání

foťák na mobilu má dneska každej

a třeba dle spz. auta už se to dohledá úplně v poho. Pokud jsi se tedy ty a jiní rozhodli nechat to být, tak proč to potom přetřásáte na veřejnosti??? Měli jste možnost využít svých právních a oprávněných prostředků a věc oznámit. Podle mě to není práskání !!!!! Pak to vypadá tak, že si každý dělá co chce, rpotože mu to prostě prochází

Vím o čem mluvím. Jsem na naší součásti policie jeden z posledních zbývajících "starých" četníků a mám bohužel na starosti i nově příchozí kolegy. To byste pánové blili

jaké mají chování, vystupování atd...
Bohužel musím souhlasit, že to co popisujete se prostě děje, je to součástí dnešní doby a částečně i obrazem společnosti.
Sám za sebe Vám řeknu že mě pálí tolik závažnějších věcí, že mi nějaké stání na zastávce nééé až tak prioritně vadí a když jo, tak zastavim, upozornim řidiče, že nejspíš přehlídnul značku a ať si přeparkuje no a vlk se nažere a kozy zůstanou celý

ne?
Neustále tě managment v čele s Langrem oblbuje jak jsme již Comunity Policing "policie pro lidi" a pak tě v 06:00 hod pošlou na dopravní akci chytat taťky ve Favoritech co jezděj do fabriky

je to hnus co se děje

pomalu na to přestávám mít žaludek a asi tyto řady, ačkoliv mám svou práci rád, opustim
P.S. ...a že se něco zametá pod kobereček?????? tak na to rychle zapomeňte

četník je pro kontrolní orgány snadnej a lacinej úlovek = čárka, takže si tě náležitě vychutná

Zametá se u milionovejch podvodů atd... ale né u nás na ulici