Červená corolla má novou registrační značku. Nechce se mi ji nechávat jen v tom plastovym rámečku a chci jí prostě přišroubovat. Jenže si pamatuju, že prošlo několik období, kdy se SPZ vrtat směla, pak musela, pak zase nesměla......
Lze vrtat, a lze i do pismen. Viz citace z vyhlasky: "Místo pro umístění nýtů nebo šroubů musí být voleno tak, aby části nýtů a šrouby, které zůstávají na povrchu tabulky registrační značky, nenarušily čitelnost registrační značky nebo nezměnily jednotlivé znaky registrační značky. Tyto části nýtů a šroubů musí povrchově upravit tak, aby jejich barevné provedení bylo přibližně shodné s podkladem tabulky registrační značky, kde jsou umístěny. "
tak nějak, a já sem to řešil hlavně tak abych si kuli spz nemusel nicit auto dirkama, tak sem soupl sroubky kam se mi hodilo a nikdo proti tomu nic nema jinac sem se snazil nevrtat do pismen
http://www.martinmatess.estranky.cz/
Celica T20 3sge SSII blue
Corolla e10 swapped 4afe
BMW 318 Is e36 97' M-packet
BMW 320 D combi kůže
BMW 735i 1983' 160Kw
martin.matess píše:tak nějak, a já sem to řešil hlavně tak abych si kuli spz nemusel nicit auto dirkama, tak sem soupl sroubky kam se mi hodilo a nikdo proti tomu nic nema jinac sem se snazil nevrtat do pismen
ty aby ses nepřidal šak sem to sem už napsal za tebe