pomoc pri koupi Celdy
pomoc pri koupi Celdy
Ahoj, hledám "znalce" z Prahy nebo Plzně, který by mi pomohl se "skouknutím" Celicy 6-té generace před jejím nákupem. Diky
- micron
- Fantom fóra
- Kontaktovat uživatele:
jak bych to řešil teď
Vezmi celdu na projížďku...zkus minimálně ale 2 vozy! a po cestě se stav ve svým osobním "rodinným" servisu... nech klempíře ať se jukne na matroš, a zbylá posádka checkne motor a spodek auta... hotovo. V současnosti bych ani jinak auto nekoupil a prodejci by s tím měli souhlasit-konkurence. 

Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++

- micron
- Fantom fóra
- Kontaktovat uživatele:
radka
zkontroluj si zadní plato v kufru... sem někde čet, že jsou prej vadný u 6G
a bude jich asi nedostatek
jo to 5G maj plata v cajku... když tam teda nějakej Eman nenavrtá repráky 
kolik platíš za check-King, když jsme u těch plat?

kolik platíš za check-King, když jsme u těch plat?

Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++

- micron
- Fantom fóra
- Kontaktovat uživatele:
těžko
Doky> těžko, mam tam na platu 2 hlídače...co si lebeděj-válej se na japonský válečný vlajce-peřinka- 1 modrou srandovní krysu + 1ho vysmátýho čerta, sice sou plyšový, ale dohromady by ti dali co proto... vrtat jim do postýlky! tytyty 

Ahoj, tak jsem se jel podivat na dve Celicy do Prahy co je maji na tipcars, rok 97 modra a 99 stribrna, modra by usla, jenze v modry se mi nelibi a vypadala jak po projeti rosti, bral jsem ji jen na zkousku, no a stribrna si rozdhodne oznaceni stavu prefektni nezasluzila.. oprava bouracky horkou jehlou a silenej stav plastu a laku, hruza na pohled. Takze zklamany shanim dal