Uchycení 3 bodových pásů v Celice 7. gen.

vše ohledně modelové řady Celica
Odpovědět
Petr_K
Člen Týmu

Uchycení 3 bodových pásů v Celice 7. gen.

Příspěvek od Petr_K »

Máte s tím někdo zkušenost? Jde mi o uchycení vzadu, tak abych zachoval použitelnost zadních sedaček. Mam pásy Schroth s navyjákem...nejvíc by se mi ale asi líbilo udělat nějakou redukci a uchytit to na stávající pásy vzadu.
garfielld
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od garfielld »

trochu nechápu tvou otázku :) nemáš na mysli 4bodový pásy? 3bodový pásy má totiž dneska každý auto seriově :)
Obrázek
Celica AT200 r.v.95, 7AFE 1,8l (115k) ..... Celica GT4 r.v.91, 3SGTE 2,0l (230k)
TomAss
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TomAss »

taky mám tříboďáky Schroth,s uchycením do zadu se nic moc vykoumat nedá,....hodil sem je k zadní sedačce na kraj.Do zadu se nastupuje od spolujezdce.Pás u spolujezdce sem nechal origo,protože mám skořepiny a do zadu už by se nikdo nedostal :(
Toyota Celica 1.8 VVTi
Petr_K
Člen Týmu

Příspěvek od Petr_K »

TomAss píše:taky mám tříboďáky Schroth,s uchycením do zadu se nic moc vykoumat nedá,....hodil sem je k zadní sedačce na kraj.Do zadu se nastupuje od spolujezdce.Pás u spolujezdce sem nechal origo,protože mám skořepiny a do zadu už by se nikdo nedostal :(
Nemáš nějakou fotku, jak to tam máš přidělaný...mam k těm pásům i samostatnej naviják, ale ten je dost velkej na to, abych ho zchoval pod ten plast, kde je naviják zadních pásů...prozatim to mam řešený tak, že mam ten tříboďák (pro garfiellda: opravdu tříboďák :) ) vzadu provlíknutej zadníma pásama.
Odpovědět

Zpět na „Celica“