Malpaso to má skutečně moc hezky udělané, a sedí každej vývod , každá ,,hadička" atd. proste při tom co delal dělal to z rozmyslem.Ano možná jsou i jednoduchší cesty k dosažení obdobných parametrů ale když již něco mám doma a nechci se toho zbavovat z jakéhokoliv důvodu tak...Prostě plně jsem pochopil při střetnutí s Malpasem co chtěl a jak to má v hlavě srovnané a udělané tak že by se za to nemusela stydět jakákoliv firma která by to auto prezentovala jako svůj výrobek.Až mi bylo líto že moje GT nemá takovej zátah

pak člověk,, pár " dní přemýšlí na motore s GT4, nové ,,silnější"spojce a upgrade brzd.Naštěstí pak přijde výplata z nemocnice a je vše je jinak

.
To Malpaso, v říjnu budu v Praze na měsíc tak dáme konečně odpolko a projedem se pořádně.Nahodil jsem ty xenony co jsem říkal a můžu potvrdit je to se svítivostí skutečně lepší, dokonce jsem přinutil pro klid duše jezdit oproti mně kamarády ať 100% vím že nebudu svítit pánubohu do oken

a nyní vidím i já!!!Konečně tenhle víkend nahodím mlhovky od Tebe.A ty pneu co jsem nahodil tak mám dostatečně otestované a jsou super,auto diametrálně jinak sedí a můžu si s nima dovolit ,,více" a na dlouhé trase se osvedčila ta velikost /šíře pneu/ při kolejích,již neplave a neuskakuje jak koza!!!Doky
Nějaké ty auta doma jsou.