To JAMA.Znáš mě a víš že se o ni starám jak o dítě a dík za pochvalu

Stojí mě to sice kopec služeb

ale řekl jsem si dotáhnout svůj sen do dokonalosti

takže žádná dovolená už 3 roky /všechno volno k atestaci když dá pánbůch a ta kupa profesorů taky

tak někdy na jaře to snad udělám/ i to je život

.Ten kompresor mi přijde jak mírně levnější varianta bez turbo efektu / a peníze rozhodujou sám víš ze jich není nějak moc/a kompresor by měl stačit na počet koní kterej chci dosáhnout bez výraznějších změn na motoru.Tím že auto je v stavu takovém jak je

můžu místo oprav se věnovat tomuhle.Zdá se po rozhovorech s Malpasem kompresor bude mít míň problémů s chlazením atd. ale možná když dostanu celkovou ponuku vše bude jinak a vykašlu se na to

.Odvíjet se to bude od ceny za 1k.Už jsi měl tu možnost se mnou mluvit tak už víš posoudit jakej jsem

já

už neměl volnou sobotu počítám půl roku a v neděli pořád spím po službě ale když udělám ty licence a zkoušky tak si to luxusne užiju a pár dní budu jezdit po celé ČR a míním navštívit pár lidí s Celicama a pak se udělá ten kompresor jako dárek!!!Jo jedu do Příbrami přednášet tak skočím za Idahem pro ,,rozumy". pak dám vědět jak se rozhodnu jakej kompresor tam dám nebo jinou alternativu.Mimochodem nechceš někdy skočit za mnou vem i ,,mladou" - ubytko máš kdykoliv a zlomil bych možná i Malpasa ať přijede na víkend.Doky
Nějaké ty auta doma jsou.