začínám šilhat...a co ty?
- Haky
- Manager Týmu
- Kontaktovat uživatele:
Kdyz sme u tech novinek, nema prosim nekdo info, jak pokracujou pripravy na modelu FT-HS? Bude mit nakonec oznaceni "Supra"?

A Celicu by mohli taky udelat

a MR2ku taky

A Celicu by mohli taky udelat

a MR2ku taky

Toyota Auris 1.6 rok 2013 ...... http://www.sportovnivozy.cz
Toyota Celica 7gen 1.8 VVTi rok 2000 (měl jsem 2006 až 2013)
- Haky
- Manager Týmu
- Kontaktovat uživatele:
Jinak ten facelift u Hyundai Coupe se mi libi, omladilo ji to, ale nejvic me dostava ta cena. Uz sem videl i koncept planovane dalsi generace a ten je taky zajimavej... hlavne ma dostat pod kapotu i osmivalec... bohuzel s nim uz asi nebude stat 550.000 Kc
Clanek o tom je tady: http://www.autorevue.cz/Hyundai/Hyundai ... fault.aspx

Clanek o tom je tady: http://www.autorevue.cz/Hyundai/Hyundai ... fault.aspx

Toyota Auris 1.6 rok 2013 ...... http://www.sportovnivozy.cz
a sme snad v japonsku???? prijde mi ze pises fakt jak nadrogovanej...sme u nas..u nas cena nebyla stanovena ovsem uz je odelano desitek objednavek a vzhledem k tomu ze posledni 4 generace nestaly pod milion korun tak NE u nas nikdy nebude stat 550 tis.Malpaso píše:bavíme se o EVO X a o značce Mitshubishi. Tady je scan brožury s ceníkem. Můžeme akorát tak plakat (nebo bejt nasrany) že nejsme v Japonsku.warrior píše:EVO v nejlevnější verzi stojí 550tis.![]()
tak to bych tedy chtel videt,urcite to nebude EVO 9.Bavime se vubec o Mitshubishi?
v usa stoji taky C class mercedes 650tis a u nas pres milion..tak se trosku rozmysli nez napises nakou takovouhle hovadinu..
ano ja zapomnel ze tahle komunita me zna vi jak jezdim..s timhle jdete fakt nekam kdyz o dotycnym vite kulovy, to me dokaze vzdycky tak namichnout...cim mladsi lidi sem pisou tim vic se to zacina podobat TF...lizzard píše:chtěl bych vidět greddyho jak by si v zimě počínal s mojí sierrou dyš si myslí že je to lepší na zimu ... zadohrab je v zimě lepší tak na vyblbnutí to pak jo ale dyš potřebuješ rychle odbočit do křižovatky aby si se tam vůbec vešel nesmí tam bejt nikde žádný autos tim jesi vyjede FWD nebo RWD víc ve sněhu dokazuje pokus automobilky audi že je to zhruba na stejno . . . ale třeba máš ESP a ABS v noze to pak jo protože s tak vybavenym autem ti je jedno kde to má náhon...
jináč ta korejka tady prezentovaná se mi fakt líbíjesi ten motor bude jako v předchozích generacích tak potěž pánbůh... měl sem možnost proje se se 4 generacena hyunday coupe a taky s ejdnou 5.gen čeldou 1.6 sti která by se jim buď furt držela v zrcátkách nebo by je předjela... design korejek se mi líbí už od Scoupe a ještě ten motor 2.7 neměla ho náhodou už předchozí generace? já bych řek že jo nebo tom byl 2.5 teď nevim přesně ale to už je jiná káva výkon není vždy vše já měl třeba u sierry "jen" 55kw v 1.8 ale jezdila jako drak...
jestli si mam vybrat nedotacivost FF a pretacivost FR vyberu si FR..s ni se mi jezdi daleko lip ..miluju ty kecy ze zadokolka je na zimu smrtelnej stroj..kdo neumi ridit at za to neleze...kdyz pojedes do zatacky s celicou ve vyzsi rychlosti tak pojedes zase porad rovne tak nevidim extra vyhody v predokolkach...
http://www.hyundai-motor.co.jp/vehicle/coupe/price.html
tady je cena noveho hyundai coupe v japonsku = 350tis cca takze mallpaso je ta cena stejna jako u eva nebo si ze sebe udelal ***** a uznas to?
tady je cena noveho hyundai coupe v japonsku = 350tis cca takze mallpaso je ta cena stejna jako u eva nebo si ze sebe udelal ***** a uznas to?

