Vyhřívání zrcátek

vše ohledně modelové řady Avensis
krchovman
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Vyhřívání zrcátek

Příspěvek od krchovman »

Nevíte někdo, jestli mají avensisy vyhřívané zrcátka standartně ve výbavě? mám D4D r.v.2001 a nehřejou mi :cry:
Jiří Stejskal
Řidič

Příspěvek od Jiří Stejskal »

Mám dojem, že vyhřívané zrcátko má přes odraznou plochu takový tenký svislý drátek, co zrcátko zahřívá. Aspoň moje Corollka to tak má a hřeje to.
Toyota Corolla E11U, 1.6 VVT-i
petrumr
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od petrumr »

Jestli máš elektricky seřiditelné zrcátka,tak je to aji s vyhříváním a zapíná se to-jestli se nepletu u tohoto typu-tlačítkem zadního ohřevu skla. :?:
toyota corolla 4E FE 65kW
Pavo.B.
Věčnej rejpal

Příspěvek od Pavo.B. »

petrumr píše:Jestli máš elektricky seřiditelné zrcátka,tak je to aji s vyhříváním a zapíná se to-jestli se nepletu u tohoto typu-tlačítkem zadního ohřevu skla. :?:
Ne vzdy to plati- napr. moje Celica. Ale u tak novyho auta je mi to divny ze ti to nehreje. Zapinani je stejny jako na zadni okno, ale to asi vis.
Altezza Gita (Lexus IS200 Sportcross)
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
krchovman
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od krchovman »

Jó to vím , že se to zapíná vyhříváním zadního okna.Nechtělo se mi do toho lézt,ale nakonec mi asi nic jiného nezbude :mad:snad to bude pojistkou.Je to zajímavé , jakmile si člověk na něco zvykne(na minulém autě M323 jsem je měl) tak už bez toho nemůže být :)
krchovman
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od krchovman »

Tak jsem to dneska prolezl, zrcátka mají vyhříváni (vedou tam drátky na sklíčko,měl jsem sundaný kryt zrcátka)prolezl jsem všechny pojisky,jak v motorovém prostoru, tak pod volantem v levo za tou krabičkou a nic všechny jsou ,,ok,,tak už mě napadá jedině relátko, ale nevím , které to je :roll:
krchovman
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od krchovman »

tak jsem nasran :twisted: v létě jsem je nepotřeboval vyhřívat, tak jsem to neřešil , ale zima je tu, a tak jsem byl dneska v servisu toyota , dvě a půl hodiny jsem čekal na to až mi řekli , že moje auto , které si někdo v roce 2001 koupil za 750 000,- nemá vyhřívání zrcátek to je hnus , dráty to má natáhnuté ale sklíčka nemají spirály a chybí relátka a dráty k vypínači :roll: to někdo fakt ušetřil :x jo a samozřejmě mě tato skvělá informace stála 1000,- za práci. :cry:
hanz
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hanz »

ten niekto kto dal za avensisa 750000 za to nemohol. na .sk alebo .cz trh sa totiz avensis t22 po facelifte nedodaval s vyhrievanymi zrkadlami dodavala sa totiz len verzia terra a to s oznacenim 01 alebo 00... zaujimave je ze predfaceliftova avensisy mali vyhrievane zrkadla..
ex avensis T25 2AD-FTV 2008
ex avensis T25 2AD-FTV 2006
ex corolla E12 1CD-FTV
ex corolla E10 4E-FE
Karel Danda
Řidič

Příspěvek od Karel Danda »

Jo jo , já ho mám dovezený z D , zrcátka v elektrice , ale taky nehřejou :cry:
Avensis combi 1,8 VVT-i r.v.2002
Jimmi
Věčnej rejpal

Příspěvek od Jimmi »

Jestli tam máš dráty, tak tuším conrad prodává samolepící hřející fólie, stačí zapojit a máš to. Ale jestli si vzali 1000,- za to, že se koukli do compu do databáze (protože to bohatě stačí).... to bych je střelil :!:
LB hyaku ichi 百一 4E-FE 1332/65kW modrá o->
HB 4E-FE 1332/55kW červená o+
VAZ 2103 1500/49kW bílá
krchovman
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od krchovman »

Jimmi píše:..... Ale jestli si vzali 1000,- za to, že se koukli do compu do databáze (protože to bohatě stačí).... to bych je střelil :!:
, do kompu se právě vůbec nedívali, jense zeptali , jestli to přestalo topit, já jsem řekl, že né, že jsem to tak už koupil.vzali auto na dílnu tam to mechoš rozebral, a pak mě volal, ať se jdu podívat, že to tam fakt není. zajímavé je, že i ty netopcí skla mají na sobě konektory, do kterých jsou zapojené dráty , ale není tam už ta spirála a jedno relé .... no to fakt ušetřili(ve výrobě)
krchovman
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od krchovman »

hanz píše:ten niekto kto dal za avensisa 750000 za to nemohol. na .sk alebo .cz trh sa totiz avensis t22 po facelifte nedodaval s vyhrievanymi zrkadlami dodavala sa totiz len verzia terra a to s oznacenim 01 alebo 00... zaujimave je ze predfaceliftova avensisy mali vyhrievane zrkadla..
jasně že za to nemohl , jen mi hlava nebere, že v o dva roky starší mazdě 323 za nějakých cca 350 000 to bylo a v autě o třídu výš a o půl mega víc nééééééééééééééééééééééééééééééééééééé :!: :!: :!: :!: někdo by řek , že je to prkotina ale mě to sss-štve jak hrom :twisted:
pyroman
Navigátor

Příspěvek od pyroman »

Tak kdyz ti to tak strasne vadi a vyvalils za auto takovy prachy, tak je moznost si ty vyhrivana zrcatka dokoupit. Je to jen o sklech a zapojeni (mozna skontrolovat, zda tam v tech kabelech je "zivo"). Celkove dily za cca 3500 + prace... a je to. Myslim, ze takhle by to slo, ne?
pyroman
Navigátor

Příspěvek od pyroman »

Tak kdyz ti to tak strasne vadi a vyvalils za auto takovy prachy, tak je moznost si ty vyhrivana zrcatka dokoupit. Je to jen o sklech a zapojeni (mozna skontrolovat, zda tam v tech kabelech je "zivo"). Celkove dily za cca 3500 + prace... a je to. Myslim, ze takhle by to slo, ne?
krchovman
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od krchovman »

jo to by šlo s prací cca 5000 :mad: no časem :roll:( 190 000,- zas není tolik :wink: )
Odpovědět

Zpět na „Avensis“