Prosím o radu
- Stanly
- Navigátor
- Kontaktovat uživatele:
Prosím o radu
Hodlám prodat svoji celicu 7g. r.v 2001 černá má kosmetické vady.Dělanej motor ale furt má ještě nějaký mouchy co se týče motoru.Tak se chci zeptat o radu za kolik ji prodávat s vadou motoru?Předem dík
7micka je srdcvka hodne spatne se prodava, spatne se shaneji nahradni dily (zadna druhovyroba}. Zere mi olej uplne stejne fakt decka oleje na ujetuych 200 km .... silenost ... Ale co jsem hledal a hledal tak spousta lidi ma s timto problem... Zitra to davam znamemu, aby zkontroloval tesneni.... ale rekl bych ze nechcije. Nejaka vyrobni vada.... Lidi co ma 7micku v cr moc neni takze se spatne shani info.... Ale jinak bych ji neprodal..... je to nejvetsi laska a vsechnz ostatni auto jsou pro me ted "obycejny"
Proc ji chces prodavat? Cenu bych odhadoval 200 tis zalezi na celkovem stavu vybave, bouranosti, opotrebeni, stavu tachometru.

Proc ji chces prodavat? Cenu bych odhadoval 200 tis zalezi na celkovem stavu vybave, bouranosti, opotrebeni, stavu tachometru.
- Stanly
- Navigátor
- Kontaktovat uživatele:
Mě je taky težký ji prodat ale auto potrebuju každej den ane aby byla furt rozebraná v garáži.žere to hrozně moc.Ted jsem jel trasu Liberec-Teplice a zpátky takže něco málo přes 200 km a doma jsem dolejval 1l a pul oleje.pritom kroužky jsou v pohodě tesnění ventilu taky. Prostě už nevim co by s tim mohlo bejt.
- lizzard
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
A já si řikal že na 2000 km je hodně dyš mi to žere 0.5 litru ojlu... tohle vám fakt nezávidim kuciStanly píše:Mě je taky težký ji prodat ale auto potrebuju každej den ane aby byla furt rozebraná v garáži.žere to hrozně moc.Ted jsem jel trasu Liberec-Teplice a zpátky takže něco málo přes 200 km a doma jsem dolejval 1l a pul oleje.pritom kroužky jsou v pohodě tesnění ventilu taky. Prostě už nevim co by s tim mohlo bejt.
http://lizzzard.rajce.idnes.cz/
Autoskla za skvělé ceny,
montáže u vás,
bezplatné výměny...
www.autoskloroger.cz
Autoskla za skvělé ceny,
montáže u vás,
bezplatné výměny...
www.autoskloroger.cz