Jestli 1.0L motor není moc slabý a jestli tam jde dát normální rádio protoře je tam již zabudované tak jestli někdo neví jak to udělat aby tam mohlo jít nějaké lepší nebo prostě aby tam šli mp3. Díky předem

robili to kamarati z tej firmi kde je link, ja uz na to nemam cas.Ale navrhoval som to aj ja,aj som pomahal kde a kedy sa dalo...
 robili to kamarati z tej firmi kde je link, ja uz na to nemam cas.Ale navrhoval som to aj ja,aj som pomahal kde a kedy sa dalo... 
  podmienkou je, aby ten sub nezabral cely kufor...stacila by taka mensia vyberatelna tuba.
 podmienkou je, aby ten sub nezabral cely kufor...stacila by taka mensia vyberatelna tuba. teraz by som potreboval radu od niekoho skuseneho, kolko to vyjde cenovo. komponenty by ani nemuseli byt nove...tym narazam na to, ci niekto nepozna nejaku serioznu burzu audio komponentov do auta.
 teraz by som potreboval radu od niekoho skuseneho, kolko to vyjde cenovo. komponenty by ani nemuseli byt nove...tym narazam na to, ci niekto nepozna nejaku serioznu burzu audio komponentov do auta.