Today Tomorrow Toyota?

Tlachání o všem - bez zaměření!
Odpovědět
Los_AnáhozZ
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Today Tomorrow Toyota?

Příspěvek od Los_AnáhozZ »

Nemá někdo z vás pocit že současný modely Toyoty už nejsou to, co bývaly? Nemyslim spolehlivost, ale citový pouto :lol: Auta jako byla Celica 1,2,3,4,5,6 gen., Mr2, Supra, COROLLA se hodily jak pro nenáročnýho řidiče tak i pro eutaziastu (různý sportovní úpravy, vyšpikovaný motory atd :) ) Teď když se podívám na modelovou paletu aut v Evropě nevim co si mám myslet..Bezpochyby jsou to velmi dobrý auta jenže kde je nástupce Supry nebo Celicy, Mr2? Jediný co toyotu ,,zachraňovalo,, byla TS Corolla/Celica... Je mi jasný že Toyota se snaží být největší automobilkou a musí tomu přizpůsobovat svojí nabídku, ale na stranu druhou je to škoda :cry: K tomuhle zamyšlení mě dovedla fotka Toyoty Caldiny GT-Four 2.0 Turbo (což byl Avensis Combi T22 pro Japonskej trh s motorem 3S-GTE a pohonem čtyř kol... to muselo bejt poježděníčko a navíc toho místa všude... ) Co myslíte?
Toyota Avensis T22 Wagon 1.6
Pavo.B.
Věčnej rejpal

Příspěvek od Pavo.B. »

No takovej pocit bude mit vic lidi, me se nabidka Toyoty obzlaste pro Evropu nelibi, pro Ameriku je to lepsi a pro Japonsko nemluve- tam je vsechno sqely. Ono i zpracovani jde se mi zda trosku z kopce, moc Evropske a pro nas Japonce nezajimave. Taky jde o to ze takovy ty lepsi Toyoty budou Lexus, nebo uz vlastne jsou a Toyota jako takova uz tolik zajimava neni coz je skoda.
Co Vam mam povidat, vzdyt to vite.
Doufejme ze brzo bude nova supra a trosku zpravy reputaci a ze to bude pravej Japonec.

Edit- me se treba libi Toyota Camry Solara to by bylo
Altezza Gita (Lexus IS200 Sportcross)
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
Odpovědět

Zpět na „Pavlačová plenárka“