Pochlubte se svojí Rollkou
Sorry, asi jsem včera neměl úplně ten nejlepší den
. Odkaz máš zde:
http://www.toyotaklub.cz/forum/viewtopic.php?t=5269
Jestli dojedeš, aspoň nebude moje E10 chuděrka osamocená...

http://www.toyotaklub.cz/forum/viewtopic.php?t=5269
Jestli dojedeš, aspoň nebude moje E10 chuděrka osamocená...
Toyota Yaris Blue 2004 1.0 VVTi 48 kW 5D
Toyota Corolla E10 1996 1.6 16V 84kW 3D
Toyota Corolla E10 1996 1.6 16V 84kW 3D
To tu mou Corollu vytunila jedna slečna před 2 roky takhle:wmousew píše:Tak koukám že to tady nějak umřelo tak se pochlubím opět svojí rollkou já, ovšem po tuningu na křižovatce v Olomouci, kdy mi zběsilej důchodce hodil myšku a já to už neubrzdil.. Stalo se to 12.8. 2007 Přidávám i fotky opravy.
http://ukazto.com/img/havarie08.jpg
Naštěstí se mi kromě naražených kolen nic nestalo, ale teď už aspoň vím, proč Toyota začala dělat kolení airbagywmousew píše:Au... Tak to já jsem dopadl o hodně líp.

Jinak mě oprava vyšla na cca 40tis. s tím, že mi to Česká pojišťovna (povinné ručení viníka) zaplatila do poslední koruny ikdyž tam byli použity některé nové díly (kapota, nárazník, chladič,...). A navíc reklama opravdu nelže, peníze jsem měl na účtě 3 dny poté co jsem jim předal fakturu za opravu.
Jediná věc, která mi vadí, že mi při opravě dali jiný přední nárazník, starší byl hezčí

Takhle vypadala před havárií:

Takhle po havárii:

- MiTMaN
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
starsi byl hezci no
ale delal se jen v prvni varce E10,pak se delal tenhle faceliftovej a byl jinej i zadni o neco
.. pak se me ta rollka uz tolik nelibila...ten s tou hubou se shani dost blbe
vsude prave maj ten co ti tam dali 

-----------CAR HISTORY--------------
Toyota Corolla E10 4EFE(sold)->Toyota Ceres 4AGE 20V(rip)->Toyota Corolla E10 4AGE 20V (sold)->BMW E39 530D
Toyota Corolla E10 4EFE(sold)->Toyota Ceres 4AGE 20V(rip)->Toyota Corolla E10 4AGE 20V (sold)->BMW E39 530D
saab napsal:Jinak mě oprava vyšla na cca 40tis. s tím, že mi to Česká pojišťovna (povinné ručení viníka) zaplatila do poslední koruny ikdyž tam byli použity některé nové díly (kapota, nárazník, chladič,...). A navíc reklama opravdu nelže, peníze jsem měl na účtě 3 dny poté co jsem jim předal fakturu za opravu.
Jediná věc, která mi vadí, že mi při opravě dali jiný přední nárazník, starší byl hezčí
Tak to jsi měl štěstí že ti to zaplatily všechno
To do mě narazil starej čepičář rozbil mi blatník a promáčkl dveře oprava cca 24 000.- a z toho 3 000.- sem musel zaplatit já že prej amortizace za nový díly (blatník a nějaký plasty) to prej ti parchanti z České podnikatelské nezaplatijou
Sem myslel že mě veme čert

Tak to jsi měl štěstí že ti to zaplatily všechno
To do mě narazil starej čepičář rozbil mi blatník a promáčkl dveře oprava cca 24 000.- a z toho 3 000.- sem musel zaplatit já že prej amortizace za nový díly (blatník a nějaký plasty) to prej ti parchanti z České podnikatelské nezaplatijou

Toyota Corolla G6 1.4 1998 EX
Toyota Corolla G6R 1.6 1999
Lexus IS250 2005
Toyota Corolla G6R 1.6 1999
Lexus IS250 2005
- LikeableBoy
- Řidič
- Kontaktovat uživatele:
Mě teď jeden frajer rozbil blinkr, nárazník a promáčkl blatník. Byl v protisměru, takže jednoznačný viník. Po zjišťování na pojišťovně (kooperativa) jsem zjistil, že už mám také "staré auto" a tudíž dělá amortizace na díly 50%. Z celkové škody cca. 30 tis. mám nyní zaplatit cca 7,5 tis. Kč. Docela dobrý a je krásný, že se amortizují i plastové díly, zajímalo by mě jak to mají třeba v ostatních státech. Tohle je docela trapný, jestli bych něměl hradit také například 70% pojistného, když už mám staré auto 

Edit: add photo.

Edit: add photo.
"Karolínka Modroočko" Toyota Corolla 1,4 VVTi (71kW) LB 10/2001 -prodána
Ford Focus 1.6 TDCi (80kW) combi Titanium 10/2009
"Lvíček" Peugeot 307 SW 1.6 16V (80kW) 02/2003 6x airbag, digi klima, ESP+ASR, panorama, atd.
Ford Focus 1.6 TDCi (80kW) combi Titanium 10/2009
"Lvíček" Peugeot 307 SW 1.6 16V (80kW) 02/2003 6x airbag, digi klima, ESP+ASR, panorama, atd.
Mě se ten nový taky moc nelíbí, ale co nadělám, ten starý vypadal víc agresivně, tento nový je nic mocMiTMaN píše:starsi byl hezci noale delal se jen v prvni varce E10,pak se delal tenhle faceliftovej a byl jinej i zadni o neco
.. pak se me ta rollka uz tolik nelibila...ten s tou hubou se shani dost blbe
vsude prave maj ten co ti tam dali

Mě to zaplatili, protože se oprava dělala formou rozpočtu, takže přijel likvidátor, oprava se odhadla na 40tis. Kč a pak se opravovalo. No a výhoda E10ky je, že se na to dají sehnat nové neznačkové díly za dobré ceny, takže např. nová kapota stála cca 2.000,- KčPetan píše:Tak to jsi měl štěstí že ti to zaplatily všechno

Jinak Českou podnikatelskou znám, jsou to jedni z největších parch... . Bohužel pojišťovnu toho kdo tě nabourá si nevybereš