začínám šilhat...a co ty?

vše ohledně modelové řady Celica

kolik dáváš bodů tomuhle kousku?

10
2
17%
9
2
17%
8
1
8%
7
1
8%
6
2
17%
5
4
33%

Celkem hlasů: 12

micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

začínám šilhat...a co ty?

Příspěvek od micron »

tak teda vážení Japonci s celicou 8GEN máte dost drsnýho soka... začínám dooost šilhat...a neni to vínem ani pivem :twisted:
http://www.hyundai.cz/modely/coupe_nove-exterier.php
http://www.hyundai.cz/modely/coupe_nove-galerie.php
+ tipcars...betta snaps

10/10 design...světla jako hlavně... bok kapku mustang...zadnice jako RX8 good copy... pohon na přední ohon good... interier jako celica... lovalova. Korejcové--- vy jste hustýýý!!! konečně to vypadá prostě delikátně!!! vivid+indigo especially.

a co ty na to?
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
ObrázekObrázekObrázek
warrior
Manager Týmu

Příspěvek od warrior »

uz jsem ji videl.Docela se mi libi,ale ty vykony motoru nic,moc.Tod muj nazor
celica 1,6
Nek
Člen Týmu

Příspěvek od Nek »

Výkony obou motorů jsou slabé, ale spotřeba je spíš vyšší. Design je okopírovaný od jiných aut. Estetičnost bočních ozdob mi unikla. Na druhou stranu je příznivá cena vzhledem k výbavě vozu.
Raději zůstanu věrný Celice.
Celica 6. gen. 7A-FE, r. v. 1997
Celica 5. gen. 3S-GE, r. v. 1992
Petr_K
Člen Týmu

Příspěvek od Petr_K »

Hlavně je to jen facelift, ne nový model....technika už je celkem starší. Jízdní vlastnosti Celici 7. gen jsou někde jinde než tohodle....no a pak ty výkony a spotřeba :( .....Pokud chceš Hundai, tak bych si počkal na příští model, kterej by už měl mít náhon na prdel a foukanej motor, to už bude o něčem jinym :)
Malpaso
Manager Týmu

Příspěvek od Malpaso »

na mé hodnocení nemáš dostatečnoustupnici (chybí nula):
1. 105 kW (143 k) a krouťák 186 Nm je u dvoulitru k smíchu! I lehce poladěná 1.8 celica je na tom líp.
2. nemá 6ti kvalt?
3. je to korejský auto...

P.S. :hodnotím úmyslně to slabší, to silnější by mělo ještě další mínus bod: 4. sakra naco 2.7 když z toho nevydudaj ani to co má GT celica? Asi neplatí ručení a neřeší spotřebu...

čemu dávám jediné plus je kabátek, ten vypadá líbivě... no ale k čemu to je že?
ToyoCarE

Příspěvek od ToyoCarE »

presne,, chyba 0,,,, celda je celda,,, a rakosnika nechcem ani keby bol akokolvek dobry
warrior
Manager Týmu

Příspěvek od warrior »

jo ale ta barva ji slusi,mam namysli tu cervenou :wink:
celica 1,6
sopo
Řidič

Příspěvek od sopo »

autům s touhle značkou se vždycky budu smát, za prvé, hjundaj je pro mě značka, která nemá problém zkopírovat cokoli, co se jiné značce podaří udělat trochu pěknyho, proto pro mě vživotě hjundaj nikdy NE, absolutně jim nevěřím! a za druhé motory a jejich výkony pro tendle model, to je snad legrace ( ve 2,7 litrovým motoru 120 kW :D no sice ten krouťák, ale ... na 1400kg :? )
Toto je ale pouze můj zaujatej názor, věřím, že někdo může mít zcela opačný ( ale v tomto případě ho nechápu :wink: )
Naposledy upravil(a) sopo dne pát 02.11.2007, 11:47, celkem upraveno 1 x.
garfielld
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od garfielld »

jo je pěkný, ale bohužel to je asi tak všechno, když uvážim že je to už asi třetí facelift a konstrukčně je to opravdu už starší auto taxe dá zkousnout i ten výkon u 2,0(u 2,7 je to prostě zoufalost) na druhou stranu, je fakt pěkný(ted ještě víc), výbava za ty peníze je perfektní, má v sobě trochu i tý sportovnosti(ikdyž se bojim že FRS je na tom líp a to je to traktor :) ) ale co je pro Hyundai nejdůležitější, nemá konkurenci :) teda téměř žádnou a už určitě ne v jejich cenový hladině. navíc jetá se dá koupit bez problémů kolem 250tis ato je na auto z roku 2002 pěkná cena :) jen se po něm nemůže chtít moc atletickejch výkonů

BTW ty řeči, že je to Hyundai nebo korejec, tak je to automaticky šmejd nebo prostě jen auto kterym opovrhujete, úplně nesnášim, stejně tak pěnim když někdo pronese klasickou větu: "No jo, ale je to Fiat!" v tu chvíli bych dotyčnýmu vždycky jednu vrazil :) nesuďme nebo budeme souzeni :wink: ale stim musim žít já :)
Obrázek
Celica AT200 r.v.95, 7AFE 1,8l (115k) ..... Celica GT4 r.v.91, 3SGTE 2,0l (230k)
BRunner
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BRunner »

2 Garfielld: taky bych to auto nezatracoval jen proto, že to je Hyundai. Teď se občas vozím v Getzu a když to auto srovnám s echt deutsche wagen Schade Fabia, tak nevidím jedinej důvod, proč nedat přednost tomu Getzovi - prostornější, pohodlnější, živější a za nižší cenu lepší výbava.

