1. error ztrácí se mi chladící kapalina těsnění pod hlavou to není (snad) vejfuk nekouří, výkon se neztrácí a olej je pořád olejovej bez jakýkoliv známky vody, voda nikde nekape (všude sucho) a dyš nechám stát auto na sucu není pod ím ani mini loužička přesto tak po 100km musim dolejt tak 2-3 litry chladící kapaliny fakt nevim vo co jí zase de?

2. error při velkym mrazu (-10) se mi rozsvěcí brzdová kontrolka destičky i pakny sou nedávno měněný a auto brzdí jako jindy jen se prostě rozsvítí a po chvíli jízdy zhasne žeby si semnou hrála?

3. error prní mráz mi zlikvidoval repro ve dveřích prostě jeden reprák odešel úplně a druhej jen bezduše chrčí... je normální že mi tohle dělá moje vlastní auto ?
no a poslední error tedy 4 sem oběvil dnes ráno ne jen že mi auto omrzá zvenku a já musim furt škrábat tu sr***u dolů ale už okno zamrzá i zevnitř to už je i na mě moc a musel sem to na ni naprášit
jesi někdo ví jak mi pomoct s nějakym errorem ať napíše prrotože jesi mě bude ještě chvíli s**t de bez slitování z domu...