- garfielld
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
ale ty taky nedokážeš uznat že stim náhonem nemáš pravdugreddy píše:ano ja zapomnel ze tahle komunita me zna vi jak jezdim..s timhle jdete fakt nekam kdyz o dotycnym vite kulovy, to me dokaze vzdycky tak namichnout...cim mladsi lidi sem pisou tim vic se to zacina podobat TF...

hele loni sem jel s kámošem BMW E36 na hory, takže sem sám vdiěl kde všude projelo, ikdyž sme zase nic extra neprojížděli, ale to auto bylo narvaný až po střechu(4lidi a tolik vecí že sme to měli i vzadu na sobě), sedělo jak Citroen, takže jelo v pohodě, ale sám sem pak vdiěl když sme byli na letišti(v každym autě jen řidič), jakej problém mu dělalo se rozjet na rovině! já se vždycky rozjel jak nic, kdyby to bylo ve svahu tak neměl jedinou šanci a to měl funglovky zimáky.
Jo ale ted píše vlastní preference a ne to co je dobrý, resp. zvládne většina řidičů na silnici a s tou nájezdovou rychlostí do zatáčky... ehmm.. ještě sem neviděl auto co by při přehnání názedový rychlosti do aztáčky nepřededalo vládu nad autem prvnímu zákonu o pohybu:) Vůz zůstává v přímočarém rovnoměrném pohybu dokut na něj nezačně působit nějaký stromgreddy píše:jestli si mam vybrat nedotacivost FF a pretacivost FR vyberu si FR..s ni se mi jezdi daleko lip ..miluju ty kecy ze zadokolka je na zimu smrtelnej stroj..kdo neumi ridit at za to neleze...kdyz pojedes do zatacky s celicou ve vyzsi rychlosti tak pojedes zase porad rovne tak nevidim extra vyhody v predokolkach...

Celica AT200 r.v.95, 7AFE 1,8l (115k) ..... Celica GT4 r.v.91, 3SGTE 2,0l (230k)
no nevim jak vy ale ja jsem byl vzdy radeji kdyz mi zacal ustrelovat zadek a ne predek.Kdyz me ustreli zadek tak je to,alespon pro me,prijemnejsi.JO a kdyz jedes po snehu do kopce tak je snad lepsi zadokolka ne?Vzdyt u predokolky se ti ten predek odlehci a muzes na to slapat sebecitliveji a nic.Tot muj nazor a skusenosti 

celica 1,6
- lizzard
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
vidim že víš kolik mi je si dobrejgreddy píše:ano ja zapomnel ze tahle komunita me zna vi jak jezdim..s timhle jdete fakt nekam kdyz o dotycnym vite kulovy, to me dokaze vzdycky tak namichnout...cim mladsi lidi sem pisou tim vic se to zacina podobat TF...lizzard píše:chtěl bych vidět greddyho jak by si v zimě počínal s mojí sierrou dyš si myslí že je to lepší na zimu ... zadohrab je v zimě lepší tak na vyblbnutí to pak jo ale dyš potřebuješ rychle odbočit do křižovatky aby si se tam vůbec vešel nesmí tam bejt nikde žádný autos tim jesi vyjede FWD nebo RWD víc ve sněhu dokazuje pokus automobilky audi že je to zhruba na stejno . . . ale třeba máš ESP a ABS v noze to pak jo protože s tak vybavenym autem ti je jedno kde to má náhon...
jináč ta korejka tady prezentovaná se mi fakt líbíjesi ten motor bude jako v předchozích generacích tak potěž pánbůh... měl sem možnost proje se se 4 generacena hyunday coupe a taky s ejdnou 5.gen čeldou 1.6 sti která by se jim buď furt držela v zrcátkách nebo by je předjela... design korejek se mi líbí už od Scoupe a ještě ten motor 2.7 neměla ho náhodou už předchozí generace? já bych řek že jo nebo tom byl 2.5 teď nevim přesně ale to už je jiná káva výkon není vždy vše já měl třeba u sierry "jen" 55kw v 1.8 ale jezdila jako drak...
jestli si mam vybrat nedotacivost FF a pretacivost FR vyberu si FR..s ni se mi jezdi daleko lip ..miluju ty kecy ze zadokolka je na zimu smrtelnej stroj..kdo neumi ridit at za to neleze...kdyz pojedes do zatacky s celicou ve vyzsi rychlosti tak pojedes zase porad rovne tak nevidim extra vyhody v predokolkach...

