Nutná pomoc - prosim o rady... 5.gen

vše ohledně modelové řady Celica
Tonda
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tonda »

Ještě,že umnějí tak papat,protože podle toho i jedou. :lol:
sopo to jsi předělával ty?
MADE IN JAPAN - žádný sOpel ...
sopo
Řidič

Příspěvek od sopo »

Tonda píše:Ještě,že umnějí tak papat,protože podle toho i jedou. :lol:
sopo to jsi předělával ty?
nene už to tak bylo, ta Celica je mezigenerační model takže něco ze 4. něco z 5. generace, než sem pochopil co kde, tak shánění náhradních dílů bylo doslova dobrodružství
Tonda
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tonda »

Tak to znám hóóóódně dobrě problémy se sháněním dílů. :wink:
Leňulka
Věčnej rejpal

Příspěvek od Leňulka »

tak to jsme 3, ja mam asi taky nejake pazgrivce, nebo nevim, byl to puvodne treningac, VIN bohuzel prevarene ze 4gen, takze dily se objednavaly formou pokus omyl, myslela jsem ze mam taky nejakou prestupovou verzi, pac mam 09/89 coz je uplny pocatek, dily na 5 gen ve vetsine pripadech nesedi, zadni ramena jsem objednavala na 3x, nesedely ani ze 4 ani z 5 gen, az mi pak rekli v JM Engeneering ze to ma podvozek na sotolinu tak ze to chce specialni ramena :lol: tam jsem tehdy zjistila ze to bylo urcene na trening na rally :shock:
..::Toyota Celica 2.0Turbo 4WD 89' 150kW ::..
..::Toyota 4Runner 2.4i 4WD 89' 84kW ::..
..::N.M.T. Engineering::..
sopo
Řidič

Příspěvek od sopo »

:D jak poudáš formou pokus - omyl, já sem trefil takovej ten kloubek co přenáší krut z řídící tyče na řízení, napopáté :wink: , ale to už sem byl fakt nešťastné.
Týýý jo tak to máš ale solidní raritku, myslíš, že to tak belo rovnó z fabriky?
Tonda
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tonda »

To je takový puzzle pro dospěláky.Ale to lítání a shánění ti fakt nezávidím.
Leňulka
Věčnej rejpal

Příspěvek od Leňulka »

jaj, tak to asi neeee, spis si pohral byvaly majitel, ale jako super na tom nic nevidim, pac to byl solidni bastlitel :lol: kde nepomohla samorezka, tak to vyresil silikon a kdyz ani ten, tak vterinove lepidlo a kousek dratku, po dvou letech muzu rict, ze jsem ty jeho stopy zlocinu zametla a Celda nefunguje na principu pevnosti sekundaku, kitu, a ruznych vymozenosti :D
sopo
Řidič

Příspěvek od sopo »

tak to přeléčuješ svý kočičce jizvy, jo? Říkáš, že předchozí majitel byl hovado, jo? Takovej překop na šotolinovou verzi, to musely být celkem zásadní změny na podvozku a zavěšení kol ne?
Leňulka
Věčnej rejpal

Příspěvek od Leňulka »

to mi zase neprijde, jedine co tak ji mam tuzsi nez jini, ale kdyz jsem napravy zkoumala uz jsem nic neobvykleho nenasla, az na to ze bylo vsechno totalne v haji a mam tudiz vsechno nove, krome kulaku, ty me jeste cekaji :)
Marian
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Marian »

dikes toyotaci za info... snad jak zajedu na diaagnostiku tak mi to rekne co je v piii... a co ne. nevite nahadou kde v Praze nebo nekde na vysocine nebo na jzni morave je diagnostika za dobry peniz? do origo toyota servisu se mi moc nechce, vyblut tam nekolik set Kč. A nemate nekdo obycejny vyfuk na 1,6 5 gen. ?? nebo vymenim za ladak... ja ladak nechci na muj vkus dost hluci, coz ja moc nemusim....
Marian
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Marian »

biscuit: no po praze tu spotrebu mame stejnou teda.... nektere ty kolony to je narez...ta durka urco na to vliv ma ale nepatrny.... Chce to tu diagnostiku, ja jsem taky skalamenej z te spotreby, cekal jsem 6 - 7 litru... jezdim za 8 a to to setrim jak nejvic se da... neco tam bude spatne, myslim ze 1,6 obsah nema takou spotrebu... I kdyz kamos ma forda fokuse 1,6 a tak jezdi za 8 litru , ale rikal ze zas tak moc to nesetri...
Odpovědět

Zpět na „Celica“