Velká prosbička - Celica

vše ohledně modelové řady Celica
Michalka
Člen Týmu

Velká prosbička - Celica

Příspěvek od Michalka »

Ahojík chlapi.... mám na vás obrovskou prosbu... potřebovala bych po někom vyfotit štítek na vaší Celice (ten vedle zámků kapoty, jiný tam asi není, že???) Jedná se o čeldu 1,6 STi 5-té generace, verze s katem. Mám totiž problém s vystavením TP a můj štítek je nečitelný a stojím právě na tomhle a na úřad chtějí poslat fotku. Díky moc za ochotu a popřípadě mi jej pošlete na email: demi.r@seznam.cz

Ještě jednou moc děkuji

Michalka
akt: Avensis SW 2,0i 94kW -SOL
ex: Celica 1,6STi
saus
Řidič

Příspěvek od saus »

Tak to sem nějak nepochopil. To si jako myslíš že ti vystavi TP na jiný evidenční číslo než máš na své Celice?
Celica 4WD turbo 5.gen
Michalka
Člen Týmu

Příspěvek od Michalka »

na tom štítku není vin, ale udaje o hmotnosti atd... a pokud tam je tak to nějak rozmáznu aby bylo čitelné jen to ostatní...

předem děkuji....
Tonda
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tonda »

Já teda Celicu nemám,ale doporučuju ti jednu věc.A to skočit do auta a zajet do prodejny Toyot a tam ti dají podle tvýho VIN všechny informace,který potřebuješ a ještě ti to i orazítkují. :wink:
MADE IN JAPAN - žádný sOpel ...
Radus2,0Gti
Věčnej rejpal

Příspěvek od Radus2,0Gti »

Tonda píše:Já teda Celicu nemám,ale doporučuju ti jednu věc.A to skočit do auta a zajet do prodejny Toyot a tam ti dají podle tvýho VIN všechny informace,který potřebuješ a ještě ti to i orazítkují. :wink:
No to je sice pravda, ale takovéto věci by měli pocházet né z toyota servisu, ale od akrediťáka.

Michalko, je to dovoz nebo co?? a Kde to vystavuješ???
RAV4 D-CAT
BRunner
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BRunner »

2 Michalka: tohle ti taky můžou vyjet na STK, pokud mají auto v databázi.
Radus2,0Gti
Věčnej rejpal

no to můžou ale bez štítku to nepřihlásí, no ale ten štítek se dá nechat udělat, jsou nějaké náhradní technologie.
RAV4 D-CAT
Michalka
Člen Týmu

Příspěvek od Michalka »

Ahoj,

každopádně děkuji za rady, štítek už je pase, protože tam není vše co potřebují na úřadě, a těd stojím na tom, že ani v Toyotě v Praze nemají k Celice kompletní dokumentaci, potřebují po mě znát spotřebu,max. hmotnost nebržděného přívěsu (tažné nemám) a to hlavní číslo EHK (emisní česká norma nebo co). Každopádně mi řekli v Toyotě, že kdybych jim zaslala naskenovaný tech. z jiné Celicy tak to opíšou a potvrdí mi to razítkem. Vyřizuji si to přes Liberecké zastoupení, ale komunikují s Prahou. V rakouském tech. to nebylo a u nás je to nutné mít, protože co kdybych náhodou způsobila havárku a zjistili, že v TP není uvedená spotřeba :-))) Jo a ještě mi tvrdí, že se Celica 5. generace oficiálně v ČR neprodávala, tak nevim :roll:

Každopádně díky moc za rady

Michalka
scruupp
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od scruupp »

Tak to je pravdivá informace, protože 5. generace se u nás opravdu oficiálně neprodávala
TOYOTA CELICA 4g 2.0 GTi + BMW 325i Touring (2.5->170k + špéra->radost z jízdy dveřma napřed)
Leňulka
Věčnej rejpal

Příspěvek od Leňulka »

Jak vidim moc ochotnych neni, ja bych to poslala, ale mam "dvoulitra" coz ti nepomuze :?

Chlapi, toz co je s vama? Nekdo s 1,6 poslete, vzdyt o nic nejde :wink:
..::Toyota Celica 2.0Turbo 4WD 89' 150kW ::..
..::Toyota 4Runner 2.4i 4WD 89' 84kW ::..
..::N.M.T. Engineering::..
Radus2,0Gti
Věčnej rejpal

EHK to je číslo národního schválení, které celica neměla, takže ji již k nám nedovezeš. Kdyby to bylo jen o štítku tak není problém, ale toto jak vidím je normální dovoz. Velice rád bych ti pomohl,ale již nemám jak. Promiň :cry:
RAV4 D-CAT
warrior
Manager Týmu

Příspěvek od warrior »

chtel jsem ti to poslat ofocene,ale z tech fotek bys toho moc neprecetla :?
celica 1,6
Michalka
Člen Týmu

Příspěvek od Michalka »

Všem děkuji za ochotu, už to mám vyřízené, EHK mi v Toyotě napsali z Corolly a taktéž ostatní věci, litr Fincké a mnoho úsměvů zabralo... uff Tak už jsem na značkách :D .... všem díky Michalka
garfielld
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od garfielld »

zrovna sem v garáži nafotil ten pitomej štítek :lol: tak nic mno... :)
Obrázek
Celica AT200 r.v.95, 7AFE 1,8l (115k) ..... Celica GT4 r.v.91, 3SGTE 2,0l (230k)
lizzard
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lizzard »

koukám ochota tam u vás je jako tady u nás :-D já sem měl na swiftoj jinou kapotu a ta nesouhlasila číslama s číslem někde na autě a byl to neřěšitelnej problém.... tak sem to chvilku nechal odstát a to číslo sem z kapoty vyříznul a zakitoval sem to tam a najel sem znova na přihlášení a auto prošlo a po čísle se nikdo nescháněl...
http://lizzzard.rajce.idnes.cz/

Autoskla za skvělé ceny,
montáže u vás,
bezplatné výměny...
www.autoskloroger.cz
Odpovědět

Zpět na „Celica“