Křest ohněm
Regarding speed limit 190km/h , is limited only by ecu (because of rules in jp ....etc...) after add SpeedLimitDefender .. there is no speed limit .... car is limited only by rev RPM on 5 gear ...... is probably 250km/h
Normal tachometer in jp is set to 180km/h .... so drivers changing it to TRD 280km/h or 300km/h gauge ....
PS:Im living in Brno
Normal tachometer in jp is set to 180km/h .... so drivers changing it to TRD 280km/h or 300km/h gauge ....
PS:Im living in Brno
- Praetorian
- Řidič
no tak jsem to byl proverit kolik vlastne jedu...srovnali jsme to s Ducati S4R(ke konci testu pekne zmoknul
) a Audi A4 2.5 TDI . na 100km/h byly vykyvy minimalni. na 150 priblizne 5+km/h a na 200 +10. tak vazne netusim jak to vlastne teda je. vic jsme nezkouseli nebot nebyly moc dobry podminky. Monster mel vse vys potom milacek a pak smradoch. Pis seesky vopice!

Čelda 98'' GT (SS)
- Pavo.B.
- Věčnej rejpal
Re: BEAMS
jeste je tu Lander a Red top v MR2sopo píše:BEAMS red/black top = mela! mela! mela! solidní skvost, valim bulvy, že je možný ho tu viděttaky to chcu viděéééét
vůbec bych se nestyděl, kdyby mi v Celice tepalo takovy srdíčko

Altezza Gita (Lexus IS200 Sportcross)
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
red top či black top?Pavo.B. píše:jeste je tu Lander a Red top v MR2sopo píše:BEAMS red/black top = mela! mela! mela! solidní skvost, valim bulvy, že je možný ho tu viděttaky to chcu viděéééét
- Celerak2.0Gti
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Sopo: to netuším jestli se objeví, ale jak psal scruuup, ten zmiňovaný je Pasqual, alespoň si to taky myslím, ptže nevím o nikom jiným s red topem v brně, navíc ve stříbrné 6g..
tož se, Sopo, zasejc mezi náma ukaž
a třeba se dostaví i Pasqual

tož se, Sopo, zasejc mezi náma ukaž

"Její největší problém je v tom, že se u nás nikdy oficiálně nedostala do prodeje. Byla to velká chyba…"
Celica 91 2.0 Gti 115 kW
www.motorteam.webnode.cz
www.sportovnivozy.cz
Celica 91 2.0 Gti 115 kW
www.motorteam.webnode.cz
www.sportovnivozy.cz
- Pavo.B.
- Věčnej rejpal
red http://www.tuning.cz/lander/sopo píše:red top či black top?Pavo.B. píše:jeste je tu Lander a Red top v MR2sopo píše:BEAMS red/black top = mela! mela! mela! solidní skvost, valim bulvy, že je možný ho tu viděttaky to chcu viděéééét
Altezza Gita (Lexus IS200 Sportcross)