Metaliza alebo obycajna farba

nová modelová řada - nástupce Corolly
Odpovědět
dada.za
Člen Týmu

Metaliza alebo obycajna farba

Příspěvek od dada.za »

Ake auto kupujeme, mame jasne, len sa nevieme dohodnut na farbe. Mne sa paci biela, cim udivujem vacsinu a odporucaju mi metalizu. Tak sa nevieme rozhodnut ci bielu alebo sedu metalizu. Aky je Vas nazor?
dada
Kamila
Člen Týmu

Příspěvek od Kamila »

Jsem pro světle šedou metalízu (stříbrnou). Tmavošedého Aurise mají v Liberci na prodejně a celkem se tam mezi ostatními auty ztrácí, tu bych doporučila spíše podnikateli na služební auto. Bílá se hned ušpiní. Se světle modrou metalízou jsem spokojená, auto jsem myla až teď po půl roce a ani na něm špína nebyla vidět. Dost se mi špiní zadní okno, ale na internetu jsem vyčetla, že to znamená, že je auto správně aerodynamické.
Auris 1,6 l Dual VVT-i, MM
Babetta 210
Stadion S11
BRunner
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BRunner »

Mně se zase líbí tmavošedá metalíza ;-) Mám jí na staré Corolle a je to výborná barva, není na ní skoro nic vidět.
ombre
Věčnej rejpal

Re: Metaliza alebo obycajna farba

Příspěvek od ombre »

dada.za píše:Ake auto kupujeme, mame jasne, len sa nevieme dohodnut na farbe. Mne sa paci biela, cim udivujem vacsinu a odporucaju mi metalizu. Tak sa nevieme rozhodnut ci bielu alebo sedu metalizu. Aky je Vas nazor?
Když se ti líbí bílá, tak proč si do toho nechat mluvit? ;)

Mimo estetiku:
Plus : v létě se interiér auta tolik neohřívá, zejména, když auto někde déle stojí. Pokud budeš mít klimatizaci, tak je to passé. Nižší cena za lakování při poškození než za metalízu.

Mínus: na autě jsou nečistoty vidět více než na jiných barvách... tedy kromě černé.
Bílá snižuje hodnotu vozu při eventuelním pozdějším prodeji.

Pokud se ti auris v bílé vyloženě líbí a nejsi obchodník s vozidly, co si libuje v neumytých vozech, tak nevidím důvod si nepořídit barvu, jaká se ti líbí ;).
Obrázek
Pavo.B.
Věčnej rejpal

Příspěvek od Pavo.B. »

Bila je super, me osobne se libi, spina na ni moc videt neni, je vyrazna a pritom nenapadna. Bila je nejlepsi v perleti ( samozrejme ale obyc je taky pekna ) a kdyz je jeste v kombinaci s cernou (nejake doplnky, cast lakovani, napisy) - Black and White - to proste zeru. Ja bych to bral :wink:

a nebo ta grafitova - taky pekna
Altezza Gita (Lexus IS200 Sportcross)
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
Odpovědět

Zpět na „Auris“