http://lizzzard.rajce.idnes.cz/
Autoskla za skvělé ceny,
montáže u vás,
bezplatné výměny...
www.autoskloroger.cz
Autoskla za skvělé ceny,
montáže u vás,
bezplatné výměny...
www.autoskloroger.cz
a dost sakra!!! ja tady z toho nechci mit Tuning forum, jestli se chcete dohadovat a psat nesmysly tak jdete tam! vratte se k tematu jinak zamykam ! a nadavejte si jak chcete
PS: predoskrabka nebo zadohrab, je to jedno pokud neumi clovek ridit, vyseka se v obojim! ja jezdila s obojim a treba takova 3dver Sierra ve dvoulitru byla docela solidni Svedska rally jet s tim v kopcovitem terenu, s Celicou tam mam problem daleko vetsi, vyjedu ale bez modleni to nikdy neslo!
a zpet k tematu, ten Hyundai se mi vcelku libi, ikdyz ja jsem na ty starsi...auta...co me zarazi a trochu zklamava je vykon na takovou litraz motoru
PS: predoskrabka nebo zadohrab, je to jedno pokud neumi clovek ridit, vyseka se v obojim! ja jezdila s obojim a treba takova 3dver Sierra ve dvoulitru byla docela solidni Svedska rally jet s tim v kopcovitem terenu, s Celicou tam mam problem daleko vetsi, vyjedu ale bez modleni to nikdy neslo!
a zpet k tematu, ten Hyundai se mi vcelku libi, ikdyz ja jsem na ty starsi...auta...co me zarazi a trochu zklamava je vykon na takovou litraz motoru

