Myslíte,že to bude svíčkama? Je tam na nich najeto cca 13tkm.
Podobné šílenosti jako svíčka 1ks za 500kč. nechci.Je to jen přeci série z 1998

E11 1.3 63kW
Jaké svíčky tam máš ? Brácha jednou zkusil do Feldy vícejiskrové Bosch a při určitých otáčkách mu to cukalo, když tam dal Chamiony, tak problém zmizel.rebelka.pet píše:Při plynulé jízdě a držení lehkou nohou plyn,mi motor lehce tzv. " podrhává,poškubává ".Při plném knedlíku jede normál,pekelně.![]()
Myslíte,že to bude svíčkama? Je tam na nich najeto cca 13tkm.
Podobné šílenosti jako svíčka 1ks za 500kč. nechci.Je to jen přeci série z 1998![]()
E11 1.3 63kW
Nevím, zda jsou tebou uvedené svíčky pokoveny nějakým tvrdokovem (platinum iridium), ale pokud ne, tak vydrží tak 10 - 15 000 km.rebelka.pet píše:No ,mám tam NGK s těma 2. zobáčky z boku,ale 15t.km je docela málo,ne?
Á 560kč. je příliš!
Tankuji jen na Shellce,sice jen N95,ale raději než u Hypernovy apod.
Může to být i poškozený (povolený) silentblok, nečistota ve střikovači(ích), ucpaný palivový filtr, vadný přítlačák nebo setrvačník spojky. Nebo x dalších věcí.rebelka.pet píše:Doufám,že to bude jen kabely,za 1300,- to budu muset otestovat.Jestli ani to nepomůže,tak mě trefí šlak.
Nevím proč se těch platinových bát.mám seriovou E9 Gti a píšou v manuálu jako originál platinové jednopatkové a uvádějí u nich životnost 100000 km, takže si nemyslím že jsou to pak vyhozené peníze i když jedno Denso stojí kolem 500,- a je to staré auto. ja je měnil ve 200 tkm a vypadaly na to, teď mám 30 tkm bez problému a myslím že budu mít ještě dlouho klidrebelka.pet píše:No,zítra nebo pozítří jdu tedy na výměnu.Otestuji Brisky se 2. zobáčky .Tak doufám,že se to vzpamatuje a bude šlapat jako hodinky.
Uvidíme,když tak vyměníme za kvalitnější.
Píšou ,že ty platinové nemá smysl cpát do sériového motoru,že to jsou zbyt.vyhozené peníze.