ceho se vyvarovat pri koupi?
ceho se vyvarovat pri koupi?
Zdravim celicaci.
Uvazuji o koupi tohoto krasneho vozu a chtel bych se zeptat, ceho se vyvarovat pri koupi.
Pokud se nepletu,mela by to byt celica 7. generace (od roku 2000, uz ne 4 oko,ale ten sdruzeny svetlomet).
Jsem ochotny do ni vrazit tak 200-250 tis. ,tak jestli ma cenu ji vubec kupovat.
Hlavne ceho se vyvarovat co se tyka motoru, elektriky,atd.,technicky stav snad zvladnu posoudit sam,kdyz delam technika:-)
Pripadne jestli by se nevyplatilo koupit neco jinyho(pokukuji jeste po impreze zhruba za stejny penize,ale o 3 roky starsi)
Je teda fakt,ze bych do toho prastil az tak v dubnu,ale info se hodi uz ted...
Psal jsem uz dvakrat na toyotu, ale ty se nenamahali ani odpovedet..
Pokud jsem tohle tema zalozil zbytecne,tak se omlouvam a prosim o presmerovani,kde se to uz resilo...
Uvazuji o koupi tohoto krasneho vozu a chtel bych se zeptat, ceho se vyvarovat pri koupi.
Pokud se nepletu,mela by to byt celica 7. generace (od roku 2000, uz ne 4 oko,ale ten sdruzeny svetlomet).
Jsem ochotny do ni vrazit tak 200-250 tis. ,tak jestli ma cenu ji vubec kupovat.
Hlavne ceho se vyvarovat co se tyka motoru, elektriky,atd.,technicky stav snad zvladnu posoudit sam,kdyz delam technika:-)
Pripadne jestli by se nevyplatilo koupit neco jinyho(pokukuji jeste po impreze zhruba za stejny penize,ale o 3 roky starsi)
Je teda fakt,ze bych do toho prastil az tak v dubnu,ale info se hodi uz ted...
Psal jsem uz dvakrat na toyotu, ale ty se nenamahali ani odpovedet..
Pokud jsem tohle tema zalozil zbytecne,tak se omlouvam a prosim o presmerovani,kde se to uz resilo...
-
- Věčnej rejpal
- garfielld
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
taxi kup štěněJohnyJ píše:porad nevim co si koupit kurna...
chci neco mensiho,zivyho..

a co třeba Clio sport ? (mělo víc názvů, myslim verzi s 2,0 cca 175k) - to je nezběsilejší nákupní taška co za ty prachy seženeš
AR GTV ? - pokud možno 2,0T V6

Mazdu MX-5 ? - jedině s 1,8l ,pokud nepotřebuješ místo pro víc jak dva ke to odcela favorit

Toyota MR2 ? - Yakuza nabízí tu svou
Lancia Delta Integrále(nebo i novější oturbená verze)?

Mitsu Eclipse? - nejlépe 2,0T 4x4
Honda Prelude ? - (model kolem 2000 je ale docela prapodivnej)
Nissan 200SX S14 ? - u nás je jcih jak šafránu

Celica AT200 r.v.95, 7AFE 1,8l (115k) ..... Celica GT4 r.v.91, 3SGTE 2,0l (230k)
- Haky
- Manager Týmu
- Kontaktovat uživatele:
A co treba Stealth? To te aspon zarazi do sedacky, 3000gt uz sem ridil, je to parada a pokud ses technik, tak se o to budes umet i starat, na rozdil ode me
http://www.sportovnivozy.cz/index.php?a ... kce=detail

http://www.sportovnivozy.cz/index.php?a ... kce=detail
Toyota Auris 1.6 rok 2013 ...... http://www.sportovnivozy.cz
Toyota Celica 7gen 1.8 VVTi rok 2000 (měl jsem 2006 až 2013)
Toyota Celica 7gen 1.8 VVTi rok 2000 (měl jsem 2006 až 2013)
S tím že je Celica nepraktická bych byl opatrný
Kufr je na sportovní kupéčko obrovský!
Tady se o tom vedla celkem dlouhá diskuze:
http://www.toyotaklub.cz/forum/viewtopi ... raktick%E1

- Idaho
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
ehm nechci znovu rozjet flame ale vyvaroval bych se přívlastku sportovníBRunner píše:S tím že je Celica nepraktická bych byl opatrnýKufr je na sportovní kupéčko obrovský!

takže abych uravil brunnera :"..na sportovní hatchback má velký kufr.."

