Sa mozte hanbit,, ani neodzravite!

Tlachání o všem - bez zaměření!
ToyoCarE

Sa mozte hanbit,, ani neodzravite!

Příspěvek od ToyoCarE »

Dnes som isiel popod Strecno smerom zo Ziliny do Martina a oproti mne isla cervena Celda so znackou 3M8 tusim,,, blikam,, mavam,, a nedockal som sa nicoho,,, mno,, nic proti,, ale to je prilis.
CharlieCh
Věčnej rejpal

Příspěvek od CharlieCh »

:D :D :D No jo, jen do nás, když my do vás... :D :D :D
http://www.toyotateam.sk/forum/viewtopi ... =29&t=2065
Toyota Yaris Blue 2004 1.0 VVTi 48 kW 5D
Toyota Corolla E10 1996 1.6 16V 84kW 3D
Tonda
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tonda »

:mrgreen: Tak to je fakt bomba.Když by se mněli zdravit všichni Toyoťáci,tak si doslova ukroutí ruce.Když vezmeš,že pojedeš třeba ze Zlína do Přerova a cestou potkáš pět Toyotek a pozdraví tě jen jeden z klubu tak si budeš připadat jako ko..t co mává ale ostatní jen hledí jestli tě znají.A nebo jestli někde nestojí hlídka a ty mu ukazuješ aby ubral páry..... :mrgreen:
MADE IN JAPAN - žádný sOpel ...
ToyoCarE

Příspěvek od ToyoCarE »

CharlieCh píše::D :D :D No jo, jen do nás, když my do vás... :D :D :D
nepochoúil si ti,,, ja som to napisal kvoli tomu borcovi,,ktory mi neodzdravil,,, keby ze to chcem ako odplatu,,tak je to tu uz davno.
ToyoCarE

Příspěvek od ToyoCarE »

Tonda píše::mrgreen: Tak to je fakt bomba.Když by se mněli zdravit všichni Toyoťáci,tak si doslova ukroutí ruce.Když vezmeš,že pojedeš třeba ze Zlína do Přerova a cestou potkáš pět Toyotek a pozdraví tě jen jeden z klubu tak si budeš připadat jako ko..t co mává ale ostatní jen hledí jestli tě znají.A nebo jestli někde nestojí hlídka a ty mu ukazuješ aby ubral páry..... :mrgreen:
takto,, zo zasady zdravim len celicarov,,, jasne,, ze keby som mal zdravit vsetkych toyotakov,, tak to musis mat zdvihnutu ruku stale,,, ked budem jazdit na Carinke,, ked sa opravi,,, tak budem zýdravit ich
CharlieCh
Věčnej rejpal

Příspěvek od CharlieCh »

ToyoCarE píše:
CharlieCh píše::D :D :D No jo, jen do nás, když my do vás... :D :D :D
nepochoúil si ti,,, ja som to napisal kvoli tomu borcovi,,ktory mi neodzdravil,,, keby ze to chcem ako odplatu,,tak je to tu uz davno.
Samozřejmě že ne! Toto nebylo myšleno vůbec jako odplata, koneckonců mám příspěvek na TTS, dokonce si myslím, že s tím zdravením je to u nás ještě horší, protože jenom v mém okolí jezdí hodně Toyot a podle odhadovaného věku bych rozhodně neřekl, že patří do klubu, naopak je hodně mladých lidí, kteří dělají, že další Toyoty ani neznají i když sami sedí v Celdě...jinak tato rozprava stejně nemá podstatný smysl...
Toyota Yaris Blue 2004 1.0 VVTi 48 kW 5D
Toyota Corolla E10 1996 1.6 16V 84kW 3D
garfielld
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od garfielld »

tak jako každou toyotu fakt nezdravim, páč je jich na silnici jak sra**ček a jen mizivá část z toho je v klubu, ale když vidim celdu tak zdravim vždycky, když sem byl na tuningu v hradci tak zdravili i poláci a rakušáci :) a když se u nás jelo rally taxem se taky míjel s jednou závodní GT4 a zdravili sme se :)
Obrázek
Celica AT200 r.v.95, 7AFE 1,8l (115k) ..... Celica GT4 r.v.91, 3SGTE 2,0l (230k)
Marťas
Věčnej rejpal

