Ukradená Toyota Celica

vše ohledně modelové řady Celica
Kattherinne
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Ukradená Toyota Celica

Příspěvek od Kattherinne »

Ahojky,tak už se našla,bohudík...Ale děkuji vám za podporu...Papa
Naposledy upravil(a) Kattherinne dne ned 25.11.2007, 20:34, celkem upraveno 1 x.
Marťas
Věčnej rejpal

Příspěvek od Marťas »

Generace? asi pata co? fotk yby taky pomohli....
Celica 1,6STi
Obrázek
Tonda
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Re: Ukradená Toyota Celica

Příspěvek od Tonda »

Kattherinne píše:Ahoj všichni,dne 22.11.2007 mi byla v Mladé Boleslavi odcizena Toyota Celica 1.6 černé barvy...Je v dobrém stavu a tuningové úpravě...Prosím všechny,kteří by ji někde viděli aby se mi ozvali...Děkuji moc...Přikládám fotografie...
Tel: 736 159 646

Píšeš přikládám fotografie a nic. :shock:
MADE IN JAPAN - žádný sOpel ...
DrGis
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DrGis »

tady to má i fotkama (kopírování je věda) :roll:
http://www.drift-forum.cz/viewtopic.php?t=4904
TOYOTA CELICA ST205
Haky
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Haky »

pekna, stejny kola jako mam ja...

jezdim Jihlava-Brno a o vejkendu se budu courat po Vysocine, tak budu sledovat, kdybych ji nekde uvidel.

Drzim palce, at se najde!
Toyota Auris 1.6 rok 2013 ...... http://www.sportovnivozy.cz
Toyota Celica 7gen 1.8 VVTi rok 2000 (měl jsem 2006 až 2013)
petiss2.0Gti
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od petiss2.0Gti »

Trošku odbočím: Včera mi říkal Celerak, že prej jednomu kámošovi tady u Brna v Dolních Kounicích taky zmizela Celicka (5g, černá, 2.0). Mě se moje autí pokusili ukradnout před necelýma 2 měsíci :mad: Naštěstí mi "jen" zničili zámek u spolujezdce a policajti ty zmetky chytili.
scruupp
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od scruupp »

jj je to tak černá 5g. 2.0 byla ukradedna z neděle na pondělí mezi 22 a 7 hodinou. Poznavací znamení 16 alessia, popraskaný lak na levým blatníku a myslím že i kapotě, a na jedne mrkačce chybí plastový kryt
TOYOTA CELICA 4g 2.0 GTi + BMW 325i Touring (2.5->170k + špéra->radost z jízdy dveřma napřed)
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

dost hustý

Příspěvek od micron »

myslim že se brzo najde... počítám, že jí ten kreten nechá někde stát...ale asi bez těch elektronů... mam pocit že kola byly cílem tý FETKY. kola bych pak hledal např. na skladech použitých elektronů za pár měsíců... moc jich neni.
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
ObrázekObrázekObrázek
Tonda
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tonda »

:cry: Cítím s tebou a budu sledovat stav v Prostějově.To jsou ale šmejdi.....ať jdou do práce a vydělají si na ni.Sekal bych za to ruce.Víte kolik by tu chodilo bezrukých......to by jsme se mám ten dojem divily.
marekgeorg
Člen Týmu

Příspěvek od marekgeorg »

Tonda píše::cry: Cítím s tebou a budu sledovat stav v Prostějově.To jsou ale šmejdi.....ať jdou do práce a vydělají si na ni.Sekal bych za to ruce.Víte kolik by tu chodilo bezrukých......to by jsme se mám ten dojem divily.
co sekat ruce,rovnou to střílet.spolu s těmi co auta objížděj klíčema apod..pokud ji někde zahlídnu samo dávám vědět.
Radus2,0Gti
Věčnej rejpal

Příspěvek od Radus2,0Gti »

hele zkusím obeslat okolní STK, jestli se někde neobjeví, ale pošli mi prosím na email RadIng@seznam.cz ofocený technický průkaz nebo alespoň číslo VIN a popř. motor. obešlu všechny STK v republice.
Více udělat bhužel nemohu :cry:
RAV4 D-CAT
Tonda
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tonda »

Radus2,0Gti píše:hele zkusím obeslat okolní STK, jestli se někde neobjeví, ale pošli mi prosím na email RadIng@seznam.cz ofocený technický průkaz nebo alespoň číslo VIN a popř. motor. obešlu všechny STK v republice.

Proč by s ní jezdil na STK?
Haky
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Haky »

Tonda píše:
Radus2,0Gti píše:hele zkusím obeslat okolní STK, jestli se někde neobjeví, ale pošli mi prosím na email RadIng@seznam.cz ofocený technický průkaz nebo alespoň číslo VIN a popř. motor. obešlu všechny STK v republice.

treba kdyby to narychlo prodal nekomu za par korun s falesnejma dokladama a ten by s ni jel na evidencku...
Toyota Auris 1.6 rok 2013 ...... http://www.sportovnivozy.cz
Toyota Celica 7gen 1.8 VVTi rok 2000 (měl jsem 2006 až 2013)
Radus2,0Gti
Věčnej rejpal

Příspěvek od Radus2,0Gti »

Tonda píše:

Víš auta se různě přestavují a není problém to postavit na papíry v tomto blbým světě, tak proto by jezdili na STK, nebo nebo ji zkusí prodat na jiných papírech. No stává se to dnes a denně a ještě STK jsou po celé republice a i technik má oči a pokud je někdo z STK poprosí tak se snaží koukat, ale to je jedno. :mad:
RAV4 D-CAT
Tonda
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tonda »

Radus2,0Gti píše:
Tonda píše:

Víš auta se různě přestavují a není problém to postavit na papíry v tomto blbým světě, tak proto by jezdili na STK, nebo nebo ji zkusí prodat na jiných papírech. No stává se to dnes a denně a ještě STK jsou po celé republice a i technik má oči a pokud je někdo z STK poprosí tak se snaží koukat, ale to je jedno. :mad:

Nebuť nasranej.....já se jen ptal :lol:
Odpovědět

Zpět na „Celica“