dík za info...
edit I: mám první info z Mostu, za prvé nemají volno a za druhé tak malá akce pro ně není zajímavá...

No vidíš to, letos mi to nevyšlo tak povídej jak to probíhalo a jak se to vlastně vydařilo,..popř. jestli jsou nějaké fota a videa?...Malpaso píše:Vzhledem k tomu že to co se odehrálo letos v Itálii byla bombauž teď se uvažuje o dalším ročníku. Právě se vybírá se kde a kdy... Podmínkou pro organizaci (ať už kdekoliv) je závodní dráha. No a vzhledem k tomu že v ČR máme Most a Brno říkám si proč ne
. Máte někdo zkušenost s pronájmem některého z okruhů?
dík za info...
mrkni sem: http://pecm2007.forumfree.net/?f=3849474ArnieGT píše:No vidíš to, letos mi to nevyšlo tak povídej jak to probíhalo a jak se to vlastně vydařilo,..popř. jestli jsou nějaké fota a videa?...Malpaso píše:Vzhledem k tomu že to co se odehrálo letos v Itálii byla bombauž teď se uvažuje o dalším ročníku. Právě se vybírá se kde a kdy... Podmínkou pro organizaci (ať už kdekoliv) je závodní dráha. No a vzhledem k tomu že v ČR máme Most a Brno říkám si proč ne
. Máte někdo zkušenost s pronájmem některého z okruhů?
dík za info...
Jinak s pronájmem zkušenosti nemám tak nepomohu
Eh..malá akce? =)) Vždyť to jim přece může být jedno, ne?! Si přece dají částku a ta se zaplatí a jestli tam přijede auto jedno nebo tisíc, to už by je zajímat přece nemuselo...to asi nechápu =))Malpaso píše:edit I: mám první info z Mostu, za prvé nemají volno a za druhé tak malá akce pro ně není zajímavá...
Pokud vím, tak v Sosnové je dráha pro OFF-ROADY a tady jde o CELICA sraz, takže prohánění svých naleštěných miláčků po zablácené trati,asi nebude to pravé ořechovéreno84 píše:čau,když na to mají takový názor, tak co zkusit sosnovou?![]()
sice to neni brno ani most ale čtyřkolkáři by měli radost,ne![]()
ale žádný kontakt na ně nemám,ale autoklub čr by asi věděl
(neni tam náhodou možnost udělat i jenom asfalt trať?)
v první chvíli sem myslel že sem napsal blbost ale projel sem to netem a už vim- já myslím sosnovou u ČESKÉ LÍPY(tam co bývá setkání mistrů atd.) takže promiň za nepřesnostLeon*cz píše:Pokud vím, tak v Sosnové je dráha pro OFF-ROADY a tady jde o CELICA sraz, takže prohánění svých naleštěných miláčků po zablácené trati,asi nebude to pravé ořechovéreno84 píše:čau,když na to mají takový názor, tak co zkusit sosnovou?![]()
(neni tam náhodou možnost udělat i jenom asfalt trať?)I když lokalita je super, mám to za humny, takže to by bylo epes rades
Aha, tak to jsem neveděl já. Každopádně jsme ted oba chytřejšíreno84 píše:v první chvíli sem myslel že sem napsal blbost ale projel sem to netem a už vim- já myslím sosnovou u ČESKÉ LÍPY(tam co bývá setkání mistrů atd.) takže promiň za nepřesnostLeon*cz píše:Pokud vím, tak v Sosnové je dráha pro OFF-ROADY a tady jde o CELICA sraz, takže prohánění svých naleštěných miláčků po zablácené trati,asi nebude to pravé ořechovéreno84 píše:čau,když na to mají takový názor, tak co zkusit sosnovou?![]()
(neni tam náhodou možnost udělat i jenom asfalt trať?)I když lokalita je super, mám to za humny, takže to by bylo epes rades
To slovensko zní dobře... nevíš kdo to na Slovensku pořádá?Celerak2.0Gti píše:Malpaso: zrovna jsem ti chtel psat ze budu vedet nejake informace zitra ci ve ctvrtek, ale asi jsi se uz nekam dopatral... mno ja to sem stejnak hodim, at vidis ze je i snaha
btw, co takhle se zkusit poptat slovenskych kolegu jak to maji s Pezinskou babou? kdyz tam delaji svoje toyota srazy... ja tam tedy nebyl, ale mohlo by to byt dobre i tam