Leňulka nám tady zavádí nějakej svůj pořádek.....

vše ohledně modelové řady Corolla
MiTMaN
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MiTMaN »

no jasny :) ale kdyz si to nekdo koupi.. tak logicky asi vi ze koupil E10 treba. .a ze to starsi bude E9 a novejsi E11 :) vic asi nevi :D ale tak to zjisti :) nejak si zarid jestli muzes upravit to co je na tom odkazu :) a dodelej to :) urco se to bude hodit :) dal bych tam i odstatni info.. graf vykonu,kroutaku a takovyhle kravinky :)
-----------CAR HISTORY--------------
Toyota Corolla E10 4EFE(sold)->Toyota Ceres 4AGE 20V(rip)->Toyota Corolla E10 4AGE 20V (sold)->BMW E39 530D
Malpaso
Manager Týmu

Příspěvek od Malpaso »

Dělat pořádek? Jo... to ženský sem tam dělají :D ;)
Gabo
Řidič

Příspěvek od Gabo »

MiTMaN píše:no jasny :) ale kdyz si to nekdo koupi.. tak logicky asi vi ze koupil E10 treba. .a ze to starsi bude E9 a novejsi E11 :) vic asi nevi :D ale tak to zjisti :) nejak si zarid jestli muzes upravit to co je na tom odkazu :) a dodelej to :) urco se to bude hodit :) dal bych tam i odstatni info.. graf vykonu,kroutaku a takovyhle kravinky :)
No tak napr. ja ked som kupoval auto, tak som nevedel, ze je to oznacenie E10 :) Ale vdaka tomuto + slovenskemu foru som si tie vedomosti doplnil :P
Toyota Auris TS Hybrid 2016
Leňulka
Věčnej rejpal

Příspěvek od Leňulka »

Malpaso píše:Dělat pořádek? Jo... to ženský sem tam dělají :D ;)
verim ze to nebylo myslene zrovna na me, pac se za "zenskou" neberu, a ten kdo me zna vi, ze uklizeni nepatri zrovna mezi moje hobby :wink: ale chapu, omlouva te to ze me neznas 8)

jinak uz jsem vam tam teda prihodila takove malo promo ci co to je, tykajici se generaci, snad se bude hodit a libit...
..::Toyota Celica 2.0Turbo 4WD 89' 150kW ::..
..::Toyota 4Runner 2.4i 4WD 89' 84kW ::..
..::N.M.T. Engineering::..
Tonda
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tonda »

Jo to rozdělení Corollek je pěkný.Já do toho fakt vůbec neviděl a se mnou i spousta dalších a tak se to aspoň konečně naučíme.Díky ti dobrá vílo :wub:
MADE IN JAPAN - žádný sOpel ...
chmelo
Řidič

Příspěvek od chmelo »

To rozdelenie Rolliek je fajn, len mi nesedia prelomové roky a fotky pri jednotlivých ročníkoch. Napr. v roku 1991 sú fotky E10ky, v roku 1995 je uvedené foto faceliftovanej E11ky a tak podobne. Možno importér ťahal info alebo komplet prehľad priamo z Japonska, kde sa nové modely a facelifty objavovali a objavujú predsa len trošku skôr :roll:
Ináč je to spracované v pohode :wink:
Palculienka - Sienna, 3,5L 2GR-FE
Reiner - 4Runner, 2,4 22R-E - v opatere:)
Anička Dušička - Honda CX500C
Malpaso
Manager Týmu

Příspěvek od Malpaso »

Leňulka píše:
Malpaso píše:Dělat pořádek? Jo... to ženský sem tam dělají :D ;)
verim ze to nebylo myslene zrovna na me, pac se za "zenskou" neberu, a ten kdo me zna vi, ze uklizeni nepatri zrovna mezi moje hobby :wink: ale chapu, omlouva te to ze me neznas 8)

jinak uz jsem vam tam teda prihodila takove malo promo ci co to je, tykajici se generaci, snad se bude hodit a libit...
Tak to máš pravdu konkrétně tebe ne ani podle vidění (akorát jsem zahlédl auto s nápisem na skle na srazu ;)). V tvrzení jsem vycházel z toho, že jsou jen dvě možnosti ve volbě pohlaví (většinou :D) a z nicku (Leňulka je na chlapa dost divný). K tomu se přidala drobná letitá zkušenost a obecný závěr byl na světě ;) :D.
MiTMaN
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MiTMaN »

no jo..ale mas pravdu malpaso.. takhe to je..akorat sou i vyjimky ;)
-----------CAR HISTORY--------------
Toyota Corolla E10 4EFE(sold)->Toyota Ceres 4AGE 20V(rip)->Toyota Corolla E10 4AGE 20V (sold)->BMW E39 530D
Leňulka
Věčnej rejpal

Příspěvek od Leňulka »

pokusim se tech prehledu vyhledat vic, aby byly srozumitelnejsi, prehlednejsi, aby se vam v nich dobre orientovalo :wink:

@Malpaso: no ja to "zenska" dala zamerne do uvozovek, takze si dedukoval spravne podle nicku, ktery rozhodne na chlapa nesedi, jen ta vizaz a myslim ze i mysleni nesedi zase na zenskou :D ale to uz tady offtopicujem, takze zpatky k reseni problemu :wink:
..::Toyota Celica 2.0Turbo 4WD 89' 150kW ::..
..::Toyota 4Runner 2.4i 4WD 89' 84kW ::..
..::N.M.T. Engineering::..
Odpovědět

Zpět na „Corolla“