tech. parametry nasich celicek

vše ohledně modelové řady Celica
Mára GT-i
Navigátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mára GT-i »

Ke me se uplnou nahodou dostala Celda 4. gen se slabsim 2.0 GT-ickem, prihlasena 11/89, najeto ma rekl bych poctivych 200 000km, ale jistej si uplne nejsem, protoze je od predchozich majitelu z nemecka tak zbedovana, ze se mi chce obcas brecet (hlavne exterier). Jediny co je tam fakt pekny a podle ceho usuzuju pravost kilometru je interier. Ten nema chybicku

Snazim se ji dat trochu do kupy a zacinam motorem! Vypada to zatim tak na 50 000Kc za investice, aby trochu vypadala, ale po 4. mesici jezdeni a 6 000 najetych kilometrech nemuzu proste jinak. Cim dyl ji mam, tim vic ji nemuzu dat pryc. :D :D :D
Toyota Celica T16 2.0 GT-i 16V 103kW r.v.88
Toyota Celica T16 2.0 GT-i 16V 103kW r.v.89 - odstavena
Tonda
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tonda »

Mára GT-i píše: Snazim se ji dat trochu do kupy a zacinam motorem! Vypada to zatim tak na 50 000Kc za investice, aby trochu vypadala, ale po 4. mesici jezdeni a 6 000 najetych kilometrech nemuzu proste jinak. Cim dyl ji mam, tim vic ji nemuzu dat pryc. :D :D :D

Tak přesně tohle samé zažívám u svojeho auta už od listopadu 2004 a trvá to až do dnes.A prakticky jsem ještě ani nevyjel.Pořát něco předělávám a mněním a čas letí.Ale prodat bych ji už neprodal!!!!!!
MADE IN JAPAN - žádný sOpel ...
Mára GT-i
Navigátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mára GT-i »

2 Tonda: Ani se Ti nedivim, jeste trosku laku a bude to fesanda jak se patri :)
Samozdrejme myslim na pohled, nedokazu soudit co vsechno ji jeste chybi, ale zatim pekna prace 8)
Petr
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Petr »

no já do ní dal letos z lakem tak 35tis. celkem mě stála i z cenou auta tak 250tis a ještě čekám na alternátor od lenulky a z toho moje žena porodila o 2 týdny dříve naši krásnou dceru petru
takže spojitost z autem ma dcera už od mala a když ji v celice vozím tak nebrečí
a to jsem si k vůli tomu museli koupit kočár i z kotoučovkou zn. jane za 19 tis. at je pěkně skladnej do celici
a vite kolik lidí mi to vyčítá at to prodám atd. ale láska po 5 letech je velká a po tom co jsem ji dal do laku tak neprodám!!!!!!!!!!!!!
Leňulka
Věčnej rejpal

Příspěvek od Leňulka »

400tis. :roll: ale nelituju je to srdcovka :P za nic jineho neutracim
..::Toyota Celica 2.0Turbo 4WD 89' 150kW ::..
..::Toyota 4Runner 2.4i 4WD 89' 84kW ::..
..::N.M.T. Engineering::..
ja_ma
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ja_ma »

Za 5 dni to bude rok co jsem si ji koupil, byl to muj sen a ty se maji plnit. Nevim jak je to mozne, ale kazdy den se tesim az se v ni projedu. Casto jezdim s jinymi auty, ale s bozskou se to neda srovnat.. Tesim se az nastartuji, vyklopim svetla a nekdy pomalicku v klidecku si popojizdim, ovsem v klidku to porad nejde, ona si to uplne rika, at ji vytacim, jedu rychle. Ma krasny zvuk... Sice si pak rekne o trochu vic benzinu, ale to k ni patri a me to za ty penize stoji..
Co me stala? Auto jsem koupil ze hezkych 60tis a nejake drobnosti uz taky dostala nove, jako kola, takove ty veci co se bezne meni, ted se menil lem na levem zadnim blataku.
A taky me jeste bude stat, v zime se bude delat motor ( ne GO, jen se vymeni par tesneni) a bude OK. Samozrejme ze veci v planu je hodne, jde jen o penize.
Sakra to jsem nejak odbocil od tematu... :lol:
Je to 2,0 16V, kdysi 156koniku, ted pojedu na brzdu, tak + - zjistim kolik jich tam jeste beha.
V nejblizsim case nemam v planu ji menit a kdybych ji uz menil, tak za novejsi generaci 6, 7 uz me tak nepritahuje. Ale uplne nejvic bych chtel to same, akorad trochu nafouklou a s pisticim motorem :P :wink:

Skoro kazdy to tady napsal jako pribeh, tak proc ne taky :lol:
Obrázek
sold..TOYOTA CELICA turbo4wd
sold..SUBARU IMPREZA WRX
GOLF V TDI no smoke no power...
BRunner
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BRunner »