..::Toyota Celica 2.0Turbo 4WD 89' 150kW ::..
..::Toyota 4Runner 2.4i 4WD 89' 84kW ::..
..::N.M.T. Engineering::..
..::Toyota 4Runner 2.4i 4WD 89' 84kW ::..
..::N.M.T. Engineering::..
- lizzard
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Já se teda omlouvám už nebudu rejpat a nebudu si všímat lidský hlouposti. . .Leňulka píše:a dost sakra!!! ja tady z toho nechci mit Tuning forum, jestli se chcete dohadovat a psat nesmysly tak jdete tam! vratte se k tematu jinak zamykam ! a nadavejte si jak chcete
svuj názor na hyunday všeobecně sem už napsal je to auto jako každý jiný a s tim kopírováním jak se tu probírá myslim že toyota taky není zrovna většinou originální...
http://lizzzard.rajce.idnes.cz/
Autoskla za skvělé ceny,
montáže u vás,
bezplatné výměny...
www.autoskloroger.cz
Autoskla za skvělé ceny,
montáže u vás,
bezplatné výměny...
www.autoskloroger.cz
- micron
- Fantom fóra
- Kontaktovat uživatele:
add
warrior> nene motor opravdu neodlehčíš-váhu motoru- do kopce ani z kopce....ale když tam je prázdnej kufr....a ass ohon to je jiný vořechový... jak psal garfielld..."nerozjedeš se ani kdybys měl vedle na sedačce greddyho
musel by nadávat zavřenej v kufru 
http://img.auto.cz/auto//base/2007-23/t ... ac5d30.jpg
co maj znamenat ty kydy ohledně madla dveří???opěrky neřešim...recenzent je magor. auto.cz? to je jako joke? nebo co? to bych si klidně ověřil na vlastní ruku... pořádně s tim škubnul... v celice sou madla jako přikovaný... atrapy hliníku a dřeva nesnášim.
no nic, tohle předo a zadko téma už tu bylo řešený x krát... je to sranda... stejně nikdo nikoho nepřesvědčí, ale aspoň je sranda. všichni máme svý mozky-nezmanipulovatelný, a to je fain
leňulka> modlení je hezký... na sněhu sem ale ve svý kůži, celda se vyškrábe i tam, kde by to většina vzdala ABS+ kvalitní bar-rumky...
part one: Do Krkonoš sme jeli ve 4 na prkna asi před 4 roky
chumelenice maximální jaká může bejt, kalamita... auta nandavaly řetězy..blokovaly nás, brzdily. a my si řikáme, co to dělaj???? pak pan policista.... já řetězy neměl, nemam ani nehodlám mít...tak nás zastavil a řiká, dál byste měli mít řetězy, je to povinný..jinak se tam nedostanete!!!věřte mi. drkotal zubama... Já řikám joooo jasnýýý... a on... tak tedy jeďte (byl chudák celej zmrzlej, bylo asi -15... jedeeeeem. furt vidíme po stranách odpadlíky... morda počasí... I love that! sodoma gomora auto zmrzlý...krápníky...zasněžený komplet...dveře nešly zavřít (až na 7pokus..byl mezi dveřma ledovej vodopád...
part2:
spc. v tomto případě sem se modlil ke všem čertům...u penzionu byl krpál jako prase, spousta místa na parking nahoře-výzva-- dole bylo asi 6 aut, ty se ale neodvážily směrem vejš. samozřejmě novej čerstvej sníh...cca 10cm a pod nim ledovka... všichni vystoupili-(snížení hmotnosti) a tvrdili vypálený jak puci: nedělej to: jenže mě dost zhulili... a prostě celda se tam na 2. pokus vyškrábala (první skončil v půli krpálu a sklouznul sem velice ladně pokořen dolu)...
part3:
2.hokus vyšel krutý-hrátky s čerty a s plynem... nakonec když sem vystoupil na vrcholu z auta, tak sem se zhrozil, kam sem to vlastně vyjel....všichni se chechtali jak magoři: "ty si blázen, ty krááávo to bych nikdy nevěřil, co v tý čeldě je, vždyť to neni auto na hory!!!! kua respect, hladili jí"....atd švanda.... nahoru to šlo, ale doluuuuu
to sem měl bobky celej pobyt, to sem jaxi v adrenalinovým sněžným nájezdu nedomyslel...jak to vlastně dopadne až se pojede ze skluzavky. jako když lezeš na strom... dolu to je brutáál to ví každá kočka
. ale sklouzla se na výbornou... moc se jí to líbilo. privat parking u rolby.
this is FWD REAL no problem extreme test solution.

http://img.auto.cz/auto//base/2007-23/t ... ac5d30.jpg
co maj znamenat ty kydy ohledně madla dveří???opěrky neřešim...recenzent je magor. auto.cz? to je jako joke? nebo co? to bych si klidně ověřil na vlastní ruku... pořádně s tim škubnul... v celice sou madla jako přikovaný... atrapy hliníku a dřeva nesnášim.
no nic, tohle předo a zadko téma už tu bylo řešený x krát... je to sranda... stejně nikdo nikoho nepřesvědčí, ale aspoň je sranda. všichni máme svý mozky-nezmanipulovatelný, a to je fain

