čirý blinkry

vše ohledně modelové řady MR2
Odpovědět
marcelus
Věčnej rejpal

čirý blinkry

Příspěvek od marcelus »

čau-hele, vy kdo máte ty čirý přední blinkry na mk2-jak ste řešili pozičky?včera sem je tam dával až při montáži sem si všimnul, že to má v jedný žárovce jak pozičku tak blinkr-obojí oranžový-což asi nejni dle vyhlášky v pořádku-řešili ste to nějak, já je asi budu zevnitř navrtávat aby se tam dala ta další čirá žárovka na bílou pozičku-jak je to v originálu
TommyD
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TommyD »

čuz,no nijak sem to neřešil policajti na to keci nemaj,původně sem tam chtěl navrtat dirku a dát tam žárovičku,ale nakonec sem se na to vykašlal,můžeš skusik koupit vysokosvítivý ledky a nepojit je na kontakty to by stačilo jako pozička ale dá se to rozpoznat skvěle
marcelus
Věčnej rejpal

Příspěvek od marcelus »

a nevyskakujou Vám ty blinkry ven?já když bouchnu víc do spoileru, tak to vyskočí-drží to tam oproti původním tak nějak fórově, tak mám strach aby až bude někde nějaká nerovnost na silnici, abych je někde nepotratil..., jinak díky Jakuzo za vysvětlení montáže :-)
TommyD
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TommyD »

a ty je nemáš přišroubovaný?tu delší část kde je blinkr normálně přišroubudeš k nárazníku jako original,a ta boční odrazka se jenom přicvakne,máš tenhle ty čirých viz. foto.Protože já sem našel víc typů,bud byly čirý,nebo bílí a taky sem našel jedny a ty byly v celku, ne na dvě části,u těch by mě zajímalo jak to tam nacpeš
Obrázek
Beaver
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Beaver »

Bile blinkry se davaly na MR2 v Japonsku, takze se to da objednat i normalne od Toyoty :)
Toyota Supra 2.5 twin turbo
Lexus IS200
Lexus RX400h
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
http://www.supraklub.cz
Jakuza
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jakuza »

bile se sice davali, ale tyhle co mame jsou znacene jako krystalove.. ty bily jsou takovy komunisticky.. :-) jinak ten blinkr se normalne da prisroubovat do narazniku.. :-)
http://www.hifonics.cz/

MR2 (1993) sold
MR2 (1991) sold
VW Bora Variant (2000) sold
Volvo V50 (2005) total crash :-(
Volvo V50 (2006) sold
Lexus IS220d (2007) sold
BMW 325d (2009)
marcelus
Věčnej rejpal

Příspěvek od marcelus »

to jakuza a TommyD-budu je tam musit přišroubovat, abych je někde nestratil-ty pozičky neřešíte?já to tam asi navrtám a dám tam kabeláž z původních
to Beaver-nevim jestli se dávali do japonskejch verzí ale dávali se do všech mr2 od roku 97-neboli revize 5, ale jak psal Jakuza-nejsou tak hezký a počítám že v toyotě za ně nebudou chtít 1800,-
Beaver
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Beaver »

Njn, uvadim jen pripadnou alternativu :D Nekdo je ma radsi nez ty ciry, pripadne lip sednou k nekterym barvam apod. Kazdopadne napr. Lander ma ty JDM 97+ na blinkry a parkovacky.

Obrázek
Toyota Supra 2.5 twin turbo
Lexus IS200
Lexus RX400h
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
http://www.supraklub.cz
Only_one
Navigátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Only_one »

není nad sprej tuning jako mám já :-D
marcelus
Věčnej rejpal

Příspěvek od marcelus »

to Beaver-jo, jenže lander na to počítám měl asi trošku víc peněz, ty crystaly se mi stejně líběj víc a nechci se jít ani do toyoty zeptat kolik by bratru ty blinkry stály-stačilo mi že sem se zeptal na to trojdílný velký křídlo na revizi 5-řekli mi částku přibližně kolem 36.000..., takže už se mi vlastně tolik nelíbí:-)
Odpovědět

Zpět na „MR2“