Nedávno jsem dostal od jednoho známého celkem solidní nabídku na panty pro vertikální otevírání dveří a tak se chci zeptat jestli stím má někdo zkušenosti + a - (třeba jak se to chová v zimě a pod.) Viděl jsem pár foteček a moc se mi to líbí, takže bych do toho šel..
Celica 6.gen 1.8 [7A-FE] My life, My love, My destiny
podívej tady dělali to na 7.g cena asi 30tis. ze vším zavolej si tam a uvidíš ja bych do toho šel ale myslím že by se to dalo zvládnout i doma nadstavit kabely atd.. http://www.easy-shop.cz/shmotor/scripts ... p?IDZ=4592
je to tam rozepsaný tak se mrkni
super, až na ty ceny... počkám si až to bude dělat zajímavá firma z tchaiwanu, malaysie nebo chinese... pak se to vyplatí to nastupování a vystupování musí bejt docela o palici ze začátku, chce to vozit kapesníky na krev... jo praštit se rohem dveří do hlavy... jauvajs
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
Tak ten systém už mám doma Jen ho budu muset drobet upravit u známého v dílně a trochu posunout úchyty na dveře (abych nemusel zasahovat do karoserie, pro případný návrat na původní otevírání) brzy nahodím foto
Celica 6.gen 1.8 [7A-FE] My life, My love, My destiny
problem bude s nastupovanim,, zabudni na pohodlie klasicky otvorenych dveri,, si pozri,,kolko miesta tam ostane,, teda to nieje na kazdodenne pouzivanie,,, a tiez ak mas garaz,, tak to aby si zdvihol vysku stropu.
Ja si myslim, ze celicu zna hodne malo lidi a na stk celica se taky objevi malo casto... takze kdyz to bude nejakej hnup, taxe rekne ze je to origo a oni nemuzou nic... vubec bych stk neresil