Autoalarm
-
- Řidič
- Kontaktovat uživatele:
Autoalarm
Nemate nekdo nahodou autoalarm GEMINI 7208, mam ho v aute vcetne imobilizeru a DO s centralem. Dneska sem daval novou baterku a muzete hadat co se stalo Po vymene baterky prestal fungovat central a imobilizer nesel vypnout (po vypnuti se hned zase aktivoval). Pres spusteny alarm jsem nastartoval a alarm se uvedl do nejakeho stavu, kdy nefunguje ani alarm ani imobilizer ani central, nemate nekdo navod, abych ho kdyz tak ozivil kdyz uz tam je diky za rady
Celica 94' ST202 SS, 3S-GE 129 kW "Vendulka"
-
- Řidič
- Kontaktovat uživatele:
Za tu dobu co to nefungovalo sem si nejak zvyknul na to rucni zamykani ze mi to skoro ani nevadilo Nechal sem si to opravit az ted v servise In-Car tu v Brne, preprogamovali jednotku alarmu za 200 a vse opet funguje k me spokojenosti Servis muzu doporucit rychle, levne tak jak to ma byt
Celica 94' ST202 SS, 3S-GE 129 kW "Vendulka"
No za zmáčknutí pár tlačítek to není špatná suma je to jak reset počítače za 2OO. Ale hlavně že to máš a že vše jede jak má .Já bych si nezvykl na zamykání klíčkem.Vidíš dáš 200 Kč a jsi spokojenej a chrochtáš blahem jak vše funguje a k tomu to není zaplaceno z pojistky Začínám uvažovat že zavedená platba u lékaře je vážně krutý výsměch a v noční službě by měla být tak kolem 500 Kč za návštěvu ,já se musím totiž v službě resetovat pořád. to zas bych byl spokojenej já kdyby Ty poeníze opět nespapal někdo jinej.Ale to jen na pobavení.Doky
Nějaké ty auta doma jsou.
2 Doky: jeden starší na tohle téma
Přijde chlap do servisu a že mu nějak špatně jede auto. Mechanik nastartuje, poslechne, vezme šroubovák, potočí nějakym šroubkem v motoru, projedou a auto jede jak má. Chlap nadšený a co je dlužný. Mechanik že nic, že to nestojí za řeč. Chlap nedá pokoj, že přeci nebude dělat zadarmo atd. No tak mechanik si řekne 200,-. To už se ale chlapovi zdá nějak moc za 5 minut a otočení jedním šroubkem, tak že ať mu to rozepíše na paragon. Tak dostane paragon:
Otočení šroubkem ............... 5,- Kč
Věděl kterým ...................195,- Kč
------------------------------------------
Celkem ...........................200,- Kč
Přijde chlap do servisu a že mu nějak špatně jede auto. Mechanik nastartuje, poslechne, vezme šroubovák, potočí nějakym šroubkem v motoru, projedou a auto jede jak má. Chlap nadšený a co je dlužný. Mechanik že nic, že to nestojí za řeč. Chlap nedá pokoj, že přeci nebude dělat zadarmo atd. No tak mechanik si řekne 200,-. To už se ale chlapovi zdá nějak moc za 5 minut a otočení jedním šroubkem, tak že ať mu to rozepíše na paragon. Tak dostane paragon:
Otočení šroubkem ............... 5,- Kč
Věděl kterým ...................195,- Kč
------------------------------------------
Celkem ...........................200,- Kč