dik za info. radsi se tam zajdu poptat abych pak nebyl prekvapenej.Haky píše:Salam: V Jihlave zajdes normalme na DI vedle autobusaku, tam se das vlevo na odbor ridicu (neberes si listek) a zatukas na libovolnou kancelar a tam ti to reknou zadarmo, pripadne za 45kc i vytisknou
Predlozis ridicak a obcanku, ridicak si podle stavu bodu treba rovnou nechaji
O kolik jste uz prisli bodu? =)
- Salám
- Navigátor
- Kontaktovat uživatele:
Toyota celica 2.0 GTi 16V 1988 - bejvávalo
Suzuki Vitara JLX 1.6 16V 1993
Jihlava
603 900 512
Suzuki Vitara JLX 1.6 16V 1993
Jihlava
603 900 512
V CR sem jeste o zadny neprisel, jezdim 50-60 mesto, venkov 70-100 zalezi na nalade, ale v Irsku jsem prisel o 2bodiky za speeding na 100vce sem jel 156, ale radar nameril o neco me vzal tesne za kruhacem tak jen 143 namerenych lol, vzal me asi z 200metru
Corolla Terra cool 1.4VVTi, 4ZZ-FE, E12U, r.v.2006 - tmave seda metalizka 1C3
- lizzard
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
já mám zatim plno ale už tomu tak nemuselo bejt jedu si tak 110 a začala se blížit vesnice tak sem jen vyřadil s tim že to spomalí a já nebudu muset opotřebovávat brzdy ... no při vjezdu do vesnice sem měl na tach 90km/h a hle poliisti s radarem tak sem na to šlápnul ale to byste nevěřili jak pomalu to na těch 50 šlo hned mě stavěli a naměřili mi 86 v obci (asi 2metry za značkou) stálo mě to 4 litry pro každýho chlapci si vydělali a hned to tam zabalili a já sem furt neposkvrněn
http://lizzzard.rajce.idnes.cz/
Autoskla za skvělé ceny,
montáže u vás,
bezplatné výměny...
www.autoskloroger.cz
Autoskla za skvělé ceny,
montáže u vás,
bezplatné výměny...
www.autoskloroger.cz
2lizzard... to muzes byt rad.. holt ma nekdo stesti v nestesti.... To me namerili 154km/h na 90 a dostal jsem natvrdo 6tisic a pul roku zakaz.. Mno pry mi je vrati po trech mesicich mezitim co "nemuzu" ridit, tak delam svoji celdu... bude mit novy kabatek... Za tri tydny jedu zase na novo.. jen nevim kolik mam bodu za tu rychlost jsem dostal asi 6 a pak za metskou 70 asi 3 body(litr pokuty) takze suma je 9bodu heh....
Muzes byt rad, ze te to tolik stalo, protoze by ti sly papiry urcite do cistirny jako me, neni o co stat
Muzes byt rad, ze te to tolik stalo, protoze by ti sly papiry urcite do cistirny jako me, neni o co stat
- Artie
- Navigátorka
- Kontaktovat uživatele:
To neni nevyhovující technický stav...do toho je mu prd... máš technickou, máš, tak mu po tom nic bejt nemůže =)Marťas píše:Mno jeden bod sem, jeden zpatky, stacilo by, abych trefil na "idiota police" a sebere mi papiry hned, kdyz si vsimne, ze mam 17" kola....
Řidič může být sebelepší, ale co je mu to platné, když neví, kam má jet... proto jsem navigátor
- lizzard
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
tak tak to co máš na autě ať to má homologaci nebo ne a může to tam bejt nebo ne na to ti nesmí nic říct (kecat bude to je jasný ale je mu po tom hovno) horší to bude na technický až s tim pojedeš to je lepší to odstrojit a dát tam všechno originál... já mám duhový H4 ve světlech a modrý ledky v parkovačkách a pokaždý mi mohli hovno a to už mě několikrát stavěli kvůli tomu...
Autoskla za skvělé ceny,
montáže u vás,
bezplatné výměny...
www.autoskloroger.cz
Autoskla za skvělé ceny,
montáže u vás,
bezplatné výměny...
www.autoskloroger.cz
- lizzard
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
to je pravda já na stk nepotřebuju ani auto jen si tam skočim s papírama a du ale každej nemá takovou možnostMarťas píše:Coz to je taky pravda.... No STK se vzdycky da nejak udelat a vubec se to nemusi odstrojovat
Autoskla za skvělé ceny,
montáže u vás,
bezplatné výměny...
www.autoskloroger.cz
Autoskla za skvělé ceny,
montáže u vás,
bezplatné výměny...
www.autoskloroger.cz
- Kenny
- Manager Týmu
- Kontaktovat uživatele:
Artie píše:spis Te ted ostatni zdrzujou, ne? =)Tygr píše:Plnej, plnej
Dřív jsem jezdil kilíčko, kilo deset.. Každej si ze mně dělal prdel, že jezdím jak důchodce.
Jezdím furt stejně s tím, že teď už se mi nikdo nesměje
Nevim, jak u Vas, ale tady vetsina jezdi na padesatce 40 apod... podes =/
Prave a kvuli takovym co jedou tech 40 to vznika ja jedu tak je predjedu mam tam60 zniceho nic 70 atd. pak je znacka konec sikany dam tam to co je zrovna optimalni pro cestu a hotovo. Neresim to zeberou tak nebudo stejne by mi musely asi svazat ruky nohy abych nejezdil-no a o masine ani nemluvit v lete se na nas pri pruletu zlinem smaly tri mestaci na chodniku a ten co jel do proti na masine zvedl ruku a ani se nehodlal tocit.
- Gongush
- Manager Týmu
- Kontaktovat uživatele:
no ja jel za jednim co fičel na 50 třicet a na 70 jel 40... tak sem ho křupnul a v tom blik... teď čekam pohlednicuArtie píše: spis Te ted ostatni zdrzujou, ne? =)
Nevim, jak u Vas, ale tady vetsina jezdi na padesatce 40 apod... podes =/
Carina E T19 2.0TD combi '96
Škoda Octavia Combi 1.9TDi 96kW '03
Škoda Octavia Combi 1.9TDi 96kW '03