E9 - Corolla co vy na to?

vše ohledně modelové řady Corolla
Odpovědět
CharlieCh
Věčnej rejpal

Příspěvek od CharlieCh »

2 medved.design - člověče, klobouk dolu, se'š fakt machr! Co machr, MACHR!
Toyota Yaris Blue 2004 1.0 VVTi 48 kW 5D
Toyota Corolla E10 1996 1.6 16V 84kW 3D
medved.design
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od medved.design »

jo mam to jen ze svý hlavy, používám na to pspad, ale co si nevymyslíš, to nemáš, zkopčil jsem jen dva skripty, včera jsem konečně dodělal třetí brzdový světlo, křídlo tam taky mám, asi pošlu link přímo ke mně na web, abyste mohli mrknout

ty stránky bych ale předělat pro sql, a to neumim, musim se to naučit
Toyota Corolla 1.3i 5dv hatchback r.v.92 55kw
http://www.medved-design.wz.cz/wordpress
medved.design
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Takže po dlouhém uvažování o světlech, asi koupím přestavbu na xenony, dá se sehnat okolo 4000,- a mlhovky nacpu někam dolu za mřížku nebo tak něco nebo to zapasuju do nárazníku
medved.design
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Takže jsem přešel na wordpress, grafika se mi moc líbí, ještě tam musím nacpat články, tak držte palce ať se to povede, co nejdřív tam bude rollka v novým kabátě a něco z historie jak to všechno začlo :P

link zde: http://medved-design.wz.cz/wordpress

doufám že pokritizujete, potřebuju vědět, jestli je lepší dávat na úvod celý články nebo jen nějakej začátek textu a pak tam dát (více....), rozhodněte vy
lizzard
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lizzard »

má to malinkatej háček dyš si vyberu něco na co na tý stránce kliknu tak se stránka začne načítat ale skočí tam zase úvod a ve třičtvrtě načítání se mi to sekne tak nevim jesi je chyba na mojem přijímači nebo na vašem vysílači ??? jinak design tý úvodní stránky je supr... du vymyslet jak se dostat dál :-)
http://lizzzard.rajce.idnes.cz/

Autoskla za skvělé ceny,
montáže u vás,
bezplatné výměny...
www.autoskloroger.cz
medved.design
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

hel mě to běží dobře jak doma tak v práci, tak nevim v čem může být chyba, možná že na tom pracuju, tak já to teď upravovat nebudu :D, snažim se tam dostal logo na levou stranu, taky jsem si zjišťoval co znamená "corolla" = "okvětí" mno je to trošku divný ale je to tak
lizzard
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lizzard »

aaaa chyba byla na mém přijímači :-D muj antivir si nastavil rezidenta i na skripty tak to nešlo ... teď už mi to de ale tvou rollku sem tam nenašel možná sem jen špatně hledal ale vypadá to fakt suprově GRATULACE !!!!

edit : no abych ji tam našel dyš píšeš že tam ještě není ... :lol:
Naposledy upravil(a) lizzard dne pát 12.10.2007, 12:36, celkem upraveno 1 x.

Autoskla za skvělé ceny,
montáže u vás,
bezplatné výměny...
www.autoskloroger.cz
medved.design
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

mno bohužel jsem jí tam ještě nestihl dát, wordpress běží dva dny a nějak nestíhám dělat na rollce a na webu, raději dělám na rollce, jak myslíš že to mám udělat s těma článkama?
lizzard
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lizzard »

nechal bych to tak jak to je fakt to vypadá supr :!: :!: :!:

Autoskla za skvělé ceny,
montáže u vás,
bezplatné výměny...
www.autoskloroger.cz
Jiří Stejskal
Řidič

Příspěvek od Jiří Stejskal »

S překvapením zjišťuji, kolik se na můj příspěvek o "drcání" vyrojilo vášnivých reakcí a přestože se po tomto malém offtopicu diskuse vrátila zpět k původnímu tématu, neodpustím si přesto reakci. Byť možná zbytečnou, neb všichni si okamžitě představili jak na plný plyn narážím do okolo stojících aut až z nich opadávají plechy, kdykoliv se pokouším někde zaparkovat. To už je bohužel vlastnost všech internetových diskusí, kde nikdo událost neviděl a svůj názor si vytvořil pouze z dojmu, jakým na něj zapůsobil popis události.

