Zamyšlení, náhvrh, úvaha - 20Kč ? Je to moc?

Tlachání o všem - bez zaměření!

zaplatíte rádi?

Anketa končí za úte 12.06.2007, 12:00

ano, zaplatím rád
12
80%
ano, zaplatím rád
3
20%

Celkem hlasů: 15

Artie
Navigátorka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Artie »

Doufám, že bude mít zejtra Komanche s sebou ten klobouk, ať máme kam házet penízky i na srazu ;)))
Řidič může být sebelepší, ale co je mu to platné, když neví, kam má jet... proto jsem navigátor ;)
Komanche

Příspěvek od Komanche »

sice jsem vahal jestli mam dorazit ci ne (preci jenom mam Hondu, ze), ale na chvili se stavim ;)
ToyotaMan
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Re: Zamyšlení, náhvrh, úvaha - 20Kč ? Je to moc?

Příspěvek od ToyotaMan »

dr.knedlo píše:Zdravím všechny čtenáře i nečtenáře. Přemýšlel jsem o tom, jak bychom se mohli odvděčit tvůrcům a provozovatelům tohoto webu. Napadal mě malinká myšlenka o kterou bych se chtěl podělit s Vámi všemi. Je zde registrovaných cca 1820 uživatelů. Čistě teoreticky polovina z nich by mohla mít v elektronické bankovnictví. Polovina této poloviny je čtvrtina celku. Tato čtvrtina lidí by mohla mít uznání a mohla obětovat 20 korun českých a poslat na účet Komanche. Jednoduchá matika 1820:4=445 // 445*20= 9100,- by se vybralo. Myslím si, že by to na nějakou dobu vystačilo na další provoz Toyotaclubu. Za odměnu by se mohl každý kdo přispěl, dostal na nástěnku cti a slávy.
PS: Prosím Komanche, aby rozeslal hromadnou zprávu všem uživatelům s odkazem na tento článek.

Pokud Vám to připadá jako totální kravina... tak to smažte:)
Odkaz na číslo účtu http://www.toyotaklub.cz/forum/viewtopic.php?t=518
Možná trochu s křížkem po funuse, ale tohle zde už bylo v předcházejícím Kladenském klubu. Celý provoz platím já, jak registrace domény tak webhosting. Od nikoho nic nechci a dělám to jenom z mé lásky vůči této značce.
Ne že by Erik s tím neměl starosti, já to sice platím a on to administruje, ale protože nechci aby to zde dopadlo jako již zmíněném Kladenském klubu jsem zásadně proti. To se pojďme radši složit Erikovi na sud piva a společně ho někde vypijeme.
Vždy se najde nějaký šťoural který se bude prát proč zrovna on? (osobní zkušenost)
Z tohoto důvodu jsem zásadně proti.
Odpovědět

Zpět na „Pavlačová plenárka“