Kolik za Carina E v zahraničí?

vše ohledně modelové řady Carina
Odpovědět
jan kaluža
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Kolik za Carina E v zahraničí?

Příspěvek od jan kaluža »

Hoj!
máte někdo přehled o aktuálních cenách Éčka (nejlépe poslední roky 1.8 liftback) někde z itálie, belgie apod? Jde to ještě přivézt, slyšel jsem o limitu 8 let, jinak nepřihlásíme?
TSED
Jirka
Věčnej rejpal

Příspěvek od Jirka »

v Itálii je Toyot poměrně málo.Pokud tam nemáš nějaký kontakty tak se nechytáš.Sám si myslím,že lepší koupíš carinu u nás.
jan kaluža
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

A ty máš nějaké zkušenosti s dovozem z itálie?
Nechci auto z česka, považuju možnost koupě dobrého auta vzhledem k české povaze a cestám za mizivou.
TSED
Pavo.B.
Věčnej rejpal

Příspěvek od Pavo.B. »

a z Italie jsou nejvetsi pelechy - ver ze italove nejsou o moc lepsi, maj akorat lepsi pocasi , jak uz jsem psal jinde , zeptej se Tygra :wink:
Altezza Gita (Lexus IS200 Sportcross)
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
Jirka
Věčnej rejpal

Příspěvek od Jirka »

Jo mám,dovezl jsem tam od tud pro celou rodinu a všichni jsou spokojeni.
jan kaluža
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

a co jsi přivezl, jestli se můžu zeptat a mimochodem počasí je ohledně stavu auta po desti letech dost zásadní aspekt, nemyslíte?
TSED
Jirka
Věčnej rejpal

Příspěvek od Jirka »

Měl jsem dobrý kupy.ale jenom díky kámošoj co se s tím živí.Dáse sehnat auto ve špičkovém stavu ale i pěkná sračka.Na jednom jsem měl spojku a na druhým převodovku v p......ale to jsou mech.věci ,který se řešej za pár kaček.Nechtěl jsem auto bouraný,to se podle mě moc nevyplatí.
kuro
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kuro »

suhlasim, lepsie je auto doviezt zvonku, uz napr. aj kvoli tomu, ze sa nestava (nam ani raz) aby mali auta stocene km. A tak mozes smelo kupit carinku aj so 150-170tis. km, ak k tomu dostanes aj servisnu knizku, co na 90% dostanes, netreba sa toho bat. Tiez som doviezol nielen pre seba ale aj pre brachu 1.8 kombiky a ZAKLOPAT... idu ako hodinky. Moja je sice z Holandska, ale ked som ju doviezol mala nejakych 170tis. km, teraz ma 250tis. a slape ako hodinky. ESTE RAZ ZAKLOPAAAT.
Treba este podotknut, ze dobry kus nekupis pod 3,5tis. eciek... A take ceny si tie auta drzia uz dobre 4 roky...
Drzim prsty a vela stastia pri vybere.
Obrázek
LEXUS IS200
"ex cariňák:-)"
Obrázek
Odpovědět

Zpět na „Carina“