Dlouho jsem přemýšlel, kolikrát se mi stalo, že jsem při parkování do nějakého auta "drcnul" (vhodnější by byl výraz "dotknul se ho") a na spočítání těchto případů by mi bohatě stačily prsty jedné ruky a dost možná by to mohla být ruka nešikovného dřevorubce. Což za šest let řízení není tak hrozné.
Troufám si tvrdit, že kdyby parkoval každý alespoň jako já (nebo samozřejmě lépe), nemusel by se nikdo na parkovišti nijak zvlášť bát, že mu auto někdo odře. Já jsem totiž svým parkováním ještě škodu nikomu nezpůsobil, zatímco moje auto za rok provozu pár šrámů má (poslední přibyl minulý týden na dveřích spolujezdce a to jsem ještě po zaparkování schválně vycouval ven a zaparkoval znovu a s větším odstupem, aby ten vedle mě měl více místa na otevření dveří, ale tři čtvrtě metru mu zjevně nestačilo).
Osobně si radši i pěkných pár set metrů zajdu, abych mohl pohodlně zaparkovat, než se cpát do mezery, kde je málo místa. Někdy ale není vyhnutí a je třeba brát co je, takže pak třeba i deset minut popojíždím pořád jen 20cm dopředu a pak zase 20 cm dozadu, abych do aut vpředu a vzadu neťuknul, ale někdy se holt nezadaří a prostě počítám s tím, že se auta dotknou a popojíždím co možná nejpomaleji to jde.
Kdyby stejným způsobem někdo ťuknul do mého auta, nadšený bych nebyl, ale vrásky bych si kvůli tomu nedělal.

A když už se bavíme o poškození vozu... Že mi už párkrát někdo poškrábal auto, s tím jsem se smířil. Dokonce i se dvěma škrábanci cca 5x80mm na zadním nárazníku, pěkně nad sebou, kde úplně chybí lak a z šedé barvy nárazníku bije do očí původní černý plast. Dal jsem za auto fůru peněz, byl jsem rád, že v den koupě byl lak skoro netknutý, ale vem to ďas.
Co mě skutečně štve, a stává se to každý den, co sedím za volantem, to je nedodržování bezpečné vzdálenosti. Na to kašlou snad úplně všichni a tady už nejde o oděrku na laku, ale minimálně pomačkání plechů, protože když jedu 60 - 70km/h a někdo se drží za mnou 3 -5 metrů, kdybych dupnul na brzdu (a že takových nečekaných situací se na silnici může vyskytnout spousta), nestihnul by ten za mnou většinou ani začít brzdit, natož aby dokázal srážce úplně zabránit. Tohle vytáčí zase mě.

Tak jsem se vykecal a zase zpátky k tématu.

Medved.design: Stránky máš pěkný, fotky bych na Tvém místě asi opravdu maličko protřídil. Třeba ty dvě fotky motoru jsou skoro nachlup stejný, mezi fotkama kol jsou taky některý, co nepřidají žádnou větší informační hodnotu a dalo by se pokračovat dál.
Méně je někdy více, zkus to projít, vybrat ty nejlepší fotky a nechat jen ty. Mít například tři fotky auta zepředu takřka ze stejný pozice, tři (skoro)stejný fotky zezadu..., to mi přijde trochu zbytečný.
Toyota Corolla E11U, 1.6 VVT-i
lizzard
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lizzard »

To Jiří Stejskal :> na dodržování bezpečný vzdálenosti mám trick a funguje tak v 95% prostě dyš za tebou pojede někdo takhle nalepenej šlápni na brzdu ne tak aby dotebe narazil ale tak aby si uvědomil co se může stát okamžitě potom jede od tebe tak 20metrů :) ale má to i nevýhodu jakmile se mezi váma vytvoří takováhle mezera okamžitě se tam někdo nacpe a musíš to opakovat znova ...

no a k tomu parkování řek bych že sme všichni pochopili že se toho auta jen dotkneš ale vem si jak dlouho člověk musí na svou lásku šetřit pakjí dopřeje nějaký ty vymoženosti a třeba i lak kterej opravdu není levná záležitost a pak se toho jen někdo dotkne... sebemenší třecí síla na tom zanechá stopy a to je pak opravdu na nasrání dyš přídeš k autu a vidíš vzadu odřenej nárázník nebo dokonce popraskanej mě osobně by to vytočilo do nepříčetnosti a myslim že v tom nejsem sám ...

Autoskla za skvělé ceny,
montáže u vás,
bezplatné výměny...
www.autoskloroger.cz
wmousew
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wmousew »

No a ještě když jdeš k autu a vidíš jak se ti to auto zahejbe nárazem a pak jak rychle odjíždí zelená felda.. Pak příjdeš k autu a na týden starým laku máš odřenej nárazník a zbytky zelený barvy....
---- Toyota Corolla E10, 1.3-16V, 4E-FE, 55kW, rv. 96 ----
++Toyota Corolla E12 2.0 D4D, 1CD-FTV, 85kW, r.v. 05++
Jiří Stejskal
Řidič

Příspěvek od Jiří Stejskal »

lizzard píše:To Jiří Stejskal :> na dodržování bezpečný vzdálenosti mám trick a funguje tak v 95% prostě dyš za tebou pojede někdo takhle nalepenej šlápni na brzdu ne tak aby dotebe narazil ale tak aby si uvědomil co se může stát okamžitě potom jede od tebe tak 20metrů :) ale má to i nevýhodu jakmile se mezi váma vytvoří takováhle mezera okamžitě se tam někdo nacpe a musíš to opakovat znova ...

