celda v zimě

vše ohledně modelové řady Celica
Petrus
Člen Týmu

celda v zimě

Příspěvek od Petrus »

prosím,napište,jak s celdou v zimě (led,sníh,bláto...)?????
díííík
greddy
Věčnej rejpal

Příspěvek od greddy »

v zime? co mas presne na mysli? je to auto jako kazdy jiny..neni z cukru ;)
Petrus
Člen Týmu

Příspěvek od Petrus »

greddy píše:v zime? co mas presne na mysli? je to auto jako kazdy jiny..neni z cukru ;)
...to jo,ale nikdy jsem neměl možnost s takovým typem auta jezdit v zimě,tak nic o tom nevím...
Pavo.B.
Věčnej rejpal

Příspěvek od Pavo.B. »

Jako kazdy jiny auto s motorem vpredu, nahonem na predek a lehkym zadkem. Doporucuju kdyz neni auto vytizeny, dat neco tezkyho do kufru je to lepsi. Je to stejny jako u vsech aut. :wink:
Altezza Gita (Lexus IS200 Sportcross)
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
Petrus
Člen Týmu

Příspěvek od Petrus »

Pavo.B. píše:Jako kazdy jiny auto s motorem vpredu, nahonem na predek a lehkym zadkem. Doporucuju kdyz neni auto vytizeny, dat neco tezkyho do kufru je to lepsi. Je to stejny jako u vsech aut. :wink:

díky,každé info je dobré-vysvětlím:chtěl bych si ji pořídit,ale jsem neustále zrazován tím,že s ní v zimě nikde nevyjedu,protože ...blablabla
Marťas
Věčnej rejpal

Příspěvek od Marťas »

Mě se s ní jezdilo dobře, jen jak je nedotaciva, tak je problem když začne hrnout předek a pak se chytí, ale když se s ni jezdí opatrně, tak je naprosto v pohodě na zimu.. Jinak má celkem nízko podvozek, takze, kdyz zimne byla kalamita a napadlo vice snehu, taxem pracoval za silnicare... :D jsem s ni spokojenej.. Jine auto jsem s ni nesrovnal, nemohu rici. Tuhle zimu bude odpocivat v garazi, abych ji usetril od soli :)
Celica 1,6STi
Obrázek
Petrus
Člen Týmu

Příspěvek od Petrus »

Marťas píše:Mě se s ní jezdilo dobře, jen jak je nedotaciva, tak je problem když začne hrnout předek a pak se chytí, ale když se s ni jezdí opatrně, tak je naprosto v pohodě na zimu.. Jinak má celkem nízko podvozek, takze, kdyz zimne byla kalamita a napadlo vice snehu, taxem pracoval za silnicare... :D jsem s ni spokojenej.. Jine auto jsem s ni nesrovnal, nemohu rici. Tuhle zimu bude odpocivat v garazi, abych ji usetril od soli :)
díky za každou info
Pavo.B.
Věčnej rejpal

Příspěvek od Pavo.B. »

Celda je nizka dost, ale pri porovnani s fabii je spodek stejne vysoko (bratranec mel snizenyho golfa na 5 cm nad zemi- to byla sranda v zime). Kdyz neni podvozek snizenej tak je to v pohode. Taky zalezi jaky tam budes mit v zime kola, pokud nechas nejaky uzsi a kvalitni nesjety gumy tak se dostanes vsude kde ostatni auta ( kdyz vejlet do krkonos v zime ve trech lidech zvladla stara felicie, proc by to nezvladla celda :wink: ) , akorat musi clovek dbat nejakych zasad aby se nedostal do rizikovych situaci, treba zbrkle prerazovat pri sjizdeni kopce atd.....
greddy
Věčnej rejpal