Tak moje Celda celkem nedávno dospěla, oslavila krásných 18. Vyrobná byla v únoru 1989 - slavíme narozky ve stejnej měsíc ;-).
Je to černá 4g model AT160 s motorem 4A-GE se 115 koníky. Zatim si toho moc neužila, za celou dobu měla jenom dva chlapy, kteří s ní nalítali 115 000km. Původního majitele v Německu a mně. Přivezl jsem si jí před třema rokama a od té doby neví co je sníh a sůl.
Jinak jsem v ní asi tak za 70 000,- a už jí zřejmě neprodam, protože stav toho auta mi nikdo nezaplatí a navíc nemam to srdce jí nechat třeba nějakýmu mlaďasovi aby jí oddělal.
No a plány? Momentálně dávam do pucu celou přední nápravu, pak nás čekají druhé rozvody ve 120 000, chtěl bych nechat udělat renovaci laku - ne stříkat, je původní a dost pěknej a pak už jenom leštit + pravidelná údržba a vozit se a časem přesun do kategorie veteránů ;-)
RaW007
Řidič

Příspěvek od RaW007 »

Ja sem tu svoji Celicu 2.0Gti, 3S-GE 115kW kupoval v listopadu 2001 a uz si ani nemuzu vzpomenout kolik sem do ni nasypal, odhadem asi 300tis. a co sem na ni stravil tak uz budou urcite stovky hodin :) kazdej se me uz smeje ze sem magor :D
Kazdopadne jak se mi asi pred tremi tydny protocila leva poloosa v kloubu u kola tak uz sem se fakt nasral a byl sem rozhodnutej ze to dam dokupy a prodam ji... ale je to fakt tezky a nejak to nejde.. tak uvidime a treba to s ni jeste zkusim :)
Celica r.v.91, motor 3S-GE r.v.93 po úpravě 2023ccm
Doky
Věčnej rejpal

Příspěvek od Doky »

U mně se objevila před více jak půl rokem tmavě modrá Celica 6.G 129 kW r.v. 96 ve vynikajícím stavu/tím děkuji předch.majiteli :lol: / jako 2 auto na léto - taková ta hračka na víkendy.Neměla za ten více jak půlrok žádnou opravu v pravém smyslu slova,dostala pár nových součástek o kterých jsem věděl a chtěl vyměnit /silentbloky na zadním stabilizátoru,sehnal jsem mlhovky originální - dík Malpaso. :lol: , kabely ke svíčkám orig. Toyota,víčko rozděl. a takové ty prkotiny pro srandu- xenony,nová náplň klimy no a půlroční servis s kompletníma všema ostatníma náplněma/ a jako bonus nové boty Eagle F1 :lol: v 215/45 na 17.Je to mazel na víkendy jak stvořenej, sice ty mé doplňky a ,,náklady" servisní když to teď víceméně sečtu nebyly nejlevnější cca 40tis. ale stojí za to :lol:je jak z výrobní linky,teď v zimě ji uložím na zimní spánek a dám udělat fólie na okna. A na prodej tohleto mé,, přerostlé dítě "jak jí nazývají kamarádi není.Je mi jasné že nik by za ní nezaplatil tolik na kolik si jí cením já a tak se mnou zestárne až do veteránského věku a pak dostane veteránské značky :D.Doky
Nějaké ty auta doma jsou.
Spookey
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Spookey »

Moje celda 6 gen je se mnou od jara a zatim nam to klape ;-) majitelu bylo prede mnou vice ale mely ji radi takze se stavem celdy sem dost spokojeny :) Co se tyka oprav, musim zaklepat nic vazneho zatim 8) ale preci jenom nejaka ta investice probehla (krome povinnych vymen kapalin atd...) pac se mi moc nelibili puvodni 15" disky tak sem kupil 17" + 215/45 obuti a pres zimu (nebo az na jare) nas cekaji nove tlumice (komplet) a kdyz uz se to bude menit tak asi i stabilizatory, pripadne silentbloky :wink:
Celica 94' ST202 SS, 3S-GE 129 kW "Vendulka"
Andrey
Navigátor
Kontaktovat uživatele:

Popis

Příspěvek od Andrey »

Kompletni vypis tech parametru vsech typu celic co se vyrabely je tady:

http://en.wikipedia.org/wiki/Toyota_Celica

Snad to pomuze
warrior
Manager Týmu

Příspěvek od warrior »

no ani to moc nepomohlo!Ne delam si srandu,je to fantasticke :wink:
celica 1,6
Mára GT-i
Navigátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mára GT-i »

Trochu zneuziju odkaz z Wikipedie na 4. gen: http://st165.325ci.com/
Takhle bych si presne predstavoval, ze by to melo vypadat, jak ja bych platil za ty plasty z verze 4x4 zlatem, to mi nikdo nebude verit :( Proste krasa
Mára GT-i
Navigátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mára GT-i »

A ty jejich zadni lampy :cry:
To prece musi jit sehnat :!: :!: :!: :!:
Odpovědět

Zpět na „Celica“