dálkový centrál

vše ohledně modelové řady Corolla
Odpovědět
Michal_F6
Věčnej rejpal

dálkový centrál

Příspěvek od Michal_F6 »

Přestal mi fungovat dodatečně montovaný dálkový centrál v mojí E11. resp. centrál funguje, ale dálkač ne i když baterky jsou o.k. :( jelikož to byl stejně hrozný krám, který fungoval jenom půl metra od auta, tak jsem zvažoval ho nahradit něčím jiným co bude spolehlivější..
co mě zajímá je, kde ten stávající dálkač v autě najdu? je těžké ho zaměnit za nějaký jiný, popřípadě zkuste mi nějaký doporučit (cena x kvalita). Počítám, že bych výměnu mohl zvládnout sám s tím, že bych pouze přepojil drátky na nové zařízení. co myslíte?

díky moc za rady :)
Palos
Manager Týmu

Příspěvek od Palos »

Když jsem kupoval auto tak mě k tomu dálku nedali, tak jsem to tam dodatečně dodělával, a je to opravdu jednoduchý, Musíš sundat spolujezdcovu schránku(5 šroubů) a uplně vpravo nahoře je přidělanej přijímač od dálky taková hnědá krabička na jednom šroubu myslím. Odpojil jsem konektor a zjistil jakým drátkem se otvírá a zavírá centrál(myslím že budeš potřebovat 3 dráty celkově z tý svorkovnice, pak už jenom koupit dodatečný dálkový ovládání a zapojit to na to, jinak se to tu myslím probíralo ve starším vlákně a dokonce odkaz tu byl na dálku, stála ta krabička s dálkama asi pětikilo ale nejsem si jisej. čau
EX:Toyota Corolla E 11 1.3 Compact 63 KW/120 Nm
Michal_F6
Věčnej rejpal

Příspěvek od Michal_F6 »

tááák, a mám to za sebou. Cvičně jsem si demontil schránku před spolujezdcem abych zjistil, že tam nic není a vlevo pod volantem pak našel dodatečně v autorizovaném servise montovaný krám od firmy VEGA ELECTRONIC, což je nějaký italský hi-tech výmysl, který od počátku fungoval na vzdálenost cca půl metru od auta (x-krát reklamace, prý se s tím nedá nic dělat..) a nakonec přestal fungovat úplně. Jak jsem při demontáži zjistil, bylo tam spousta drátu zbastleno, některé byly slepé a a barevně zcela odlišné od nové dálky co jsem koupil... nakonec se ale vše povedlo a zamykám i odmykám :)
E12 1.6 VVTi combi, Linea Sol - wife's car
Avensis 2.2 D4D 110 kw - my car
Ducati Monster 821 - fun
Odpovědět

Zpět na „Corolla“