Velká prosbička - Celica
Velká prosbička - Celica
Ahojík chlapi.... mám na vás obrovskou prosbu... potřebovala bych po někom vyfotit štítek na vaší Celice (ten vedle zámků kapoty, jiný tam asi není, že???) Jedná se o čeldu 1,6 STi 5-té generace, verze s katem. Mám totiž problém s vystavením TP a můj štítek je nečitelný a stojím právě na tomhle a na úřad chtějí poslat fotku. Díky moc za ochotu a popřípadě mi jej pošlete na email: demi.r@seznam.cz
Ještě jednou moc děkuji
Michalka
Ještě jednou moc děkuji
Michalka
akt: Avensis SW 2,0i 94kW -SOL
ex: Celica 1,6STi
-
- Věčnej rejpal
No to je sice pravda, ale takovéto věci by měli pocházet né z toyota servisu, ale od akrediťáka.Tonda píše:Já teda Celicu nemám,ale doporučuju ti jednu věc.A to skočit do auta a zajet do prodejny Toyot a tam ti dají podle tvýho VIN všechny informace,který potřebuješ a ještě ti to i orazítkují.
Michalko, je to dovoz nebo co?? a Kde to vystavuješ???
RAV4 D-CAT
-
- Věčnej rejpal
Ahoj,
každopádně děkuji za rady, štítek už je pase, protože tam není vše co potřebují na úřadě, a těd stojím na tom, že ani v Toyotě v Praze nemají k Celice kompletní dokumentaci, potřebují po mě znát spotřebu,max. hmotnost nebržděného přívěsu (tažné nemám) a to hlavní číslo EHK (emisní česká norma nebo co). Každopádně mi řekli v Toyotě, že kdybych jim zaslala naskenovaný tech. z jiné Celicy tak to opíšou a potvrdí mi to razítkem. Vyřizuji si to přes Liberecké zastoupení, ale komunikují s Prahou. V rakouském tech. to nebylo a u nás je to nutné mít, protože co kdybych náhodou způsobila havárku a zjistili, že v TP není uvedená spotřeba
)) Jo a ještě mi tvrdí, že se Celica 5. generace oficiálně v ČR neprodávala, tak nevim
Každopádně díky moc za rady
Michalka
každopádně děkuji za rady, štítek už je pase, protože tam není vše co potřebují na úřadě, a těd stojím na tom, že ani v Toyotě v Praze nemají k Celice kompletní dokumentaci, potřebují po mě znát spotřebu,max. hmotnost nebržděného přívěsu (tažné nemám) a to hlavní číslo EHK (emisní česká norma nebo co). Každopádně mi řekli v Toyotě, že kdybych jim zaslala naskenovaný tech. z jiné Celicy tak to opíšou a potvrdí mi to razítkem. Vyřizuji si to přes Liberecké zastoupení, ale komunikují s Prahou. V rakouském tech. to nebylo a u nás je to nutné mít, protože co kdybych náhodou způsobila havárku a zjistili, že v TP není uvedená spotřeba

Každopádně díky moc za rady
Michalka
akt: Avensis SW 2,0i 94kW -SOL
-
- Věčnej rejpal
- lizzard
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
koukám ochota tam u vás je jako tady u nás
já sem měl na swiftoj jinou kapotu a ta nesouhlasila číslama s číslem někde na autě a byl to neřěšitelnej problém.... tak sem to chvilku nechal odstát a to číslo sem z kapoty vyříznul a zakitoval sem to tam a najel sem znova na přihlášení a auto prošlo a po čísle se nikdo nescháněl...

http://lizzzard.rajce.idnes.cz/
Autoskla za skvělé ceny,
montáže u vás,
bezplatné výměny...
www.autoskloroger.cz
Autoskla za skvělé ceny,
montáže u vás,
bezplatné výměny...
www.autoskloroger.cz