PŘEDVOLÁNÍ K PODÁNÍ VYSVĚTLENÍ

vše ohledně modelové řady Celica
Miroslav Fiala
Navigátor
Kontaktovat uživatele:

PŘEDVOLÁNÍ K PODÁNÍ VYSVĚTLENÍ

Příspěvek od Miroslav Fiala »

Vyzýváme Vás jako majitele vozidla, abyste se dostavil... :evil: Tak mám zítra premiéru na Městské policii ve Zlíně. Nepříjemná noc přede mnou, tak mi držte palce. PŘESTUPEK : překročení nejvyšší dovolené rychlosti v obci :twisted: Jsem z Ostravy a mám ještě zítra šichtu, tak na to musím pořádně šlápnout...
Floyd
Řidič

Re: PŘEDVOLÁNÍ K PODÁNÍ VYSVĚTLENÍ

Příspěvek od Floyd »

Miroslav Fiala píše:Vyzýváme Vás jako majitele vozidla, abyste se dostavil... :evil: Tak mám zítra premiéru na Městské policii ve Zlíně. Nepříjemná noc přede mnou, tak mi držte palce. PŘESTUPEK : překročení nejvyšší dovolené rychlosti v obci :twisted: Jsem z Ostravy a mám ještě zítra šichtu, tak na to musím pořádně šlápnout...
Hmm, tak mestaci ve Zline jsou celkem fklidu, teda alespon z moji zkusenosti. I kdyz to sice byla pokuta za parkovani, ale po znamosti stacila lahvinka vina a z litru jsem platil 2kila. Lepsi jak dratem do oka :) Tak preju zitra hodne zdaru :D
Miroslav Fiala
Navigátor
Kontaktovat uživatele:

to Floyd: Tak to abych koupil celé vinice :lol: Koukám na Tvé auto a nemůžu se vynadívat. Na kolik vyšlo to nastříkání ?
Marťas
Věčnej rejpal

Příspěvek od Marťas »

tak s tim mam zkusenost.. zmereni, predvolani, spravni rizeni, zabaveni ridicaku, pokuta a na 6mesicu zakaz rizeni...
Mimo mesto si rad slapnu, ale ve meste jsem beranek...
Zmerili me modrou fabii ktera jela v protismeru jel jsem 154km/h.. jeste mam fotku :lol:
Ty fotky stoji za prd, nikdo tam neni videt... pokud ti mohu doporucit schod to treba na mamu, pokud nejezdi jako u me doma, nebo rekni, ze to ridila nektera osoba a nevis ktera, jelikoz si se strasne v hospode ozral a nevis kdo te vezl.. nebo ze si prodaval auto a byl si ho projet ten majitel, ktery mel byt budouci majitel, mno a ze nic o nem nevis.... takhle ti daji jen pokutu a body popripade zakaz rizeni ti nedaji...jinak za lahvinku vina a tak, to urcite nebude, jelikoz policajt to udelat nesmi, hlavne kdyz jde o rychlost, ktera je zaznamenana v radaru...kdyby se na nej prislo, tak ma na krku zneuziti pravomoce verejneho cinitele... a priznejme si kdo by to delal kvuli nejakymu blbeckovi kterej neumi jezdit, ktereho vubec nezna.... :wink:
Celica 1,6STi
Obrázek
drgi
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od drgi »

naco vymyslat nieco, co je uz vymyslene?

http://www.dfens-cz.com/view.php?cisloclanku=2002043001
http://www.dfens-cz.com/view.php?cisloclanku=2006061803
http://www.dfens-cz.com/view.php?cisloclanku=2007081101

hlavne si davaj pozor na to co hovoris, aby si sa nahodou nepreriekol, ze si soferoval s tym autom ty.
'Zero' : Toyota Corolla AE92 1.6 4AF hatchback bez plutvicky, 162 000km.
'Hrča' : Toyota Corolla AE92 1.6 4AGE GTi liftback s plutvickou, 400 000km.
http://www.toyotateam.sk
Floyd
Řidič

Příspěvek od Floyd »

Miroslav Fiala píše:to Floyd: Tak to abych koupil celé vinice :lol: Koukám na Tvé auto a nemůžu se vynadívat. Na kolik vyšlo to nastříkání ?
Dik! no, neni to tajemstvi, se vsim vsudy me to v lakovne vyslo na 25k, ale da se to jinde zaridit i levneji...

