Jaké ET na elektrony

vše ohledně modelové řady MR2
Odpovědět
Only_one
Navigátor
Kontaktovat uživatele:

Jaké ET na elektrony

Příspěvek od Only_one »

Chtěl bych na MR 16" se šířkou 7,5- 7 (195-205 pneu) ale nevím jaké by bylo vhodné ET pro takovéhle kola pro předek a zadek.
marcelus
Věčnej rejpal

Příspěvek od marcelus »

původní maj ET 45-jak přední tak zadní, ale zadní jsou o palec širší, vzádu je místa že by se ti tam vešli kola vod traktoru, ale vepředu je to všechno hrozně na těsno-doporučuju tak ET 40, koupil sem dopředu 8 palců, ET 45 a dozadu devítky ET 35 a ty přední se mi vopřely vo tlumiče-takže podložky..., mysli hlavně na to že ty kola by měli bejt vzadu širší-je tam užší osa, takže pokud dáš všechny čtyři kola stejný, tak, to vzadu bude užší než vepředu a nebude to mít asi zrovna nejlepší jízdní vlastnosti-přece jenom nějak to v tý výrobě vymejšleli a počítám že věděli proč
Jakuza
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jakuza »

mam na aute 6x15 s ET 45, s tim ze kdyz sem to mel vzadu tak to vypadala jako tramvaj. :-) koupil sem dozadu 4cm podlozky a kola jsou ted uplne zaroven se zadnim krajem. pneu sem zkousel vselijak na predchozich kolech, ale ted sem tam dal 195/45 15 a na zadek 205/50 15 a je to bych rekl nejlepsi (pro me) varianta.. jezdi se mi s tim takhle skvele.. zadek ma opravdu hodne velikej podbeh, kdyz sem mel vzadu taky pnezu 195/45 tak dost trpela zadni cepy atp. proto sem zvolil i o neco vyssi profil a sirsku. Me se to tak zda OK :-)

jinak jestli 7x16 tak predek ET 35 a zadek tak 15
http://www.hifonics.cz/

MR2 (1993) sold
MR2 (1991) sold
VW Bora Variant (2000) sold
Volvo V50 (2005) total crash :-(
Volvo V50 (2006) sold
Lexus IS220d (2007) sold
BMW 325d (2009)
marcelus
Věčnej rejpal

Příspěvek od marcelus »

já bych ti stejně doporučil, když je seženeš kola se stejným et ale vzádu o palec širší-takle to je z výroby-ale je to docela problém, já sem si vybral desítky kol-ale dycky to krachlo na tom že se vyráběly jen v jedný šířce, nebo se nevyráběla rozteč šroubů na toyotu :(
Only_one
Navigátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Only_one »

takže sem se teď přesvědčil že 205/55 r 16 se dopředu pod ty pitomý MC Persony nevejdou.. :o/ Zlatý Double Wishbone od Hondy :-D no co..
marcelus
Věčnej rejpal

Příspěvek od marcelus »

na netu sou různý stránky, kde sou převodníky velikostí kol-je důležitý aby si měl kola stejně vysoký jako původní, aby nekecal tachometr a počítadlo kilometrů, nebo aby se ti nestalo, to co se ti stalo :-), jó kolem těch tlumičů je sakra málo místa-nechápu jak někdo může na mr2 dostat osumnáctky-kouzelník:-)já už tam ty svoje kchóla konečně mám, takže si můžu přebarvit vlasy zpátky na černo-jelikož během této procedůry mi ty vlasy co nestihly vypadat zbělely..., něco podobnýho-nejdřív půlcentimetrový podložky a pak ještě přezouvání pneumatik na užší, jelikož stále chyběl milimetr-pneumatika se třela právě o ten tlumič, nakonec to klaplo, ale klepal sem se jak drahej pes:-)
TommyD
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TommyD »

Taky prodávám elektrony akorát 17ˇ za 11 000 disky,sou třičtvrtě roku starý,100% stav původní cena 20 000,krásně se na emeru vejdou a slušej jí jen si chci vybrat trošku jinej styl tak prodávám s gumama za 13 000 foto viz www.rumburaci.eu jediná mr2 galerie jako dudis,na net sem je ještě nedal tak kdyby měl někdo zájem můžem se dohodnout
Odpovědět

Zpět na „MR2“