stabilizator na celicu
stabilizator na celicu
Nevite nekdo prosimvas jestli na toyote celice carlos sainz 5.generace jsou stejne stabilizatory jak 5.generace dvoulitru?Chtel bych silnejsi stabilizatory ale zadna firma je na tohle auto nedela.Tqak jsem si rikal jestli CS nema silnejsi stabilizatory?
-
- Člen Týmu
Jestli myslíš ty pryzove vložky tak na turbu ve předu jsou stejné. No a tyč je taky stejná. Pokud vím tak carlos by to jinak nemel mít. A na co potrebujes "silnejsi"? Jinak treba ty pryzove silenbloky jdou pripasovat i z jiného auta. Treba corola.
Celica Turbo 4wd motor 3s-gte st-185
Hi-Ace 2,4d 1998
Hi-Ace 2,4d 1998
stabilizator na celicu
mam na mysli tyc stabilizatoru.Chtel bych silnejsi aby se to tolik nenaklanelo a zlepsila se jizdni stabilita a jizdni vlastnosti.
- garfielld
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
s tim tužšim stabilizátorem je to tak trochu na pováženou.. on sice zlepší jízdní vlastnoti, ale něco za něco, tim že zmenší náklony auta v zatáčkách tak zmenší hranici mezi přilnavostí a smykem, resp když se auto nemůže už víc naklonit, tak potom prostě už jen může vycestovat ze zatáčky, nic jinýho mu nezbejvá. Řekl bych že se tim asi zvětší nedotáčivost auta, ale bez vyzkoušení těžko říct.
BTW ale taky sem nad nima přemejšlel, válí se mi v garáži stabily z 2,0(sou stejný jako na mojí 1,6) tak mě napadlo jestli by nějaká firma je podle toho nenaohejbala, ale mylsim že by to bylo moc drahý... nebo ty origo nějak zvětšit(ztlustšit), ale jak?
BTW ale taky sem nad nima přemejšlel, válí se mi v garáži stabily z 2,0(sou stejný jako na mojí 1,6) tak mě napadlo jestli by nějaká firma je podle toho nenaohejbala, ale mylsim že by to bylo moc drahý... nebo ty origo nějak zvětšit(ztlustšit), ale jak?

Celica AT200 r.v.95, 7AFE 1,8l (115k) ..... Celica GT4 r.v.91, 3SGTE 2,0l (230k)
Re: stabilizator na celicu
Cus!Petr 01 píše:mam na mysli tyc stabilizatoru.Chtel bych silnejsi aby se to tolik nenaklanelo a zlepsila se jizdni stabilita a jizdni vlastnosti.
Objevil jsem tohle: http://www.whiteline.com.au
V katalogu se pak proklikej na Celicu. Tyto stabilizatory ma i EVO 500 na svem CS...
stabilizator na celicu
Dekuju Floyde.Takze CS ma stejnou tyc stabilizatoru jako dvoulitr?Chtelo by to vyzkouset jak by se to chovalo s tema silnejsima stabilizatorama.Nemate s tim nekdo zkusenosti?
Re: stabilizator na celicu
Nemas zacPetr 01 píše:Dekuju Floyde.Takze CS ma stejnou tyc stabilizatoru jako dvoulitr?Chtelo by to vyzkouset jak by se to chovalo s tema silnejsima stabilizatorama.Nemate s tim nekdo zkusenosti?

- lizzard
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
To Petr 01 : Hele jak to tak tady pročítám co kdyby sis koupil Carlose? 
upravil by sis tak vzhled i jízdní vlastnosti

upravil by sis tak vzhled i jízdní vlastnosti

http://lizzzard.rajce.idnes.cz/
Autoskla za skvělé ceny,
montáže u vás,
bezplatné výměny...
www.autoskloroger.cz
Autoskla za skvělé ceny,
montáže u vás,
bezplatné výměny...
www.autoskloroger.cz
stabilizator na celicu
Na carlose nemam
-
- Člen Týmu
stabilizator na celicu
UZ mam tuhle rozdelanou tak ji chci dokoncit.A navic me tahle staci.