leňulka> modlení je hezký... na sněhu sem ale ve svý kůži, celda se vyškrábe i tam, kde by to většina vzdala ABS+ kvalitní bar-rumky...
part one: Do Krkonoš sme jeli ve 4 na prkna asi před 4 roky
chumelenice maximální jaká může bejt, kalamita... auta nandavaly řetězy..blokovaly nás, brzdily. a my si řikáme, co to dělaj???? pak pan policista.... já řetězy neměl, nemam ani nehodlám mít...tak nás zastavil a řiká, dál byste měli mít řetězy, je to povinný..jinak se tam nedostanete!!!věřte mi. drkotal zubama... Já řikám joooo jasnýýý... a on... tak tedy jeďte (byl chudák celej zmrzlej, bylo asi -15... jedeeeeem. furt vidíme po stranách odpadlíky... morda počasí... I love that! sodoma gomora auto zmrzlý...krápníky...zasněžený komplet...dveře nešly zavřít (až na 7pokus..byl mezi dveřma ledovej vodopád...
part2:
spc. v tomto případě sem se modlil ke všem čertům...u penzionu byl krpál jako prase, spousta místa na parking nahoře-výzva-- dole bylo asi 6 aut, ty se ale neodvážily směrem vejš. samozřejmě novej čerstvej sníh...cca 10cm a pod nim ledovka... všichni vystoupili-(snížení hmotnosti) a tvrdili vypálený jak puci: nedělej to: jenže mě dost zhulili... a prostě celda se tam na 2. pokus vyškrábala (první skončil v půli krpálu a sklouznul sem velice ladně pokořen dolu)...
part3:
2.hokus vyšel krutý-hrátky s čerty a s plynem... nakonec když sem vystoupil na vrcholu z auta, tak sem se zhrozil, kam sem to vlastně vyjel....všichni se chechtali jak magoři: "ty si blázen, ty krááávo to bych nikdy nevěřil, co v tý čeldě je, vždyť to neni auto na hory!!!! kua respect, hladili jí"....atd švanda.... nahoru to šlo, ale doluuuuu

this is FWD REAL no problem extreme test solution.
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++

prave jsi si sam odpovedel... jak muzes cenu na trhu kdese model vůbec neprodává?, chováš se jako malá holka co jí sebrali šminky a došla jí fantazie co teď na sebe plácnout. V Japonsku se prodá vá a rozdíl mezi nima je minimální (rozhodně to není jako tvůj osobní předpoklad, že bude stát dvojnásobek). A v tom je kámen úrazu. Moje názory nevychází z předpokladů, ale z podložených informací ze kterých vyvozuju závěr...greddy píše:Malpaso píše:bavíme se o EVO X a o značce Mitshubishi. Tady je scan brožury s ceníkem. Můžeme akorát tak plakat (nebo bejt nasrany) že nejsme v Japonsku.warrior píše:EVO v nejlevnější verzi stojí 550tis.![]()
tak to bych tedy chtel videt,urcite to nebude EVO 9.Bavime se vubec o Mitshubishi?
a sme snad v japonsku???? prijde mi ze pises fakt jak nadrogovanej...sme u nas..u nas cena nebyla stanovena ovsem uz je odelano desitek objednavek a vzhledem k tomu ze posledni 4 generace nestaly pod milion korun tak NE u nas nikdy nebude stat 550 tis.
v usa stoji taky C class mercedes 650tis a u nas pres milion..tak se trosku rozmysli nez napises nakou takovouhle hovadinu..
tak ateď se můžeme bavit řeba o UFO, nebo Elvisovi, protože s tvím smyslem pro předpoklad se dostaneme k zajímavým závěrům (Elvis žije... UFO je mezi námy... nejsi UFOn?! no za předpokladu že... vždyť víme).
ty jsi vážně zoufalec...greddy píše:http://www.hyundai-motor.co.jp/vehicle/coupe/price.html
kolik že je u tebe 350tis Kč v jenech? Jsem rád že jsi konečně našel černé na bílém kdo ze sebe udělal blbce... (mimo jiné víš vůbec jaké tam jsou uvedené ceny? namáhal jsi se s překladem těch stránek?) ale v tom nechám pracouvat tvůj úžasný smysl pro odhad...