ceho se vyvarovat pri koupi?

vše ohledně modelové řady Celica
BRunner
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BRunner »

Mě ještě napadla Mazda MX-3 1.8 V6. Nikdy jsem v ní nejel, ale je to hezký, malý a ten šestiválec je prý docela povedený motor. Ale vyráběly se jen do '98.
garfielld
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od garfielld »

tak pokud vyloženě malýho a živýho tak bych šel asi do toho Clia Sport:) v jednom testu ho dokonce postavili proti autům jako Modena, Turbo, M3 atd... samo že nevyhrálo, ale řikali že takovej pocit bezmoci, jako když v Modeně nemůžeš tuhle nákupní tašku dostat ze zpětnejch zrcátek je flustrující :lol: a asi z 10ti aut skončilu tušim třetí. Nebo co třeba něco 4dvéřovýho? Accord TR nebo Impreza GT? :) a i ta MX-5 je opravdová radost a navíc roadster :)
Obrázek
Celica AT200 r.v.95, 7AFE 1,8l (115k) ..... Celica GT4 r.v.91, 3SGTE 2,0l (230k)
Pavo.B.
Věčnej rejpal

Příspěvek od Pavo.B. »

BRunner píše:Mě ještě napadla Mazda MX-3 1.8 V6. Nikdy jsem v ní nejel, ale je to hezký, malý a ten šestiválec je prý docela povedený motor. Ale vyráběly se jen do '98.
celkem pekna, kamos ji ma ( mel nevim) , parkrat jsem v ni jel , je jeste mensi nez celica, vzadu je otrochu vic mista ale kufr je zase mensi , a ten motor ma peknej chod - ale jestli s tim kamos neco nemel tak vykonove nic moc - na urovni 1,6 4A-FE - coz je mrzuty, vybava byva lepsi ale v porovnani s tim ze je ta 1,8 nejvyssi motor a vybava taky, co se delali - tak je to srovnatelny s 2,0 celicou, ale ta je s mnohem lepsim motorem

vsechno ma svy , ja bych mx3 nechtel
Altezza Gita (Lexus IS200 Sportcross)
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
lizzard
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lizzard »

BRunner píše:Mě ještě napadla Mazda MX-3 1.8 V6. Nikdy jsem v ní nejel, ale je to hezký, malý a ten šestiválec je prý docela povedený motor. Ale vyráběly se jen do '98.
Tak už sis ověřil že to fakt existuje?

To JohnyJ :
Jako další auto který bude živý i na okrskách bych doporučil rover 25 (zr160)
Obrázek

je to 1.8 se 135kw jel sem v 1.6 a neskutečnej zážitek... drží to jako přilepený a za plynem de až do omezovače cena tak kolem 150000
k vidění je na cars.cz a týpek tam píše že v max je 210km/h což se mi zdá divný dyš v tý 1.6 sem to jel bez problémů a šel by ještě dál jenže kolona stála v cestě

a nebo to clio co ti doporučuje garfielld
http://lizzzard.rajce.idnes.cz/

Autoskla za skvělé ceny,
montáže u vás,
bezplatné výměny...
www.autoskloroger.cz
martin.matess
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od martin.matess »

lizzard píše:tak to plánuješ celkem velkej skok :lol: do jakýho oběmu si ochoten jít? Co takhle Ford cougar dělaj se 2.0 nebo 2.5 V6 ... tim samozřejmě nic proti čeldě ale nejel sem v ní zato ve fordu jo di třeba na cars.cz tam zadej parametry a koukej a vybírej ;-)

kecáš že si nejel v čeldě, jel si v mé skromné 1.6 :)
http://www.martinmatess.estranky.cz/
Celica T20 3sge SSII blue
Corolla e10 swapped 4afe
BMW 318 Is e36 97' M-packet
BMW 320 D combi kůže
BMW 735i 1983' 160Kw
lizzard
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lizzard »

jenže tu je řeč o 2 generace vejš než o tvý čeldě :-D ale jesi chcete někdo dojem dojem z 1.6 sti - tááákže líný to je že občas i cyklista vás předjíždí akcelerace jako š 120 tlačená třema cikánama k pumpě a dyš už se to trošku rozhejbe zase to není schopný zabrzdit no a k vzhledu ani třeba hovořit taková krabica divná interiér jak z doby kamený no asi nemá cenu pokračovat :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: doufám že mě neukamenujete :lol: NIC Z TOHO SAMOZŘEJMĚ NEMYSLIM VÁŽNĚ :!: :!: :!:
http://lizzzard.rajce.idnes.cz/

Autoskla za skvělé ceny,
montáže u vás,
bezplatné výměny...
www.autoskloroger.cz
martin.matess
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od martin.matess »

no já se nedivim tvému názoru, já třeba vubec nechápu proč jsem si to kupoval :lol: :lol: :lol: měl jsem si radši koupit fanouše to je vrchol designu 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) heh.

ale stejnak toyota 4ever :D
http://www.martinmatess.estranky.cz/
Celica T20 3sge SSII blue
Corolla e10 swapped 4afe
BMW 318 Is e36 97' M-packet
BMW 320 D combi kůže
BMW 735i 1983' 160Kw
Odpovědět

Zpět na „Celica“