celica all track

vše ohledně modelové řady Celica
Idaho
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Idaho »

leni pokud mluvíš o repasi turba, zvaž o pořádne apoptej se na supra foru, ta repase je skutečne nereálná aje to ztráta času. už byla spousta firem co řekli není problém a po třetí reklamaci to s omluvou vzdali :( jen lítáš a lítáš. Nevim čím to je ale lidi cop maj obrovskou u spešnost v repasování jiných turb ( 200sx, mk4 supry, atd atd. to taky zkoušej, nikdo neví proč , ale procento uspěšnosti je sakra malé :(

když projdeš zahranioční fora, narazíš tam na pár odkazu na vadné serie ale v podstatet se shodují že je to kostrukčne nepovedené turbo, práve kvuli problémum s repasí...
scruupp
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od scruupp »

pokud se nepletu a mám správné informace tak na 4.g čeldě je CT 20, ale jak je to s repasí na tomto turbu tak to opravdu nevím
TOYOTA CELICA 4g 2.0 GTi + BMW 325i Touring (2.5->170k + špéra->radost z jízdy dveřma napřed)
Leňulka
Věčnej rejpal

Příspěvek od Leňulka »

tak to mas spatne info, na Celde 4.gen je CT26

Idaho: jeste nevim jestli pujdu do CT26, G25 nebo G28, s tou repasi uvidim, verim ti co rikas, ale asi nebudu mit jinou volbu, pac jine nesezenu, myslim jako za dobry peniz, ikdyz kdybys o necem vedel, budu rada :wink:

dYablo: takze konecne v laku, no vypada to libove :wink: jak to tak vidim tak budes mit asi brzo poslintane okno v byte, to budes auto porad kontrolovat :D jinak teda, ted uz jedna z opravdu nejzachovalejsich ST165 kterou znam
..::Toyota Celica 2.0Turbo 4WD 89' 150kW ::..
..::Toyota 4Runner 2.4i 4WD 89' 84kW ::..
..::N.M.T. Engineering::..
DrGis
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DrGis »

TOYOTA CELICA ST205
Martin Max
Člen Týmu

Příspěvek od Martin Max »

Obdivuju každého kdo se do kompletní repase pustí. Já mám čeldu 5 let a po minulé zimě vylezla total koroze. Rok už sbírám díly a mám v ní utopených 250 klacků. Ale nelituju. Příští pondělí jede do lakovny a pak už se těším na skládání. Je to prostě srdcovka.
Odpovědět

Zpět na „Celica“