Problem se syticem

vše ohledně modelové řady Corolla
Odpovědět
DJ
Člen Týmu

Problem se syticem

Příspěvek od DJ »

Zdravim ... pripada mi, ze mi asi blbne sytic, protoze otacky jsou dosti divny i kdyz je to ohraty ... nekdy 1500 nekdy padaji treba na 600, kdyz to dlouho peru ... asi 2x se mi stalo, ze mi to chciplo a nemohl jsem to natocit! A kdyz to je ohraty chcipnu to a necham to treba 15 minut stat, tak to pak nechce chytit!
Napsal jsem to asi dost nesrozmitelne a chaoticky ... nicmene, nevite nekdo co by to mohlo byt? Mam Corollu Liftback 1,3 XL karburator z roku 1989
Dik
wong
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wong »

ja mam sice carinu, ale motor je u corolly stejny
otacky mam vyssi jenom kdyz to je studeny. jakmile zacne teplomer ukazovat cca 1/4 tak pak uz je to OK. Studenej motor mi startuje na otoceni klicku i v -15, ale zahratymu motoru se tak nechce - chce to pri startovani vic plynu - pak to jde lip
crashed :'-( Toyota Carina II 1.6 GL ...prodana
Nissan Primera 1.6 LX (P10)
DJ
Člen Týmu

Příspěvek od DJ »

Mne ty otacky blbnou, chvily tak a chvily tak ... a je hrozne velka spotreba ... mezi 8 a 9 litry na 100 ... to je podle mne na 1,3 dost!
A s tim plynem, to je jasny ... ale i tak se tomu nechce ... a rychle se to uchlastava
Cafa
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Cafa »

Noo, ja mam taky problem s karburatorem. V zime studenej motor startuje v pohode, v lete se obcas nesepne sytic a auto tak minutu chce chcipnout a musim ho drzet plynem, pak uz je to OK. Teplej motor (po 15-30min) mi startuje malinko dyl. Prej nejaka jehla v karburatoru by to mohla mit na triku, tak nevim, az bude cas, tak se podivam, co tam v tom karbeci vsechno je a budu to nejak resit.
Toyota Corolla XL 1.3 (55kW, LB, 1990)
Volvo V70 XC AWD (142kW, 1999)
Volvo S40 2.0T (118kW, 2000, A/T) - R.I.P.
Odpovědět

Zpět na „Corolla“