- garfielld
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
smůlaIdaho píše:ehm nechci znovu rozjet flame ale vyvaroval bych se přívlastku sportovnípokud bych to bral podle měřítek celicy tak sportovních je 99,99% kupátek

jen tak náhodou: vyjmenuj mi těch 99,9% kupátek na silnicích?:) mě napadá sotva 6aut a to sem bral v potaz i zadokolky a nekoukal na rok výroby

Celica AT200 r.v.95, 7AFE 1,8l (115k) ..... Celica GT4 r.v.91, 3SGTE 2,0l (230k)
- Idaho
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
ušla ti základní pointa mého přízpevku.garfielld píše:smůlaIdaho píše:ehm nechci znovu rozjet flame ale vyvaroval bych se přívlastku sportovnípokud bych to bral podle měřítek celicy tak sportovních je 99,99% kupátek
auto neni sportovní kvůli tomu že má pod kapotou motor jako kráva a výkon že hrabe všude na potkání(ted nadefinuju žádný konkrétní auto), auto je sportovní tim co dokáže jeho podvozek. Dám krk na to že celda (5.gen Gti) na okresce sundá N/A supru
![]()
jen tak náhodou: vyjmenuj mi těch 99,9% kupátek na silnicích?:) mě napadá sotva 6aut a to sem bral v potaz i zadokolky a nekoukal na rok výroby
Celica není coupe

co s etýče podvozku srovnávej třeba s civicem vti, ibizou gti, golfem gti, kde práve ta celica díky své váze težce pohoří ..
BTW mylsíš NAsupru s podvozkem po repasy ( seriovým ) prosti seriové celice se zrepasovaným podovzkem?

kdykoliv kdekoliv, jen mi pujc supru NAcko v takovém stavu

kdo ji má tak neinvestuje a jen s ní machruje ( ja svou již prodal

krásnej příkad je cesta z pb na plzen, nekteré useky jsou chutovka na techniku - hlavne skrz ty brdy

- lizzard
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
já se vám tady do toho nechci nějak motat ale podle mě je na sportovní auto (ať už coupe nebo hatchbak) je potřeba obojího jak výkon tak podvozek nebo ne? jak napsal idaho ibiza nebo golf gti (s obojim sem měl tu čest se povozit) maj jen ten podvozek... ten golf byl trojkovej 1.8 gti a sice supr podvozek ale výkon jako moje rolka fakt nestačí... ta ibiza má už 85kw ale srovnejte to s čeldou že... podle mě čelda ve stejný cenový a stejně starý kategorii aut nemá konkurenci...
a dyš zž tu doporučujete sportovní auta tak se taky přidám a a už tu byly hatchbagy a coupatka tak ještě přidám sprortovní sedan a byl by to Dodge neon SRT4 to je fakt neskutečný auto...
a dyš zž tu doporučujete sportovní auta tak se taky přidám a a už tu byly hatchbagy a coupatka tak ještě přidám sprortovní sedan a byl by to Dodge neon SRT4 to je fakt neskutečný auto...
http://lizzzard.rajce.idnes.cz/
Autoskla za skvělé ceny,
montáže u vás,
bezplatné výměny...
www.autoskloroger.cz
Autoskla za skvělé ceny,
montáže u vás,
bezplatné výměny...
www.autoskloroger.cz
- garfielld
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
ty jseš strašně tvrdohlavěj člověk, a já taky hodněIdaho píše:ušla ti základní pointa mého přízpevku.
Celica není coupe
co s etýče podvozku srovnávej třeba s civicem vti, ibizou gti, golfem gti, kde práve ta celica díky své váze težce pohoří ..
BTW mylsíš NAsupru s podvozkem po repasy ( seriovým ) prosti seriové celice se zrepasovaným podovzkem?
kdo ji má tak neinvestuje a jen s ní machruje ( ja svou již prodal) a prd s ní umí, klidne bych si to s tebou na cas dal nejakou hoodne klikatou lehce stoupající trasu třeba 15-20km
, a nai by mi nevadila váha té supry
krásnej příkad je cesta z pb na plzen, nekteré useky jsou chutovka na techniku - hlavne skrz ty brdy

já vim že technicky vzato Celica neni coupé, ale jinak je to coupé(jde jen o úhel pohledu)