No ale 20 let stará E9 je pořád lepší auto, co si budem namlouvat :mrgreen:
Malpaso
Manager Týmu

Příspěvek od Malpaso »

garfielld píše:...
BTW ty řeči, že je to Hyundai nebo korejec, tak je to automaticky šmejd nebo prostě jen auto kterym opovrhujete, úplně nesnášim, stejně tak pěnim když někdo pronese klasickou větu: "No jo, ale je to Fiat!" v tu chvíli bych dotyčnýmu vždycky jednu vrazil :) nesuďme nebo budeme souzeni :wink: ale stim musim žít já :)
...a napadlo tě někdy že kdyby Hyundai nebyl korejec, ale japonec měl by v sobě buď 1.8 se 160ti koněma, 2.0 s 200 a dost pravděpodobně i turbo? (tzn. 250+?). Stačí se podívat na nové EVO...

Nebo jestli chceš, můžeme se na to podívat z pohledu jiného. Docela mi to připomíná tah Toyoty (před více než deseti lety) prodávat v USA jako nejsilnější model Celica 2.2litr co má 130koní... byla to katastrofa... Tak proč jsou u Hyundai s uvažováním deset let pozadu? Té značce mám věřit že dělá "up-to-date" auta?
greddy
Věčnej rejpal

Příspěvek od greddy »

Malpaso píše:
garfielld píše:...
...a napadlo tě někdy že kdyby Hyundai nebyl korejec, ale japonec měl by v sobě buď 1.8 se 160ti koněma, 2.0 s 200 a dost pravděpodobně i turbo? (tzn. 250+?). Stačí se podívat na nové EVO...

Nebo jestli chceš, můžeme se na to podívat z pohledu jiného. Docela mi to připomíná tah Toyoty (před více než deseti lety) prodávat v USA jako nejsilnější model Celica 2.2litr co má 130koní... byla to katastrofa... Tak proč jsou u Hyundai s uvažováním deset let pozadu? Té značce mám věřit že dělá "up-to-date" auta?
Nove evo nestoji 550 tis tak mysli nez neco takovyho napises.
7afe taky nema v serii 200 koni jak pises,to stejny motor v 7 generaci vyjma TS...

USA import je jinej nez EU a jpn...americani si libujou predevsim v NA velkoobjemovych autech.proto 5S-FE do celicy a mr2, proto KA24DE 2.4l do nissanu 240sx atd atd...

Kazdej keca jaka je to sracka, plne souhlasim s garfieldem. Mam svym zpusobem toyotu rad ale nesnasim kdyz nekdo ze svyho auta dela buhvi co to neni.. tohle delali predevim ridici VW a Skodovek...ale zacina se to objevovat jinde..

Jel jsem v minuly generaci 2.0 a musim rict ze za ty penize je to super sportovni hatch....a nerikam to jen ja ale i trio Top Gearu takze tyhle reci jsou nemistny...by me zajimalo kolik z vas v nem jelo. Vybava je super, design a interier jakbysmet, za ty penize solidni auto, nehlede na to ze je na ceste zadokolka...
sopo
Řidič

Příspěvek od sopo »

toš jak poudám, každé má na věc jiné názor, kdo chce ať si to kópí, já osobně bych v něm jet ani nechtěl a ani kdyby to stálo 3,50 tak bych si to nekópil a nemá, si mysim, cenu se kvůli temu hádat, je to jenom můj zaujatej názor a ty se mu můžeš klidně smát a mě je to stéňe prd :wink:
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

joj

Příspěvek od micron »

tak celkem názorová bitka... :lol:

muj názor> jasný že je to face-lift, ale ukrutně konečně povedenej...ještě nějakej kapku zajímavější přední nárazník 2008... už to vypadá ze všech stran, i ze předu zajímavě. 10/10 design. serepetičky se nepočítaj-to je v katalogu i na fabii :-)

kvalita bude naprosto totožná jako u toyoty... o to bych se fakt nebál.

za svou celdu bych jí ale nevyměnil... to ani náhodou... spíš jako další do sbírky když tak... myslim že by jim to vedle sebe dost slušelo.

motory- to je fakt problem... je fakt že ten 2.0 je slabší než 2.0GT 3SGE 1990... a 2.7 žere jako 4x4turbo... takže jim chybí v nabídce 2.5l/2.4 motor...ale ne V6 ale 4válčík.

nechápu že má 2.0 max rychlost 205km/h a ten 2.7v6 220??? s celdou GTi sem jel v pohodě 230/h... že by korejec měl posunutej omezovač? to by se ale dalo možná vypnout. každopádně 3SGE classic by Coupe seknul jako ulitej.

pak nechápu ten zavazadlovej prostor- 300l...to se mi nějak nezdá... kolik máme vlastně my???

pohon na zadek bych nikdy nebral, právě že má na předek... neni problem na sněhu a na horách... předek=+ zadek=-

Greddy> taky bych se čeče rád svez, ale jen timhle faceliftem 2007... myslim, že bych se uvnitř cejtil stejně příjemně "jako doma v cele" má rozhodně dost do sebe...

PS: to hodnocení sem myslel ne celkový, ale jen design... zapomněl sem to tam dopsat... pozdě :-)
Naposledy upravil(a) micron dne pát 02.11.2007, 18:44, celkem upraveno 1 x.
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
ObrázekObrázekObrázek
greddy
Věčnej rejpal

Příspěvek od greddy »

celica ma v TP taky 220
3S-GE umi zrat taky jako das, idaho potvrdi..
sestivalec je sestivalec..
coupe je znama svym velkym zavazadlovym prostorem mozna vetsim nez u celicy...
a nahon na zadek na (nejen) zimu je prave ze vyhodou...
Odpovědět

Zpět na „Celica“