Až to přišlo ....
Hnusné sobotní ráno, kamarádka mě požádala, jestli bych jim nepomohl se stěhováním, proč ne, řekl jsem si. Brzo ráno, ještě slepej, sedám do auta a vyrážím směr Ústí ... těsně před Ústím nad Labem se začínám pomaličku probouzet a říkám si co se mi na přístrojovce zdá divnýho??? No samozřejmě, že já PÍP ... PÍP ... PÍP ... PÍP dlouho očekávanou oslavu s přehledem přejel ... dejte mi, prosím, ránu z milosti ... ať to mám rychle za sebou ... tak aspoň fotečka z telefonu

Ale den teprve začínal ...

Opominu celé stěhování, které trvalo po většinu toho dne a přeskočím až na večer (resp. noc) a cestu domu.
Když jsem asi o půlnoci sedal zpět do auta, opět jsem si na svou adresu zanadával a rozjel změr domov (konečně) ...
nejel jsem dlouho, asi po 20 kilometrech slyším rytmické bouchání ( PÍP ), zajedu ke krajnici a jdu se kouknout ... odnesla to levá zadní pneu ... nic neřeším, otevírám kufr, oblíkám si reflexní vestu (aspoň jsem si ji vyzkoušel

Druhej den se došourám do servisu a nejvěší překvapení mě teprve čeká ... skoro nová pneu Dunlop Sport 01 na odpis ... ať je to, co je to ... nádherně mě to rozpáralo pneu zevnitř ...
Co je to?

3 dny trvalo než jsem sehnal jen jednu pneu (všude mě chtěli vnutit celou sadu).
TAK TAKHLE JSEM SI OSLAVU TEDA NEPŘEDSTAVOVAL, A CO VY ?[/img]