Už vůbec to neni auto tipu Ibiza nebo Golf(brr.. jak já ho nesnášim) ani nevim který ročníky myslíš.
To už si rovnou mohl napsat i to Clio sport nebo wiliams a to nemluvim o podvozku, páč všechny tyhle auta maj vzadu vlečnou nápravu(nikdo neřiká že tam funguje špatně). Civic je jediná přímá konkurence(pokud možno coupé) z toho co jsi napsal.
když to vemu přesně tak Celica ve svojí kategorii: 4 místa, coupé

už tu zase děláme flame

- Idaho
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
civic coupe ani hyunday coupe jsou sice coupe ale znovu opakuju celica není coupe, co s etýče uhlupohledu, je to jako by sji tvrdil že olej ej z tvého uhlu pohledu voda, protože je také kapalný.garfielld píše:ty jseš strašně tvrdohlavěj člověk, a já taky hodněIdaho píše:ušla ti základní pointa mého přízpevku.
Celica není coupe
kdo ji má tak neinvestuje a jen s ní machruje ( ja svou již prodal) a prd s ní umí, klidne bych si to s tebou na cas dal nejakou hoodne klikatou lehce stoupající trasu třeba 15-20km
, a nai by mi nevadila váha té supry
krásnej příkad je cesta z pb na plzen, nekteré useky jsou chutovka na techniku - hlavne skrz ty brdytakže to je težký
já vim že technicky vzato Celica neni coupé, ale jinak je to coupé(jde jen o úhel pohledu)![]()
Už vůbec to neni auto tipu Ibiza nebo Golf(brr.. jak já ho nesnášim) ani nevim který ročníky myslíš.
To už si rovnou mohl napsat i to Clio sport nebo wiliams a to nemluvim o podvozku, páč všechny tyhle auta maj vzadu vlečnou nápravu(nikdo neřiká že tam funguje špatně). Civic je jediná přímá konkurence(pokud možno coupé) z toho co jsi napsal.
když to vemu přesně tak Celica ve svojí kategorii: 4 místa, coupéa přední náhon nemá moc konkurentů - napříč ročníkama mě napdá tak, Eclipce, mazda MX-3, Hyundai Coupé(to je pseudo sporták jak vyšitej), AR GTV, Fiat Coupé, Honda Integra a Prelude, možná Megané Coach, Ford Probe, ee.. dál mě nějak nic nenapadá
a ted mi řekni jak moc/málo sportovní v týhle skupině je?:)
už tu zase děláme flame
mylsím že coupe karoserie je jasne definovaná jako 2dvéřová ( všimni si že nepíšu 3dveřová ). jakmile má auto řetí dveře jedná s ev podstatě o hatchback ( no supra je podle techto definic také jak hatch

proto srovnávám civica hatch s celicou . civic coupe nepujde srovnávat s celicou už jen kvuli tenm nahovno ( rozumněj slabým) motorum co do toho dávali..
zámerne srovnáváš a "vzpomínáš" si na auta ketrá ve vetšine případu nejsou pro celicu konkurencí..
co s etýče nezávyslého zavesení vs tuhá náprava je to otázla pohledu

jiank srovnání integry a celicy nme fakt dost pobavilo

Už s enebudem dohadocvat

prostor na zadních sedačkách je stejen zanedbatelný jako v jiném hatchi ( to spíše pokulhává ) na dsruhou starnu má vetší kufr než vetšina hatchu.
Jinak na tvou výzvu ohledne supra vs celica ti odpovím jedno - nejdřív s enauč jezdit tak aby te na zatáčkách slalomu a rovinkách neporážel prumernej řidič s autem do kterého si sedl snad podruhé v životea které je skoro o polovinu slabší ( nemluve o tom že technický stav a karoserie kombi nebyl zrovna vhodný na závodění ) a potom skus vyzvat řidiče sladeného s NA suprou