První sraz
- fahrman
- Člen Týmu
- Kontaktovat uživatele:
kdo ne?
kdo, narozeny v 80.letech, ne?Marty píše:Morfík píše:To ja se nebudu radsi ani vyjadrovat.Mne bylo nejakych osm let a hral jsem si na pisku s bagrem![]()
![]()
ja mozna v te dobe jeste jezdil na tatrovcemeli jste zamlada taky takovou tu plastovou tatrovku?

mam 4 kola
ja som mal oranzovu :-)BRunner píše:Jojo, modrá sklápěčka.... :sigh:
'Zero' : Toyota Corolla AE92 1.6 4AF hatchback bez plutvicky, 162 000km.
'Hrča' : Toyota Corolla AE92 1.6 4AGE GTi liftback s plutvickou, 400 000km.
http://www.toyotateam.sk
'Hrča' : Toyota Corolla AE92 1.6 4AGE GTi liftback s plutvickou, 400 000km.
http://www.toyotateam.sk
- NiCKSON
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Jezis Martine kdes to vyhrabal?!? No to je dobra historie!
Moje je ta cervena MR2. Sebe tam nikde nevidim, ale vzhledem k tomu, ze ty fotky jsou v kvalite mobilofotaku
Hele v ty dobe jsem mel tak Eurotel-Dancal, ne? A ten dokonce umel posilat sms!!! Ale jen velkejma pismenama
A o foceni mobilem se nam jeste opravdu ani nesnilo. Ja mel tehdy uzasnej jednomegapixlovej fotak Olympus - bohuzel o fotky jsem pozdeji prisel. Tohle, hadam, je z videokamery, ne?

Moje je ta cervena MR2. Sebe tam nikde nevidim, ale vzhledem k tomu, ze ty fotky jsou v kvalite mobilofotaku

Supra'85 + Corolla 4wd'88 + MR2 Racing'85 + Corolla AE86 fun project'84
-
- Manager Týmu
- Kontaktovat uživatele:
Já měl oranžovou a kamarád měl Liazku. Na písku jsme jim urvali korby, místo kterých přišel špalek (sportovní anatomická tvrdá sedačka) a švihali jsme to po vedlejších asfaltkách z kopců tak rychle, až jsem bržděním ohobloval nejedněm gumákům podpatky. To bylo o pár let dříve než byl tenhle sraz.
Ex - Coyota 93 1,3 sedan 4E-FE
Ex - Rudý October 1,9 Tdi 66kW
Jean Reno Megane kombi 2001 1,4
Služební Fabián 3 1,4Tdi 2015
Ex - Rudý October 1,9 Tdi 66kW
Jean Reno Megane kombi 2001 1,4
Služební Fabián 3 1,4Tdi 2015
Ty Voe no to snad ne?Hele Nicksone pamatujes si co za samolepky jsi mel na tom zadnim kridle?Na tech fotkach je videt,ze si tam neco mel a ja tipuju ze si na kazdy strane mel samolepku VALVOLINE neni tomu tak?NiCKSON píše:Jezis Martine kdes to vyhrabal?!? No to je dobra historie!![]()
![]()
![]()
![]()
Moje je ta cervena MR2. Sebe tam nikde nevidim, ale vzhledem k tomu, ze ty fotky jsou v kvalite mobilofotakuHele v ty dobe jsem mel tak Eurotel-Dancal, ne? A ten dokonce umel posilat sms!!! Ale jen velkejma pismenama
A o foceni mobilem se nam jeste opravdu ani nesnilo. Ja mel tehdy uzasnej jednomegapixlovej fotak Olympus - bohuzel o fotky jsem pozdeji prisel. Tohle, hadam, je z videokamery, ne?
- NiCKSON
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Nene, bylo tam (a jeste je) www.rallysport.cz, tehdy jsem pro tenhle servr fotil (to byly taky zacatky). To moje auto mated segra, takze o nem vim.Morfík píše:... a ja tipuju ze si na kazdy strane mel samolepku VALVOLINE neni tomu tak?

Supra'85 + Corolla 4wd'88 + MR2 Racing'85 + Corolla AE86 fun project'84
Ahhhaa tak to jo.No ja uz myslel,ze jsem mel pod nohama tvoji MR2,protoze vypada uplne stejne jako jsem mel ja tu svoji.NiCKSON píše:Nene, bylo tam (a jeste je) www.rallysport.cz, tehdy jsem pro tenhle servr fotil (to byly taky zacatky). To moje auto mated segra, takze o nem vim.Morfík píše:... a ja tipuju ze si na kazdy strane mel samolepku VALVOLINE neni tomu tak?