no a k tomu parkování řek bych že sme všichni pochopili že se toho auta jen dotkneš ale vem si jak dlouho člověk musí na svou lásku šetřit pakjí dopřeje nějaký ty vymoženosti a třeba i lak kterej opravdu není levná záležitost a pak se toho jen někdo dotkne... sebemenší třecí síla na tom zanechá stopy a to je pak opravdu na nasrání dyš přídeš k autu a vidíš vzadu odřenej nárázník nebo dokonce popraskanej mě osobně by to vytočilo do nepříčetnosti a myslim že v tom nejsem sám ...
wmousew píše:No a ještě když jdeš k autu a vidíš jak se ti to auto zahejbe nárazem a pak jak rychle odjíždí zelená felda.. Pak příjdeš k autu a na týden starým laku máš odřenej nárazník a zbytky zelený barvy....
Na takovéhle zvětšování odstupu nemám nervy. Ten vzadu bude třeba zrovna ladit rádio, bouchne do mě a i když budu v právu, auto už bude nabouraný a budu s tím mít akorát spoustu starostí. Tohle už není legrace, proto mě to taky tak štve. A za poslední měsíce si vzpomenu na jeden jedinej případ, kdy mě na klikatý okresce dojelo rychlejší auto a udržovalo si odstup několik desítek metrů. Jinak mi jedou všichni za zadkem, i když vidí, že předjet v tom úseku prostě nejde.

Odřenej lak nepotěší nikoho, to je jasný, mě taky ne. Proto taky, když už musím takhle parkovat a mám obavu, že se auta dotknou, couvám jak nejjemněji to jde a je na mě při tom asi dost komický pohled.
Na odřené nárazníky jsem si už zvykl, maličko lituju, že jsou v barvě vozu (šedé) a ne v barvě původního plastu, ale beru to tak, že nárazníky jsou na autě právě na zachycování nejrůznějších strkanců. Prostě se to někdy stane.
Šrámy na bocích auta mi vadí mnohem víc, protože to už za normální nepovažuju.
Toyota Corolla E11U, 1.6 VVT-i
Alesh
Člen Týmu

Příspěvek od Alesh »

jo to ja sem v dubnu ve stredu jel do praglu koupit Opicku a prijel sem domu vecer, zaparkuju pred barakem(panelakem) vedle mista pro postizene na kterem nikdo neparkuje, z druhe strany sloup a v sobotu rano si tak jdu k popelnicim tak sem si obhlizel auti a myslel, ze me trefi...nejaky inteligent mi ojel lem praveho blatniku :bomb: :onfire: :angry: zustala tam bila a modra barva dohromady a ja lehka odrenina svrchni lak a kousinek barvy, ale doted tam zustalo trochu te modre a sram sem se pokusil opravit lakovkou s origo barvou a met.lakem od toyoty(jako lak na nehty), ale neni to ono, chtelo by to prehladit, at zmizi nerovnosti.
jo parkovani to je hruza, davam si bacha, hlavne pri couvani(nemam odhad na prdel) a nejvic me nastve nekdo kdo vystupuje a proste si tak otevre dvere a klepna do mych, tak ze na me liste v barve laku zustane jeho barva, to sou bezohledni parchanti. za drncaci parkovani bych asi taky zabijel. :twisted: :bomb:
Corolla Terra cool 1.4VVTi, 4ZZ-FE, E12U, r.v.2006 - tmave seda metalizka 1C3
wmousew
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wmousew »

Ohledně dodržování bezpečné vzdálenosti... já sám dělám to že jen lehce sešlápnu brzdu aby se rozsvítili světla a každej si raději drží odstup. Je ale pravda že pokud by někdo přibrzdil víc a ten za ním nesledoval nebo nestačil včas včas zareagovat, tak je to z toho zbytečná starost...
Jeden můj kamarád to vyřešil podle mě pěkně. Na čudlík u ruční brzdy si vyvedl drátky od brzdových světel a když se na něj někdo lepí, tak jen prostě zmáčkne knoflík, brzdy se rozsvítí, ale on nesundá ani nohu z plynu. Taky se chystám na to, tohle si v autě udělat protože po pár jízdách s ním si myslím že to je užitečná věc.
A ještě jedna věc když si člověk nechá mezeru za druhým autem a někdo mu tam vjede a dupne na brzdu to se stalo mě .. nic moc s tím člověk nenadělá... prostě mi tam nechal tak tři metry místa a ikdyž jsem už brzdil tak bylo pozdě..
---- Toyota Corolla E10, 1.3-16V, 4E-FE, 55kW, rv. 96 ----
++Toyota Corolla E12 2.0 D4D, 1CD-FTV, 85kW, r.v. 05++
Odpovědět

Zpět na „Corolla“