Nutná pomoc - prosim o rady... 5.gen
-
- Člen Týmu
- Kontaktovat uživatele:
Nutná pomoc - prosim o rady... 5.gen
zdravim. koupil jsem si celicu 1.6 16V sti r.v. 93 5.gen, Prosím potrebuji par informaci, První se týká rozvodů... byl jsem se zeptat na dily, remen, 1 kladka a myslim napinak vse za 1200,- je to mozný ?? dale se mi zdá ze mam vysokou spotrebu 8l/100km a to jsem jezdil jako s pokladem, porad v economy otackach.. vic jak 3500ot. sem nejel... zda se mi to dost na 1,6 obsach... a taky se mi zda liná, kdyz se netočí.. Potom kolik z hruba asi oleje kdyz budu menit, 4l ? No a další vec mam tam ladeny vyfuk, je moc krasnej ale nechci ho,na me to dost hučí, vymenil bych ho za obyc. je jeste v zaruce, kdo bude chtit nafotim ho a poslu na email treba. Novy stal 4500 zhruba, je od toho paragon. a taky mam sortovni volant, take bych ho vykšeftoval za normalni, na paragonu od volantu bylo se vsim vsudy pres 5000 Kc, kdo chce koupit prodam, kdo chce vymenit vymenim... A jeste maly dotaz ohledne radia, po kazdych 10 minut se radio vypne nevite cim to moze byt ? jestli radiem nebo je v aute nejaky zazrak na automaticke vypinani.. nevim su z toho jakysi nasrany... Jo a s tou diagnostikou, jestli nekdo vi kde je v praze dobry servis na toto nebo okoli Jihlavy, nebo jizni morava... Prosim kdo vi poradte..
- ja_ma
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj, mel bych zajem o ten volant mozna... Dej fotku jak vypada, nebo mi ji posli na mail: ja.marek@email.cz
No ta spotreba tam je docela vysoka, bude tam neco spatne...
EDIT: Jinak veci objednavej na http://www.dicompracing.com maji tam super ceny... a ty rozvody prijdou urcite na levnej... Toho oleje by tam melo byt tak jak rikas.. To nevim presne, mam 2.0l.
Preji ti hodne stastnych km
No ta spotreba tam je docela vysoka, bude tam neco spatne...
EDIT: Jinak veci objednavej na http://www.dicompracing.com maji tam super ceny... a ty rozvody prijdou urcite na levnej... Toho oleje by tam melo byt tak jak rikas.. To nevim presne, mam 2.0l.
Preji ti hodne stastnych km

sold..TOYOTA CELICA turbo4wd
sold..SUBARU IMPREZA WRX
GOLF V TDI no smoke no power...
- Pavo.B.
- Věčnej rejpal
Cena rozvodů je dobrá ( okolo litru ) - opravdu je to tak levné , pokud nebudeš kupovat přímo v toyotě, oleje ti stačí 4 litry,
líná je pod cca 3500 otáček - když chci v 90 předjet nákladák tak řadim skoro vždy nejdřív za 3 , pak hnet 4 a když jsem před ním tak za 5 , vim že se to víc k... ale co mám delat když to nejede
,
spotřeba je opravdu kolem 8 litrů, kdybys ses hodně snažil tak dostaneš tak na 6,5 - 7 , ale zase když jedu závodně tak neveme víc jak 11 litrů.
S rádiem ti neporadim. Laďák vyměň - to je jen dobře.
líná je pod cca 3500 otáček - když chci v 90 předjet nákladák tak řadim skoro vždy nejdřív za 3 , pak hnet 4 a když jsem před ním tak za 5 , vim že se to víc k... ale co mám delat když to nejede

spotřeba je opravdu kolem 8 litrů, kdybys ses hodně snažil tak dostaneš tak na 6,5 - 7 , ale zase když jedu závodně tak neveme víc jak 11 litrů.
S rádiem ti neporadim. Laďák vyměň - to je jen dobře.
Altezza Gita (Lexus IS200 Sportcross)
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
- garfielld
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
motor je to mrtvej, to je jasný, co by si taky chtěl po 105k a 1150kg
ale zas tak hrozný to neni a navíc bych řekl že jehodně pružnej, bez problémů si nechá líbit jízdu po městě na 5tku a dokonce umí do kopce při 50tce na 5tku zrychlovat(jak šnek
) a spotřebu mám teda kolem 7l. a to sní jezdim úplně normálně, po zahřátí točim většinou do 4500.
Btw krouták je u 3200ot. a to 138Nm(nekdě sem našel 142Nm) a výkon zase v 6000ot. takže i papírově je dost pružnej

Btw krouták je u 3200ot. a to 138Nm(nekdě sem našel 142Nm) a výkon zase v 6000ot. takže i papírově je dost pružnej

Celica AT200 r.v.95, 7AFE 1,8l (115k) ..... Celica GT4 r.v.91, 3SGTE 2,0l (230k)
já měl 4a-ge a nebyl pro mě problém, dostat se na spotřebu 13l/100km a tankoval sem minimálně 98 oktanovej benzím, pač tenhle motor si tu 98 požadoval. Ale tak já si ji na spotřebu nekupoval, tak že sem s tím neměl nikdy žádnej problém, kdybych tohle řešil, kópim si uhláka
, jináč sem byl s touhle 1,6 velice spokojenej, vono sporťák " není " moc o supervýkoným motoru jak o jízdních vlastnstech