Příspěvek od Marťas »

Tak, tak.. celici by se meli zdravit.. Ja treba kdyz nepocitam toyotasraz, tak za svou "jezdeckou jsem potkal" asi 5 celic.. a to je za rok.. Vsechny me zatim pozdravili az na jednu, to sme nejak neztihli :D ja jel jako prase a on proti me jeste vic... :D az pojedete nekdy okolo veseli :D a potkate tu 7.generaci v cervene barve, je to TS, tak nepocitejte, ze pozdravi, jelikoz to ridi doktorka, ktere je asi 50 a asi nevi, ze se celici mezi sebou zdravi, a nebo nezna celici starsi generace :D
Celica 1,6STi
Obrázek
Marťas
Věčnej rejpal

Příspěvek od Marťas »

A jednou se mi stalo ze jsem jel ze skoly a potkal jsem jak v protismeru meri floydi, proti me jela nejaka blondynka v corrole a celkem ji hnala, taxem ji problikl a ona misto toho aby spomalila, tak mi mavala pomalu i z okna :D :D :D asi ji chudinku slovilli :cry:
Celica 1,6STi
Obrázek
Tonda
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tonda »

Marťas píše:A jednou se mi stalo ze jsem jel ze skoly a potkal jsem jak v protismeru meri floydi, proti me jela nejaka blondynka v corrole a celkem ji hnala, taxem ji problikl a ona misto toho aby spomalila, tak mi mavala pomalu i z okna :D :D :D asi ji chudinku slovilli :cry:
Tak to jsi ji teda fakt moc pomohl. :mrgreen: Ale snaha byla a to je hlavní.Možná když by nebylo blond............ :lol:
MADE IN JAPAN - žádný sOpel ...
ToyoCarE

Příspěvek od ToyoCarE »

mali by sme sa zdravit,, aj preto,, ze sme toyotaci,, ale aj krajania,,, pochybujem, ze ma pozdravi rakusak,, to mam vyskusane,,, ale my sa musime,, takze ked sa budu stretavat celdy,, tak sa budeme zdravit,, pripadne ak sa nebudeme ponahlat,, tak mozme hodit aj rec,,,, tym sa nic nepokazi
mimo
Navigátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mimo »

včera ( 11.11.2007) okolo obeda ma zdravil vodič pekného Picnik-u smer Uh. Brod - Starý Hrozenkov
najprv ma predbehol a zablikal smerovkami ( to som ešte nechápal ) a Bánove zastal ale potom ma predbehol ešte raz a už som mu oblikal :lol:
takže aj touto cestou ho pozdravujem :lol: :lol:
Toyota RAV 4 2,0 VVT-i (112 kW) Obrázek
Toyota Yaris 1.0 VVT-i (48 kW) Obrázek
ex:
Toyota Carina E 1.8 SW Obrázek
Corolla E10 1.4 XLi combi
Corolla E9 1.6 GTi
moto.cvok
Navigátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od moto.cvok »

Hmm tak to já mám jednoduché za celé tři roky co mám Paseo jsem potkal jen jedno a to jezdím opravdu hodně :oops:
Nikdo po mě prosím nic nechtějte opravdu nic nestíhám děkuji :-)
kufor
Navigátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kufor »

jedno paseo som videl nedavno v prahe na chodove :)
tusim cervene
som docela cumel, co to je za toyotu
musim sa doucit, evidentne mi chybaju znalosti :)
Toyota Celica, ST202, '97
2.0GT 125kW/170hp
moto.cvok
Navigátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od moto.cvok »

Na chodově ? A červené ? :lol: to patří jedné slečně která má ještě jedno na díly :D už jsem od ní něco bral :oops:

jo jo vzdělávej já zas nedávno v práci měl jakousi corollu - kupé s náhonem na zadek :shock: , také jsem před tím netušil .... :?:
Nikdo po mě prosím nic nechtějte opravdu nic nestíhám děkuji :-)
Odpovědět

Zpět na „Pavlačová plenárka“