Příspěvek od greddy »

na takovy ty hloupy reci neznalych lidi ze s tim nikde nevyjedes nedej..v zime jezdim s celdou a 6g hatch civicem a neni v tom skoro zadnej rozdil a nikdy sem nemel problem..nedotaciva je asi jako kazdy auto kdyz vjedes rychle do zatacky na kluzkym povrchu a to klidne i se skodovkou nebo BMW....

nechapu takovy ty co rikaj...zadokolku na zimu = vrazda..nebo naopak ze s predokolkou nic nevyjede :D
garfielld
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od garfielld »

greddy píše:na takovy ty hloupy reci neznalych lidi ze s tim nikde nevyjedes nedej..v zime jezdim s celdou a 6g hatch civicem a neni v tom skoro zadnej rozdil a nikdy sem nemel problem..nedotaciva je asi jako kazdy auto kdyz vjedes rychle do zatacky na kluzkym povrchu a to klidne i se skodovkou nebo BMW....

nechapu takovy ty co rikaj...zadokolku na zimu = vrazda..nebo naopak ze s predokolkou nic nevyjede :D
prěsně tak, ten kdo ti tvrdí že sní v zimě nic nevyjedeš je buďto docela hloupej nebo si možná myslíš že celda je zadokolka, to auto se chová jako každá jiná předokolka, jediný u čeho je v zimě fakt někdy problém jsou starší zadoky, kámoš má BMW E36 a sám se viděl když sme byli na letišti, že měl co dělat aby se rozjel(kdežto mě to šlo jak nic), ale když sme snim jeli na hory(plně narvaný auto) tak bez problémů, taky musí mít člověk dobrý obutí
Obrázek
Celica AT200 r.v.95, 7AFE 1,8l (115k) ..... Celica GT4 r.v.91, 3SGTE 2,0l (230k)
Leňulka
Věčnej rejpal

Příspěvek od Leňulka »

na blbnuti v zime super, ale na normalni jezdeni docela des, a ze uz mam zkusennosti s autama, jak s dodavkama v zime tak s osobakama, myslim ze pokud se nezatizi zadek, jak uz tady bylo zminene, tak je to docela prdel :!: :wink:
..::Toyota Celica 2.0Turbo 4WD 89' 150kW ::..
..::Toyota 4Runner 2.4i 4WD 89' 84kW ::..
..::N.M.T. Engineering::..
greddy
Věčnej rejpal

Příspěvek od greddy »

na vyblbnuti super? :)) je rec o FWD nebo je tady uz red o GT4? :)
BRunner
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BRunner »

Předminulou zimu (ta jak bylo faakt hodně sněhu) jsem odjezdil s dvoulitrovou Celicou. Pokud na to dáš pořádný zimáky, nemáš problém. Strávil jsem s ní hodně času v Jizerkách a Krkonoších, bez řetězů a za celou zimu jsem nezapad.
No a pokud je v zimě na silnici bordel, tak musíš jezdit opatrně s každým autem ať je to FWD/RWD/AWD. Jsem skončil v pangejtu s kamarádem i v jeho X5ce se všema ABS ESR ESP AWD a já nevim čim všim ještě - ale je fakt, že jsme z něj zase vycouvali, s Celdou bych se asi sám nevyhrabal ;-).
Pavo.B.
Věčnej rejpal

Příspěvek od Pavo.B. »

Presne, s tim autem neni v zime vetsi problem, jen jestli nebydlis nahore na Snezce, to by byla jina :D
garfielld
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od garfielld »

greddy píše:na vyblbnuti super? :)) je rec o FWD nebo je tady uz red o GT4? :)
mno já se sní na zasněženym letišty vyblbnul docela dost, když člověk nabere dost velkou rychlost, tak je to pak docela sranda to ukočírovat :) nebo i na suchu - ti co byli v Dlouhý lhotě to viděli :lol: , ale samo že RWD nebo AWD je zábavnější
Obrázek
Celica AT200 r.v.95, 7AFE 1,8l (115k) ..... Celica GT4 r.v.91, 3SGTE 2,0l (230k)
Odpovědět

Zpět na „Celica“