Tak už sem asi vystřízlivěl
Tak už sem asi vystřízlivěl
Tak sem vysřízlivěl z 1,8 v 90% když vyjedu se svojí Celicou na silnici, tak semnou chce každej závodit. Je to vůbec normální, aby ta Celica byla takhle pro ostatní řidiče provokující. Dyť já jedu přeci jenom v klidu do práce.Netrvá dlouho a ňákej čurák se mi lepí na prdel. Podotýkám většinou to sou vozy koncenu VW ke kterým mám averzi. Samozřejmě, že se taky jen tak člověk nechce ztrapnit ve sporťáku a tak na to šlápne, ale příště snad už 2.0 nebo SUPRU. Promiňte za sprostá slova, ale občas to bez nich nejde,že?
- martin.matess
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Re: Tak už sem asi vystřízlivěl
Neri píše:Tak sem vysřízlivěl z 1,8 v 90% když vyjedu se svojí Celicou na silnici, tak semnou chce každej závodit. Je to vůbec normální, aby ta Celica byla takhle pro ostatní řidiče provokující. Dyť já jedu přeci jenom v klidu do práce.Netrvá dlouho a ňákej čurák se mi lepí na prdel. Podotýkám většinou to sou vozy koncenu VW ke kterým mám averzi. Samozřejmě, že se taky jen tak člověk nechce ztrapnit ve sporťáku a tak na to šlápne, ale příště snad už 2.0 nebo SUPRU. Promiňte za sprostá slova, ale občas to bez nich nejde,že?
konecne nejsem sam kdo nema rad c.raky ve folksxvágenech mam ty samé problémy, a nejvíc mě deptá když mě chce dostat golf 3 nebo 4 a v něm mrtě borec s buchtou a nějako mu to nejde, no a tak když zbrzdim ve vesnici tak jak je rozjetej tak mě honem rychle předjede aby bylo vidět jakej je pilot
http://www.martinmatess.estranky.cz/
Celica T20 3sge SSII blue
Corolla e10 swapped 4afe
BMW 318 Is e36 97' M-packet
BMW 320 D combi kůže
BMW 735i 1983' 160Kw
Corolla e10 swapped 4afe
BMW 320 D combi kůže
BMW 735i 1983' 160Kw
-
- Člen Týmu
- micron
- Fantom fóra
- Kontaktovat uživatele:
lepení
lepení na prdel GT... se mi taky párkrát stalo... nějakej bageta golf nebo škodkin tuzing... tak podle nálady-psychiky-muziky reaguju tak 3 varianty:
A: nepustim a dám mu čouda
B: uhnu fofrem do prava... ještě by mě moh odřít...blbec, "Zabij se"
C: dám mu mlhovky shock a když se nelekne, tak ještě přidupnu brzdu...
pak přijde bagetka o svojí prdel a já se smíchy asi po....
A já, já se nikdy nelepim... Nikdy! vim, že bych to právě nemusel dobrzdit...zvláště v zimě. Jinak musim říct, že se mi nikdo na prdel z 96% nelepí... udržujou si slušnej distanc... Thats SMART
a na závěr: "Lepší, než se teplit je probliknout spícího v levým dálkáčema."On se rychle probudí a odstěhuje se fofrem do prava.
+ výhoda nelepit se je i v tom, že nemáte ostřílenej lak na kapotě... na bejvalý crashlý sem neměl ani jedinou "střelu" ale na tý nynější- ta je ostřílená... ten rakušan gerhard boden... jezdil asi každej den přilepenej na traktoru-eine hovado. no jednoho dne se to vyrichtiguje...ale jsou jiný repairy v plánu... neverending story.
A já, já se nikdy nelepim... Nikdy! vim, že bych to právě nemusel dobrzdit...zvláště v zimě. Jinak musim říct, že se mi nikdo na prdel z 96% nelepí... udržujou si slušnej distanc... Thats SMART
a na závěr: "Lepší, než se teplit je probliknout spícího v levým dálkáčema."On se rychle probudí a odstěhuje se fofrem do prava.
+ výhoda nelepit se je i v tom, že nemáte ostřílenej lak na kapotě... na bejvalý crashlý sem neměl ani jedinou "střelu" ale na tý nynější- ta je ostřílená... ten rakušan gerhard boden... jezdil asi každej den přilepenej na traktoru-eine hovado. no jednoho dne se to vyrichtiguje...ale jsou jiný repairy v plánu... neverending story.
Naposledy upravil(a) micron dne pon 19.11.2007, 21:12, celkem upraveno 1 x.
