Volnoběh

zdokumentovali jste nějaký postup? tady je ten pravý prostor pro zveřejnění
Odpovědět
martin.matess
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Volnoběh

Příspěvek od martin.matess »

Čusz chlapi, mám takový problém, do rodiny nám přibyl další japonec a není to toiota ale mitsubishi colt 1.3 12V, a mám u něho problém že nedrží volnoběh, příde mi to podobnej motor třeba jako u e9 rollky, je to el. řízenej karbec, už sem to zkoušel seřizovat ale e e, předstih mam nastavenej jak má být, rozdělovač ok, a auto táhne jak zběsilý, ale starovat se musí s brnknutim o plyn a volnoběh se musí držet nohou což není uplně ideální, tak jesi něco v elektrice?? no jestli má někdo nějakou zkušenost , sem sní, za každou radu budu vděčen :roll:
http://www.martinmatess.estranky.cz/
Celica T20 3sge SSII blue
Corolla e10 swapped 4afe
BMW 318 Is e36 97' M-packet
BMW 320 D combi kůže
BMW 735i 1983' 160Kw
cipis
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Re: Volnoběh

Příspěvek od cipis »

Přitáhni lanko od plynu :-)
martin.matess píše:Čusz chlapi, mám takový problém, do rodiny nám přibyl další japonec a není to toiota ale mitsubishi colt 1.3 12V, a mám u něho problém že nedrží volnoběh, příde mi to podobnej motor třeba jako u e9 rollky, je to el. řízenej karbec, už sem to zkoušel seřizovat ale e e, předstih mam nastavenej jak má být, rozdělovač ok, a auto táhne jak zběsilý, ale starovat se musí s brnknutim o plyn a volnoběh se musí držet nohou což není uplně ideální, tak jesi něco v elektrice?? no jestli má někdo nějakou zkušenost , sem sní, za každou radu budu vděčen :roll:
Toyota Starlet 1,3l EP82 (r.v. 92) 55kW 2E-E šedá (moje)
Toyota Starlet 1,3l EP82 (r.v. 93) 55kW 2E-E červená (ségra)
IFA Multicar M25 sklopka (r.v. 84) 33kW, 2l diesel (moje)
martin.matess
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

cipis píše:Přitáhni lanko od plynu :-)
martin.matess píše:Čusz chlapi, mám takový problém, do rodiny nám přibyl další japonec a není to toiota ale mitsubishi colt 1.3 12V, a mám u něho problém že nedrží volnoběh, příde mi to podobnej motor třeba jako u e9 rollky, je to el. řízenej karbec, už sem to zkoušel seřizovat ale e e, předstih mam nastavenej jak má být, rozdělovač ok, a auto táhne jak zběsilý, ale starovat se musí s brnknutim o plyn a volnoběh se musí držet nohou což není uplně ideální, tak jesi něco v elektrice?? no jestli má někdo nějakou zkušenost , sem sní, za každou radu budu vděčen :roll:

diky za radu, ale to je el. rizeny karbec, takze ikdyz pritahnu lanko ze mi pridava na 2000 ot tak jak chcipnu motor tak pri dalsim nastartovani opet chcipe a pak zas drzi treba 3500 a takovy skopiciny, takovahlo ojebavka by slamozna tak na klasickym karbecu :wink: ovsem ten klasickej bych daleko jednoduseji sesteloval :) ale to nic odpovedi si cenim :lol:
Corolla e10 swapped 4afe
BMW 320 D combi kůže
BMW 735i 1983' 160Kw
cipis
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od cipis »

Hmm, mně přitažení lanka funguje :-)
Takhle jsem to řešil před lety, když to bylo ve volnoběhu nervózní. Tak jsem jej lehce zvýšil. Až to svoje auto dám do kupy, tak si s tím budu muset zase trochu pohrát, protože už je to zase trochu nervózní.
martin.matess píše:
cipis píše:Přitáhni lanko od plynu :-)

diky za radu, ale to je el. rizeny karbec, takze ikdyz pritahnu lanko ze mi pridava na 2000 ot tak jak chcipnu motor tak pri dalsim nastartovani opet chcipe a pak zas drzi treba 3500 a takovy skopiciny, takovahlo ojebavka by slamozna tak na klasickym karbecu :wink: ovsem ten klasickej bych daleko jednoduseji sesteloval :) ale to nic odpovedi si cenim :lol:
Toyota Starlet 1,3l EP82 (r.v. 92) 55kW 2E-E šedá (moje)
Toyota Starlet 1,3l EP82 (r.v. 93) 55kW 2E-E červená (ségra)
IFA Multicar M25 sklopka (r.v. 84) 33kW, 2l diesel (moje)
martin.matess
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

nervózní :) to zní vtipně :lol: ale budiž :)
Corolla e10 swapped 4afe
BMW 320 D combi kůže
BMW 735i 1983' 160Kw
lizzard
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lizzard »

já bych to viděl na tu 5ti kilovku říz říz a je to uleví se ti a budeš zase v klidu... :lol:
http://lizzzard.rajce.idnes.cz/

Autoskla za skvělé ceny,
montáže u vás,
bezplatné výměny...
www.autoskloroger.cz
Stanley
Navigátor

Příspěvek od Stanley »

Nazdar. Má ten ,,COLT,, lamdasondu ? Ak áno, tak to môže byť aj nefunkčnou lamdov. Akú má spotrebu ?
Stanley T. Avensis 2.0 D-4D, 10/2001, combi
Odpovědět

Zpět na „Návody, příručky, manuály“