Za 5 dni to bude rok co jsem si ji koupil, byl to muj sen a ty se maji plnit. Nevim jak je to mozne, ale kazdy den se tesim az se v ni projedu. Casto jezdim s jinymi auty, ale s bozskou se to neda srovnat.. Tesim se az nastartuji, vyklopim svetla a nekdy pomalicku v klidecku si popojizdim, ovsem v klidku to porad nejde, ona si to uplne rika, at ji vytacim, jedu rychle. Ma krasny zvuk... Sice si pak rekne o trochu vic benzinu, ale to k ni patri a me to za ty penize stoji..
Co me stala? Auto jsem koupil ze hezkych 60tis a nejake drobnosti uz taky dostala nove, jako kola, takove ty veci co se bezne meni, ted se menil lem na levem zadnim blataku.
A taky me jeste bude stat, v zime se bude delat motor ( ne GO, jen se vymeni par tesneni) a bude OK. Samozrejme ze veci v planu je hodne, jde jen o penize.
Sakra to jsem nejak odbocil od tematu...
Je to 2,0 16V, kdysi 156koniku, ted pojedu na brzdu, tak + - zjistim kolik jich tam jeste beha.
V nejblizsim case nemam v planu ji menit a kdybych ji uz menil, tak za novejsi generaci 6, 7 uz me tak nepritahuje. Ale uplne nejvic bych chtel to same, akorad trochu nafouklou a s pisticim motorem
Skoro kazdy to tady napsal jako pribeh, tak proc ne taky