2 Marťas: Je mi jasne, ze jedna flaska vsehcno nevyresi :D Me treba taky stejne sebrali jeden bod, ale dalo se s nima ´rozumne jednat´ :wink:

2 drgi: ted jsem se hezky pobavil :D
Marťas
Věčnej rejpal

Příspěvek od Marťas »

Floyd píše:
Miroslav Fiala píše:to Floyd: Tak to abych koupil celé vinice :lol: Koukám na Tvé auto a nemůžu se vynadívat. Na kolik vyšlo to nastříkání ?
Dik! no, neni to tajemstvi, se vsim vsudy me to v lakovne vyslo na 25k, ale da se to jinde zaridit i levneji...

2 Marťas: Je mi jasne, ze jedna flaska vsehcno nevyresi :D Me treba taky stejne sebrali jeden bod, ale dalo se s nima ´rozumne jednat´ :wink:

2 drgi: ted jsem se hezky pobavil :D
:D :D ani kdyby jich bylo tricet, tak to nezpravi.... vim jak si to myslel... ja jsem zastance, nekdo do me kamenem, ja do nej taky a v zadnym pripade abych mu jeste za to daval lahvinku vina... :wink:
myslim si ze je lepsi nejaka ocistujici vymluva...
Celica 1,6STi
Obrázek
lizzard
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lizzard »

víte kolkik ste jel pane řidiči? víc jak 50 rozhodně ne ... no ale tady je povolená jen 30... taky s nima mám zkušenosti 2 body a pokutka platil sem přímo na místě takže bez obsílky, a jelikož mám auto psaný na otce kvůli odpisům z daní za druhej přestupek přišla obsílka jemu takže já si nechal body a zaplatil sem pokutu a otec zaplatil body to je spravedlivá dělba na to že v mim autě nejezdí jen je na něj napsaný :lol:
http://lizzzard.rajce.idnes.cz/

Autoskla za skvělé ceny,
montáže u vás,
bezplatné výměny...
www.autoskloroger.cz
Miroslav Fiala
Navigátor
Kontaktovat uživatele:

Tak v padesátce to bylo 67,5 km/h... Mám dva body a o tisíc korun méňe. Fotka byla ze semaforu a krásná, ostrá, ale bohužel mi ji nedali. Nevíte někdo, zda se nedá někde stáhnout ? :D
scruupp
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od scruupp »

To sis o ni měl říct teď už ju z nich asi nedostaneš
TOYOTA CELICA 4g 2.0 GTi + BMW 325i Touring (2.5->170k + špéra->radost z jízdy dveřma napřed)
Marťas
Věčnej rejpal

Příspěvek od Marťas »

tak, tak... me to bylo blbe si o ni rici, ale proc ne....
Celica 1,6STi
Obrázek
scruupp
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od scruupp »

já si o ni řekl a nechal si udělat hned 2 kopie, slečna policistka byla celkem ochotná a já byl vůl že sem se nevymluvil na osobu blízkou
TOYOTA CELICA 4g 2.0 GTi + BMW 325i Touring (2.5->170k + špéra->radost z jízdy dveřma napřed)
Haky
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Haky »

ja si taky rikal o fotku, ale nemohli mi ji ani okopirovat, prej ze to nemuzou (v Jihlave) :? Ale po znamosti by to urcite slo :)
Toyota Auris 1.6 rok 2013 ...... http://www.sportovnivozy.cz
Toyota Celica 7gen 1.8 VVTi rok 2000 (měl jsem 2006 až 2013)
Miroslav Fiala
Navigátor
Kontaktovat uživatele:

Napsal jsem ji na stanici krásného meila, tak to snad zabere :lol:
jinak vymlouvat s v mém případě by bylo opravdu zbytečné. Poznali by ste mě i vy a to sme se nikdy neviděli. Nadruhou stranu jsem po cestě potkal tři Celiky 5. gen a to se mi za život ještě nestalo...Z toho jedna byla Leňulka, ta se pozná bezpečně... :wink:
Kenny
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kenny »

scruupp píše:já si o ni řekl a nechal si udělat hned 2 kopie, slečna policistka byla celkem ochotná a já byl vůl že sem se nevymluvil na osobu blízkou

Kruci ja chtel taky fotku a nechteli ju dat. :( 73 v napajedlich nastesti to bylo pri zacatku predjeti nakladaku - predvolani na kopecek do zlina(modra fabia me blikla) 1OOOpenez a 2B :lol: a znami uz maji osobu blizkou vyzkousenou a pry to fakt funguje organ sklopi usi a hotovo.
Odpovědět

Zpět na „Celica“