Ty plastový dvířka myslíš v kufru, že? Když ho otevřeš, tak v pravé části za tlumičem? Tam má být hever a máš tam místo na nějaký další ptákoviny. Já tam mám klíč na kola v hadře, lano, rukavice a hadru. Jak tady psali, že ta jednotka je vzadu, tak tím mysleli v boku vedle zadního sedadla.red píše:Dival jsem se dozadu jak jsou tam ty plastovy dvirka a nasel jsem tam 30x30cm bileho kitu a vepredu na levo mam prazdny misto...
A vepředu když otevřeš kapotu, tak je taková kostka, z které vedou brzdový hadičky a je to z pohledu když stojíš před autem tak v levé části u nádobky na kapalinu do serva. A pokud tam nic nemáš, tak to znamená že ABS nemáš

ale já sem slyšel že jsou právě na jedno použití, že se natřou nějakým lepivým bordelem, nacpeš ho tam nadoraz, zatočíš kolem, tudíž se o kousíček vrátí aby to neškrtalo a po nějaké době ten bordýlek zatuhne a čidlo je tam. Tak právě nevím jestli by se dalo nějaký starší splašit a pak to nějak vyzkoušet. Nezkusil bys nějaký vyoperovat??
 ale já sem slyšel že jsou právě na jedno použití, že se natřou nějakým lepivým bordelem, nacpeš ho tam nadoraz, zatočíš kolem, tudíž se o kousíček vrátí aby to neškrtalo a po nějaké době ten bordýlek zatuhne a čidlo je tam. Tak právě nevím jestli by se dalo nějaký starší splašit a pak to nějak vyzkoušet. Nezkusil bys nějaký vyoperovat??