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
- Petr
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Re: lepení
micron píše:lepení na prdel GT... se mi taky párkrát stalo... nějakej bageta golf nebo škodkin tuzing... tak podle nálady-psychiky-muziky reaguju tak 3 varianty:
no tak to ja mám dost blbý zkušenosti někteří uhnou sami i ke kraji a přitom nechci ani předjíždět
ale stalo se mi jak jedu z brna za nějakým polákem 140 blikám na něj v levým nic přitom pravej mel prázdnej na konec mi dupnul na brzdu spomalil na 80 a neuhnul a to samý se mi stalo u olomouce zase z fabkou kombi nechtěl jsem je podjíždět nevím proč to ti lidi děláj..fakt nechápu
voco jikm de ja když jedu v levým a někdo na mě blikne tak hned do prava nebo se dívám pořád protože v pravým jsou většinou koleje a je to o hubu
ale největší šok jsem měl když jsem kdysi jel z tuningu z brna jedu 210 v levým a vyblikal mě mercedes AMG ten jel tak 250 ..fakt šok najedou se tam objevil tak jsem nechápavě zíral
pořád se chystán na projíždku do německa ale nějak jsem to za těch 5 let nestihnul
- micron
- Fantom fóra
- Kontaktovat uživatele:
to chce
Petr> neni problikat jako problikat.... dej si čirý... a uvidíš, že uhne... bolí to!pálí to, bodá to ps jo AMG, A8,BMW7 atd... ty se v 2XX-70 nelepěj, nejsou tak blbý... nechaj si vzdálenost... blikaj... porsche se nelepěj...Celica by se taky neměla lepit... "my už víme"-máme úroveň, styl, zkušenosti a eleganci- ne full brzda-full plyn-full brzda- fullplyn.
kámoš s Corollou (ne jen Octavia+Golfy) se lepí jak magor... sem myslel, že si vystoupim... nepříjemný... je to hloupý-stupidní. Takže gumy jsou i v našich Toy vodách.
kámoš s Corollou (ne jen Octavia+Golfy) se lepí jak magor... sem myslel, že si vystoupim... nepříjemný... je to hloupý-stupidní. Takže gumy jsou i v našich Toy vodách.
Naposledy upravil(a) micron dne pon 19.11.2007, 21:38, celkem upraveno 1 x.
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
Nejvíc mě dostalo ještě když jsem měl Paseo a předjížděl mě před zatáčkou týpek v ochcávii, pak na bzdy, tak sem ho v zatáčce podjel. Nevim asi to nerozdejchal, pak se držel zpátky. Too byla docela prdel. U Cecilky se mi to stává skoro pořád na rovince machrujou, ale jak příde zatáčka a výjezd zní, tak sou vysraný.
- martin.matess
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
jj v zatáčkách se pletou i mě a to mam 1.6
http://www.martinmatess.estranky.cz/
Corolla e10 swapped 4afe
BMW 320 D combi kůže
BMW 735i 1983' 160Kw
Corolla e10 swapped 4afe
BMW 320 D combi kůže
BMW 735i 1983' 160Kw
- petiss2.0Gti
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Musím vám dát za pravdu, zrovna včera. V klidku si to šinu z práce, auto ještě studený, v dědině se na mě lepí felcka, za dědinou stále. Pak se čelda už zahřála a přišly moje oblíbený zatáčky, tak sem to projel v klidu (70, dá se to projet i 100) a zkuste hádat kde pak byla filcka?? Hooodně daleko A takovejch debilů tu jezdí hromada, prostě jak v ČR
Celica 2.0Gti r.v.90
http://motorteam.webnode.cz
www.sportovnivozy.cz
http://enzo-libami.webnode.cz/
http://motorteam.webnode.cz
www.sportovnivozy.cz
http://enzo-libami.webnode.cz/
- dr.knedlo
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Petisek se nezda ale jak ho nastvete .....)petiss2.0Gti píše:Musím vám dát za pravdu, zrovna včera. V klidku si to šinu z práce, auto ještě studený, v dědině se na mě lepí felcka, za dědinou stále. Pak se čelda už zahřála a přišly moje oblíbený zatáčky, tak sem to projel v klidu (70, dá se to projet i 100) a zkuste hádat kde pak byla filcka?? Hooodně daleko A takovejch debilů tu jezdí hromada, prostě jak v ČR
Corolla E12 1,6 16V 3ZZ-FE 81Kw 2002
Corolla E10 1,6 16V 4A-FE 84Kw 1996
Corolla E9 1,3 12V 2E-E 55Kw 1989 - RIP 2019
Corolla E9 1,6 16V 4A-FE 77kw 1990 - RIP 2019
- dr.knedlo
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Rovno umi jet kazdej debil:DBRunner píše:2 Neri: jojo, machýrci v TDíčkách, na rovině jim to jede a v zatáčce je ten těžkej motor odsouvá ze silnice, tak musej pomálu
Corolla E12 1,6 16V 3ZZ-FE 81Kw 2002